Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Douglastan paris hilton ''tokyo''parfümüm geldi ,maşallah ışıkhızı..
parisin mayışık suratını sevemem ama, parfümü iyiymiş ,hafif yaz kokusu

coşkundan da kazandığım king robot geldi..süper..

Son düzenleme:
kızlar koşuuuuuun p&g türkiye sayfasına girin herkese pantene şaç bakım seti veriyo çabuk

link verirmisin canım

canım link vermeyi bilmiyorum ama google yazınca çıkıyo p&g türkiye fecebok yaz

Herkese değil ki katılanlar içerisinden çekiliş yapacaklarmış

kızlar inşallah çıkar ama bu kampanya 17 nisanda başlamış..şans belki yüzümnüze güler..

kızlar p&g nin uygulamasına hemen girmeyin önce bi okuyun. iki alttaki mesajda uygulamayı nasıl yapacağımızı anlatmış p&g. ama ben o şekilde yapamadım. açılan sayfada sadece doğum gününüze erişmesine izin verin demiş. onu bir okuyun önce

canım p&g yarışması 12 _13 mayıs arası anneler günü kampanyası yani yarın son 17 nisanda başlamamış sayfasına bakmadınızmı öyle yazıyo ayrıca çekiliş yazmıyo katılan herkese verilicekmiş yarına kadar adres bilgilerinide kampanya bittikten sonra alıcaklar.

alt tarafta birisi sormuş nasıl katılacam diye p&g de başka şekilde anlatmış kızlar dikkat ettiniz mi. bilgilerine erişmek için izin isteyen bir sayfa açılıyor ya. orda sadece doğum günümüze izin vermek gerekiyormuş. dikkat edin

ben okudum teşekkür uygulaması için yazıyor..

06:00 - 07:00 Salih Tüylüoğlu Suat Kuvel
07:00 - 08:00 Ender Ozkul Rabiye Kuvel

arkarkaya ayni soy isimler buda mi tesadüf ya bir bana cikmadi((((( nasil bir sistem kullaniyorlar anlamiyorum...

Duru banyo keyfinden Anneler Gününe özel "Duru hediye seti"

- Benim annem dünyanın en güzel ve iyi annesi çünkü…

Cümlesini tamamlayanlar arasından en çok beğeni alan kullanıcımıza ve annesine "Duru hediye seti" hediye ediyoruz.
Oylama 13 Mayıs Pazar günü saat 00.00'a kadar sürecektir.

Fyonk ta ücretsiz hediye çekleri neye göre belirleniyor kızlar,,tesadüfi mi??
Dayıma ve kardeşime gönderirken Tchibo çıktı, arkadaşıma gönderirken
çiçeksepeti vs çıktı:44:

Fyonk ta ücretsiz hediye çekleri neye göre belirleniyor kızlar,,tesadüfi mi??
Dayıma ve kardeşime gönderirken Tchibo çıktı, arkadaşıma gönderirken
çiçeksepeti vs çıktı:44:

o sırada tchibo bitmiştir cok cabuk bitio ben 2 tane kullandım tchibo 1 tane cikolata sepeti 1 tanede lila kutu kargo bedavaydı dün lilada ii oldu

Hürriyet Aile
Molfix ile bebek sağlığı rehberiniz yanı başınızda! Haydi uzmanlarımıza aklınıza takılan soruları sorun, testlerimizi çözüp, anketlerimize katılın, sürpriz hediyeler kazanın!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…