Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

banada kotex ten mail gelmiş adres bilgilerimi istiyorlar.

Yarışmaya Katıl, Jolly Tur'dan Uzakdoğu Tatili Kazan! Üstelik yapman gereken çok basit: Uygulamaya gel, Arkadaşlarını davet et, Arkadaşların davetini kabul ettikçe puan kazan https://www.facebook.com/jollytur/app_455297451151466

sevmiyorum böyle arkadaş çağır gelsin bide beğensin olmadı bizi çok sevsin falan gibi yerışmaları ama belki katılan olur, paylaşıyorum

slm herkese

glissten kazandığım şampuanım ve sac bakım kremi geldi.ilk kazandığımda saç spreyi idi bu daha iyi oldu. ayrıca eşimin adına kazanmıştım benim adıma geldi herhalde bu ekstra kazanım oldu.

gece bir arkadaş haber verdi tchibo çeki aldım. az önce alışveriş yaptım. bir tişört vardı indirimi siparişe yansımadı bilemediğim için bir adım ötesine gidemedim:26: ve siparişimi değiştirmek zorunda kaldım. indirimler sisteme hangi aşamada yansıyor bilen var mı?

kızlar incir yaprağından bir kaç kişiye iç çamaşırı gelmiş duydunuz mu.bizdende katılanlar olmuştu demek birşeyler yollamaya başlamışlar. bakalım bizde gelecek mi

canım yaa glissler hangi kargo ile geldi

markafoni 50tl çekim gelmedi hala kızlar. sizin maile geldiğinde gönderen ismi neydi kızlar. turkcell felan mıydı yoksa facebook mu yazıyordu.

Son düzenleme:

gönderen Serdar Durmaz yazıyo canım ama konu kısmında Markafoni hediye çeki deye belirtilmiş

ilgin için sağol cnm memleketten annemler vardı pek giremedim
biraz önce gittiler

canım ben sadece alışveriş çeklerini takip ediyorum yarışmalara katılmıyorum bayadır düğüne daha çook var 1 eylülde olucak inşallah 28 ağustos da da kınam var hepinizi beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…