06:00 - 07:00 Salih Tüylüoğlu Suat Kuvel
07:00 - 08:00 Ender Ozkul Rabiye Kuvel
arkarkaya ayni soy isimler buda mi tesadüf ya bir bana cikmadi((((( nasil bir sistem kullaniyorlar anlamiyorum...
ben bunların çekiliş yaptığını hiç zannetmiyorum. bu 1 değil 2 değil. hep aynı soyisimler. kendi kafalarına göre belirliyolar bence..
güle güle kullan canım. :)
buda benim halım.
Eki Görüntüle 414028
kızlar eko halı dan kazandıgım halım dün geldi :) :)
kızlar emin değilim ama fiyonktan hediye göndereceğin kişinin doğum günü yakınsa bugün yarın gibi o zaman hediye çeki büyük oluyo birde tchibo 20tl çeki oluyo, doğum gününe çok varsa hediye küçülüyo. yada bana öyle geldi sanırım emin değilim ama bi deneyin derim
İŞTE YENİ SORUMUZ:
Ariş kaç yılında kurulmuştur? Cevabınızı 14 Mayıs Pazartesi sabah 10.00’a kadar kampanya@aris.com.tr adresine gönderin, duyuruyu beğenip sayfanızda paylaşın, 5 talihliden biri olma şansını yakalayın. Cevapla birlikte adınızı, soyadınızı, telefonunuzu yazmayı unutmayın.
Ariş Pırlanta Sanatı | Facebook
İŞTE YENİ SORUMUZ:
Ariş kaç yılında kurulmuştur? Cevabınızı 14 Mayıs Pazartesi sabah 10.00’a kadar kampanya@aris.com.tr adresine gönderin, duyuruyu beğenip sayfanızda paylaşın, 5 talihliden biri olma şansını yakalayın. Cevapla birlikte adınızı, soyadınızı, telefonunuzu yazmayı unutmayın.
Ariş Pırlanta Sanatı | Facebook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?