Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Merhaba değerli üyelerimiz,

Anneler günü yarışmamızın kazananı Canangül Tiryakioğlu Durak olmuştur.

gitti caanım set

maşallah diyelim nazar değmesin şekerim :) ev yemeği işinemi girsen acaba mutfağı yenilemişken

az önce düşünmedim değil haniii..
ama çok maharetli değilim be şekerim,yemeklerimi yiyenler parmaklarını götürür diyemiycem

#benimannemherzaman'ın kazananları belli oldu!
Fissler'den tava kazanan katılımcılarımız Arzu Dumanoğlu, Nur İçten ve Nuray Çakmak olmuştur. Kendilerini tebrik eder, isim, soyisim, adres ve telefon bilgilerini fisslerturkiye@gmail.com adresine e-posta olarak göndermelerini rica ederiz.
Kendilerini tebrik eder, tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Dalin Anneleri Kazanıyor. Çocuğunuzun annesini en güzel anlattığı videoyu yükleyin, en çok oy alan video olun, iPad Kazanın. Ayrıca 2. ve 3. olanlar iPod Touch, her 10. video yükleyen ve 50. oy kullanan da "Dalin Hediye Seti" kazanıyor. Unutmayın! Yarışmamız 27 Mayıs 2012 Pazar Saat 23:59'de sona eriyor. Haydi hemen videonuzu yükleyin! Facebook'ta Dalin Anneler Günü | Facebook

benimki henüz anlatamıyo anlatabilen varsa buyursun

Tefal Türkiye Facebook Sayfası’ndaki “Tefal’le Kahvaltı Sofraları” yarışmamıza katılarak, içinde senin de bulunduğun kendi kahvaltı sofranın fotoğrafını çek, info@tefaltv.com adresine gönder. 2 hafta sürecek olan kampanyamızda jürinin seçeceği talihliden birisi ol, Tefal’den kahvaltı setini sen kazan. Tıkla ve hemen katıl !

https://www.facebook.com/tefalturkiye?sk=app_198826126804423

kızlar fiyoynkun çekleri var ya,başka birinin çek numarasını kullanabiliyormuyuz ???

evet kulanılıyor sisteme göre kullanan ben gözükmüyordum. ama kendi adıma aldım.üyelik bilgilerini vs.. kendi adıma yaptım çek kazanan kişi başkasıydı (aslında yine bana ait hesaptı)yalnız kod çıkınca 1 saat içinde kullanmak gerekiyor. yoksa siliniyormuş sistem öyle yazdı çeki kullanmak için tamam dediğinde süre işlemeye başlıyor

Hürriyet Aile Molfix sayfasındaki testi çözerek 07-13 Mayıs Haftası Molfix'ten hediye kazananlar...

1.Murat Varlıorpak - İzmir
2.Bilal Şen - Kütahya
3.Melek Gerçek - İstanbul
4.Mürşit Kocabaş - İstanbul
5.Murat Bayat - Iğdır

gacım çeyizi düzdün valla yeni baştanmı evlendirsek seni nee

güle güle kullan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…