Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Mavala Türkiye
Sevgili Mavala Türkiye Takipçileri, Cuma günü saat 14:00' da değerli annelerimiz için "Anneler Günü Hediyeli Yarışması" düzenleyeceğiz.
Yarışmamızın sorusunun cevabını Cuma günü saat 14:45' kadar bulker@santekozmetik.com adresine doğru olarak gönderen 50., 100., 150., 200. ve 250. kişilere olmak üzere, toplam 5 kişiye birer adet Mavala Tırnak ve El Bakım Seti hediye edeceğiz.
Kazanan takipçilerimizi saat 15:00' da açıklayacağız.
Hepinizi yarışmamız bekliyoruz.
Güzel bir akşamüstü diliyoruz.

Gondol
Değerli katılımcılar, göndermiş olduğunuz cevaplar, gondolplastic@gmail.com adresine doğru cevabı veren ilk 20 e-postaya bakılarak adil bir şekilde değerlendirilmektedir. Yarışmamıza gösterdiğiniz ilgi için tekrardan teşekkür ederiz. Gondol'un en süper annelerine hediyeler vermeye devam edeceğiz. Bir sonraki yarışmamız Cuma günü! 2 gün sonra görüşmek üzere. Sevgiler... :)

İkiçay
Bu akşam yine çarşamba, yine yeni yarışma akşamı,
İkiçay - Kurumsal web sitesi sitemizdeki banner'larımızdan bir tanesini saat 22:00 da değişeceğiz.
yeni banner'ımızın konusunu ilk tahmin eden kişiye İkiçay kuzey yıldızı armağan edeceğiz.
Sizce bu akşamın konusu ne olacaktır.
Not: 2 Tahmin Yorumu hakkınız vardır.
Bol Şans.

Sally Hansen Türkiye
Yarışmamız başlıyor! Bu ayakkabıyla en güzel etek, elbise veya şort kombini yapıp, 13 mayıs Pazar gününe kadar sallyhansenfacebook@kozmoklinik.com'a mail atan 1 kişiye Airbrush Legs hediye! Kazananlar Pazartesi günü açıklanıyor! 4 Hafta sürecek Airbrush Legs yarışmalarımızı kaçırmayın!

Morhipo

Sürpriz yarışmamız başlıyor! Hafta sonu şıklığı ve rahatlığını Altınyıldız Classics “T-shirt” ile tamamlamak isteyenler! Özel İndirim Kulübü’ nde "Altınyıldız Classics" kampanyasında olan bu “T-shirt” sizin olabilir! Hediye edeceğimiz bu T-shirt’ ün "ürün kodunu" yarisma@morhipo.com ile paylaşan 1., 100. ve 200. kişi, bu çok özel “T-shirt”ün sahibi olacak! Hepinize bol şans! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 kere katılabilir. Kazanan bu postun altında duyurulacaktır! http://www.morhipo.com/tr-tr/Exclusive/Alisveri

cvp--Ürün Adı : 454820931018 E Penye

Sürpriz yarışmamız başlıyor! Hafta sonu şıklığı ve rahatlığını Altınyıldız Classics “T-shirt” ile tamamlamak isteyenler! Özel İndirim Kulübü’ nde "Altınyıldız Classics" kampanyasında olan bu “T-shirt” sizin olabilir! Hediye edeceğimiz bu T-shirt’ ün "ürün kodunu" yarisma@morhipo.com ile paylaşan 1., 100. ve 200. kişi, bu çok özel “T-shirt”ün sahibi olacak! Hepinize bol şans! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 kere katılabilir. Kazanan bu postun altında duyurulacaktır! %90

BU TUZAĞA DÜŞMEYİN !!!

şifrenizi girdiğinizde böyle bir hata oluşup, şifrenizi yenileyin diye bir kutucuk çıkarsa ASLA BU KUTUCUĞA ADRESİNİZİ VE ŞİFRENİZİ YAZMAYIN, ÇÜNKÜ BU SAYFADAN GİRİŞ YAPTIĞINIZ ANDA TÜM BİLGİLERİNİZ BAŞKALARININ ELİNE GEÇECEKTİR.. KOMPLE SAYFAYI KAPATIN VE GOOGLE DAN TEKRAR FACEBOOK'A GİRİŞ YAPIN.

PAYLAŞ VE DOSTLARIMIZIN BU TUZAĞA DÜŞMESİNE ENGEL OL !!!

Migros Sanal Market
Sen de Axe Ürünü alarak Axe kasasından geç ve sürprizleri bekle!

Migros Sanal Market siparişlerinizde indirim ve kampanyalardan yararlanmanız için üyelik bilgilerinizde Money Club Kart veya Money Visa MIN numaranızın kayıtlı olması gerekmektedir.

http://www.sanalmarket.com.tr/
444 10 44

100 dilde barış diye birşey vardı face de ona katılıpta kazandınız maili alan oldumu aranızda

canım dün akşam telefondan face gireyim dedim sonra tekrar şifreyi girdim normalde şifreyi girdiğinde yıldızlar olur görünmez benimkinde açık açık görünüyordu şifreyi değiştirsem mi ne yapsam sizce?

‎Altınyıldız Classics yarışması sonuçlandı! Yarışmayı Kemal Şanlı, Derya Babal ve Yaşar Akduman kazandı! Tebrikler! Beden bilgileri ile birlikte iletişim bilgilerinizi iletisim@morhipo.com adresine iletmenizi bekliyoruz! Tüm katılımcılarımıza teşekkürler! Takipte kalın, Morhipo sürprizleri devam edecek!

arkadaslar bu garnier nasıl anlamadım.. aile boyu kazananlar olmus.. çatalkaya 5 kişi , cengiz 2 kişi , çetinkaya 2 kişi, temiz 3 kişi , ceyhan 2 kişi , ve daha birsürü kişi böyle.. bosuna katılmısız .. belliymiş zaten verecekleri kişiler bence.. bir iki kişi eklemişler ayriyeten farklı olan tek olan.. gerisi hep aynı sülale.. cok saçma bi de böyle listeyi gösterip insanları sinir ediyorlar .. cok saçma ya yok böyle birşey.. sırf begenen artsın diye milleti kandırıyorlar..

evet ya bende gördüm. aslnda ilk görmedim arkadaşım tebrik ettti dalga geçme falan dedim bi baktım benim ismim var.. yarışma devam ediyormuş belki kazanırsın sende

evet ya bende gördüm. aslnda ilk görmedim arkadaşım tebrik ettti dalga geçme falan dedim bi baktım benim ismim var.. yarışma devam ediyormuş belki kazanırsın sende

sen aradaki tek tük kişilerdensindir tebrik ederim.. kazanmak önemli değil gerek de yok cok istedigim birşey de değil..sadece insanları kandırmaları kötü.. sayfanın begenisi artsın diye herhalde insanlarla oynuyorlar resmen.. verdikleri tek kullanımlık paket önemli bişey olsa neyse diyecegim .. ama insanları kullanıyorlar resmen ..:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…