Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

PAPILLA

İKİ HEDİYE KAMPANYAMIZ BİR ARADA tüm hızıyla devam ediyor. Profil resmini yayınladığımız ürün resmiyle değiştiren 2 kişi ve gün içerisinde yayınladığımız resim veya albümlerden en çok beğendiği resmi duvarında herkese açık paylaşan 1 kişi Papillanın birbirinden güzel sürpriz hediyelerinden kazanacaktır. İki kampanyamızada katılın şansınız çifte katlansın. Bütün üyelerimizi yeni aktivitemize katılmaya davet ediyoruz. Kampanyamıza katılmak çok kolay.
1-Profil resminizi, aşağıda ki ürün resmimizle değiştirin.
2-Gün içerisinde yayınladığımız resim veya albümleri sayfasında herkese açık paylaşın.
3-www.facebook.com/papillatencere ile arkadaş olun.
4-- www.facebook/papillashop sayfamızı beğenmeniz yeterlidir.
Sayfamızı arkadaşlarınıza önerebilir, onlarında bu güzel sürprizlerden yaralanmasını sağlayabilirsiniz.
Önemli Not: Zahmet edip yorum bolumune beğendim paylaştım yazmanıza gerek yoktur. Kime en hayırlı olacaksa hediyemizin ona çıkması dileğiyle herkese bol şanslar diliyoruz.

kızlar emin değilim ama fiyonktan hediye göndereceğin kişinin doğum günü yakınsa bugün yarın gibi o zaman hediye çeki büyük oluyo birde tchibo 20tl çeki oluyo, doğum gününe çok varsa hediye küçülüyo. yada bana öyle geldi sanırım emin değilim ama bi deneyin derim

Anneler Gunune Ozel;
1 Kardesimize Etek,3 kardesimize Sal hediye ediyoruz. Kampanyaya katilmak icin için yapmanız gereken şey çok basit.
1- Sefamerve'yi Facebook'ta beğeniniz,Asagidaki sefamerve resmini profilinizde paylasiniz. Kazananlar 13 Mayis Gecesi 23:59 da aciklanacaktir..Hayirli Gunler Dileriz..SEFAMERVE

link: https://www.facebook.com/SefaMervecom

06:00 - 07:00 Salih Tüylüoğlu Suat Kuvel
07:00 - 08:00 Ender Ozkul Rabiye Kuvel

arkarkaya ayni soy isimler buda mi tesadüf ya bir bana cikmadi((((( nasil bir sistem kullaniyorlar anlamiyorum...

ben bunların çekiliş yaptığını hiç zannetmiyorum. bu 1 değil 2 değil. hep aynı soyisimler. kendi kafalarına göre belirliyolar bence..

Eki Görüntüle 413992

kızlar eko halı dan kazandıgım halım dün geldi :) :)

güle güle kullan canım. :)
buda benim halım.

kızlar eko halı dan kazandıgım halım dün geldi :) :) [/QUOTE]

çok güzelmiş. rengide öyle.
ama bu banyo için mi yoksa başka yerde de kullanılabilirmi. bende pembesini seçtim. kayınvalidemin adına kazanmıştım da.

kızlar eko halı dan kazandıgım halım dün geldi :) :)

çok güzelmiş. rengide öyle.
ama bu banyo için mi yoksa başka yerde de kullanılabilirmi. bende pembesini seçtim. kayınvalidemin adına kazanmıştım da.[/QUOTE]

banyo halısı değil canım .. ben kapımın önende boş alanım vardı oraya serdim.. gayet kaliteli güzel zaten.. resimdekilerden daha hoş duruyor normalde.. hayırlı olsun sana da güle güle kullan ..

Arkadaşlar bu fiyonk neyin nesidir? bir kaç gün siteye bakamadım kaçırmışım.. linkini verebilir misiniz size zahmet

Annem ve Ben yarışmamıza katılan tüm takipçilerimize teşekkür ederiz. Mercedes-Benz jürisi tarafından seçilerek Mercedes-Benz ile ailece gideceği akşam yemeği kazanan takipçimiz Serhat Özyurt'u tebrik ediyoruz.

Fotoğrafı en çok beğenilerek Vakko fular kazanan ilk 10 takipçimiz:

1- Metehan Yaşa

2- Güzin Gülyaprağı

3- İsmail Cebiroğlu

4- Nalan Özer

5- Nurullah Tuna

6- Kaan Kartal

7- Esra Kelment

8- Murat Bollucuoğlu

9- Sabire Yılmaz

10- Remziye Yıldız

Este Form
Este Form Face Lifting Talihlilerine Tüm Hayatları Boyunca Bol Şans Dileriz.

Elif Uysal
Nazan Subaşı
Nur Şahmeran
Lerzan Kara
Emel Ünüvar
Meltem Olcay
Yasin Genç
Melis Sancaktaroğlu
Duygu Uzunkaya
Filiz Ulu

bir saat önce telefon geldi facebook yarışmamızı kazandnız antalyada mı yaşıyorsunuz diye. izmir deyince üzgünüz antalya içi dedi kapattı. bölgesel şeylere katılmıyorum kazandınız diyen ismimin olduğu bir mesajda görmedim. neyi kazandıydımda olmadı acaba. uzun zamandır birşey kazandığım yoktu tüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…