şimdidem hayırlı uğurlu olsun canım mutluluklarrr
slm herkese
glissten kazandığım şampuanım ve sac bakım kremi geldi.ilk kazandığımda saç spreyi idi bu daha iyi oldu. Ayrıca eşimin adına kazanmıştım benim adıma geldi herhalde bu ekstra kazanım oldu.
Gece bir arkadaş haber verdi tchibo çeki aldım. Az önce alışveriş yaptım. Bir tişört vardı indirimi siparişe yansımadı bilemediğim için bir adım ötesine gidemedim:26: Ve siparişimi değiştirmek zorunda kaldım. Indirimler sisteme hangi aşamada yansıyor bilen var mı?
canım muhtemelen benimde yaşayıp buraya yazdığım durumdan kaynaklanıyo ..hangi adrese yüklüyse fiyonk çeki ,yine o adresle tchiboya üye olunca indirim gerçekleşiyo
CVyolla.com - Şirketlere Ulaşmanın En Kolay Yolu
Geçen haftanın facebook ödüllü yarışmasına katılarak haberimizi en çok beğenen ve paylaşanlar arasında yapılan çekilişle Gülay Cemek adlı takipçimiz "Canım Annem Pırlanta Kolye" hediyesini kazanmıştır.
Kendisini tebrik eder, tüm katılımcılara teşekkür ederiz...
zaten katılmamıştım
tchibodan ne aldınız kızlar..ben o kadar alcak bişey bulamadım valla..
canım muhtemelen benimde yaşayıp buraya yazdığım durumdan kaynaklanıyo ..hangi adrese yüklüyse fiyonk çeki ,yine o adresle tchiboya üye olunca indirim gerçekleşiyo
tchibo şu anda aktif mi?
kızlar incir yaprağından bir kaç kişiye iç çamaşırı gelmiş duydunuz mu.bizdende katılanlar olmuştu demek birşeyler yollamaya başlamışlar. bakalım bizde gelecek mi
kızlar tchibo çek yollarmısınız banadaaa
birkaç hesaptan katılıyorum canımsadece kendi hesabından mı katılıyosun tatlım yarışmalara yoksa biçok hesaptan mı
ben hiçbişi kazanamıyorum ya
kızlar incir yaprağından bir kaç kişiye iç çamaşırı gelmiş duydunuz mu.bizdende katılanlar olmuştu demek birşeyler yollamaya başlamışlar. bakalım bizde gelecek mi
birkaç hesaptan katılıyorum canım
kesip ip don gönderiyolardır..
kızlar.. melisle tam tadında dan da blender kazanmışım..mutfağı düzdüm iyice nooluyo yaaa böyle
loccitane den kazandığım 50 tl yüklü kart geldi, pakete bir de vücut losyonu ve duş jeli koymuşlar çok güzel kokuyolar
Allahım nazarlardan ırak.. şanslıyım bugünlerde, gelince peşpeşe geliyor..
birkaç hesaptan katılıyorum canım
kesip ip don gönderiyolardır..
kızlar.. melisle tam tadında dan da blender kazanmışım..mutfağı düzdüm iyice nooluyo yaaa böyle
loccitane den kazandığım 50 tl yüklü kart geldi, pakete bir de vücut losyonu ve duş jeli koymuşlar çok güzel kokuyolar
Allahım nazarlardan ırak.. şanslıyım bugünlerde, gelince peşpeşe geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?