KIZLAR BANA KOTEXTEN MAIL GELMIS AMA ONCE HEDIYE SEPETI DIOLARID SIMDI DEGISTIRMISLER DENEME URUNU DIOLAR POLISANDAN SUPRIZ KAZANAN ARKADAS VARDI HEDIYESI GELDI MI ACABA BIDE DILEKSHOSES TAN AYAKKABI KAZANAN ARKADASLARIN HEDIYELERI GELDI MI INSALLAH POLISAN GUZEL BISEY GONDERIRIR MERAKLA BEKLIYORUM
slm herkese
glissten kazandığım şampuanım ve sac bakım kremi geldi.ilk kazandığımda saç spreyi idi bu daha iyi oldu. ayrıca eşimin adına kazanmıştım benim adıma geldi herhalde bu ekstra kazanım oldu.
gece bir arkadaş haber verdi tchibo çeki aldım. az önce alışveriş yaptım. bir tişört vardı indirimi siparişe yansımadı bilemediğim için bir adım ötesine gidemedim:26: ve siparişimi değiştirmek zorunda kaldım. indirimler sisteme hangi aşamada yansıyor bilen var mı?
markafoni 50tl çekim gelmedi hala kızlar. sizin maile geldiğinde gönderen ismi neydi kızlar. turkcell felan mıydı yoksa facebook mu yazıyordu. eğer öyleyse ben faceden gelen mailleri toplu silmiştim sabah onuda mı sildim acabahatırlayanlar bi söyleyebilirmisiniz gönderen adı neydi
canım yaa glissler hangi kargo ile geldi
aaa bende seni merak ediyodum ..hiç göremedim bu ara bide Airlikfer nerelerdee..düğününden dolayımı gelemiyo acabaa??
ilgin için sağol cnm memleketten annemler vardı pek giremedim
biraz önce gittiler
Allah kavuştursun canım. ne derin bir acıdır çokk iyi bilirim
ilgin için sağol cnm memleketten annemler vardı pek giremedim
biraz önce gittiler
yurtiçi kargo canım daha önce de yurtiçiydi. bu sefer sprey yerine saç kremi koymuşlar süpper olmuş
canım ben sadece alışveriş çeklerini takip ediyorum yarışmalara katılmıyorum bayadırdüğüne daha çook var 1 eylülde olucak inşallah 28 ağustos da da kınam var hepinizi beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?