Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım muhtemelen benimde yaşayıp buraya yazdığım durumdan kaynaklanıyo ..hangi adrese yüklüyse fiyonk çeki ,yine o adresle tchiboya üye olunca indirim gerçekleşiyo

kızlar hadi yok mu yarışma bugün 3 yarışma linki girdim sizlere haydi gönderin birşeyle kazanalım

canım muhtemelen benimde yaşayıp buraya yazdığım durumdan kaynaklanıyo ..hangi adrese yüklüyse fiyonk çeki ,yine o adresle tchiboya üye olunca indirim gerçekleşiyo

Öyle bir şey yok ben o şekilde kullanmadım fyonktan farklı maillerden kullandım oldu.Sadece bir hesaptan kullanım yaptıysanız aynı hesaptan yenıden kullanamazsınız

slm kızlar fyonkta en cok ben kazandım sanırım söyle anlatayım dogum günü olan kişilere tcihibo cıkıo bende yolladım hep 3 aksam üstüste 3 kere yollayabildim bir tek dün cok erken yaptım biraz beklesem gelecekti tcihibio yollayamadım o yüzden ama toplamda 5 kere yolladım anneme kardesime tabi hepsini ben kullandımbi siparisimde az önce geldi sizin icinde denerim ama olurmu bilmem

harikasınn... zaten katılmamıstım

tchibodan ne aldınız kızlar..ben o kadar alcak bişey bulamadım valla..

ben pastacılık üürnleri aldım bahce icin 3 lü fener mumluk aldım silikon taban aldım silikon seker kalıbı aldım cubuklu cok güsel evde cocugunuza kendiniz seker yapabilirsiniz cok güsellllll azönce geldi 100 tanede cubugu icindee papatya vekalp kalıplar

sizin yaşadığınız sorunu göremedim ben diğer hesabıma kazandım çeki. fyonktan hedieyi kabul ettim şifre vs çıktı .. ürünü seçtim fakat sepette ürün (kendisi zaten indirimli üründü 25 civarından 15 e düşmüştü) asıl onu düşmüyor yoksa tchibo 20 tl yi düştü kupon koduyla orada sıkıntı yok. ben de 19,99 luk başka ürün aldım . ama diğer üründe aklım kaldı alamadım bir secenek öteye gidince acaba düşer miydi bilemedim. zaten çek aktifleşince 1 saat içinde kullanmam gerekiyormuş sayac saymaya başlayınca aceleyle diğer ürünü aldım. kısmet böyleymiş. senin sorununda bu muydu?

sadece kendi hesabından mı katılıyosun tatlım yarışmalara yoksa biçok hesaptan mı
ben hiçbişi kazanamıyorum ya
birkaç hesaptan katılıyorum canım
kızlar incir yaprağından bir kaç kişiye iç çamaşırı gelmiş duydunuz mu.bizdende katılanlar olmuştu demek birşeyler yollamaya başlamışlar. bakalım bizde gelecek mi

kesip ip don gönderiyolardır..

kızlar.. melisle tam tadında dan da blender kazanmışım..mutfağı düzdüm iyice nooluyo yaaa böyle

loccitane den kazandığım 50 tl yüklü kart geldi, pakete bir de vücut losyonu ve duş jeli koymuşlar çok güzel kokuyolar

Allahım nazarlardan ırak..şanslıyım bugünlerde, gelince peşpeşe geliyor..

maşşallah maşşallah poponu kaşı bence

maşallah diyelim nazar değmesin şekerim :) ev yemeği işinemi girsen acaba mutfağı yenilemişken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…