Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Bu Hafta Beğen,Paylaş Kampanyamızda Talihli 3 KİŞİYE Vero Moda Bluz Hediye Ediyoruz... !

Beğen,Paylaş Sende Kazan !

modahill com Modanın ve Alışverişin Doruk Noktası...

hangi kampanyadan gönderdiler ki bugün evde olmicam adam gelirse kapıda kalır

Gelmeden önce eve posta geldi. geleceklerini bildirmek için. Benim oturduğum ilçeden 4 kişiyi bulmuşlar ben ile beraber. Zaten her yıl yapıyorlarmış.O da bana dek geldi

Bide ankete katılmazsam para cezası varmış

Sateen

Bugün başlayacağını duyurduğumuz ödüllü oyunun sorusu ve kuralları aşağıda yer almaktadır..
*Soruya verilecek cevaplar; "oyun@sateenlife.com.tr adresine gönderilecek, bu başlık altına verilen cevaplar değerlendirilmeye alınmayacak..
*Bir kullanıcı sadece bir cevap verme hakkına sahip olacak, birden fazla cevap veren kullanıcının sadece ilk doğru cevabı geçerli sayılacak..
*oyun@sateenlife.com.tr adresine mail atan takipçimizin kazanan olabilmesi için aynı mail adresi ile sateenlife.com.tr web sayfamıza üye olması gerektiğini lütfen unutmayın...
Ve işte Soru şu --> Yepyeni bir alışveriş sitesi ile karşınıza çıkacak olan SateenLife'ın yeni web sitesinin açılış tarihi ve saati nedir ?
Bol Şans :)

bu ne bee böyle saçmalık olur mu hadi acil bir durumun var Allah gözstermesin bi yakınına bişi oldu evden acil çıkmak zorundasın ne olucak
iyice saçmaladılar sokaktan adam çevirde yap anketini ben tanımadığım kişilere kapı açmıyorum kargocu hariç onuda kıyafetinden tanıyorumda açıyorum
bide sürekli aynı kargocular geldiği için tanıyorum artık

kızlar gratiste anneler gününe özel makyaj ürünlerinde %50 indirim varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…