Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar siz doğum günü olanlar dışında hediye yollayabiliyomusunuz ?
anladığım kadarıyla sadece doğum günü olanlara hediye yollanabiliyor doğum günü olana yollarsan bütün çekler aktif :26:

ya ben doğum günleri tarihlerini bu ay için değiştirdim ama gözükmüyor bende neden öyle yaaa hediye yollayamıyorum o yüzden sinir oldum

Günaydın,
Herkese bol ödüllü bir gün olsun. Öncelikle sağlık, mutluluk tabi ki.
Bu arada daffny'den Allah razı olsun anneler gününde eli boş çıkanlara moral oldu.

günaydın kızlar daffny numuneleri kaç günde geliyor? dün istedim ne zaman gelir acaba..

Günaydın herkese,

öncelikle hediye kazanan arkadaşları tebrik ediyorum güle güle kullansınlar.

bende anneler günü kampanyasında eliboş kalanlardanım

tek tesellim kazandığımdan bile haberim olmadan gelen Glisslerim.

ende günaydınlardaffnyden nümune ürünü nasıl istiyorsunuz kızlar siitesine üye olmak yetiyormu

siteye girip üye olur gibi işlemler yapıp ilgilendiğimiz ürünü belirtiyorduk ama şimdi bakıyorum siteye böyle bir şeyler yok galiba kaldırmışlar bende bulamadım

ÖNEMLİ UYARI.
Paylaşımlarımızın altına " şu linki tıklayın facebook zaman tünelinden kurtulun " gibi paylaşımları yapan ve link veren kişilerin bağlantılarına kesinlikle TIKLAMAYINIZ. ilgili link e gittiğiniz halde Facebook Üyeliğiniz ÇALINMAKTADIR.
LÜTFEN BU DUYURUYU PROFİLİNİZDE PAYLAŞINIZ..

kizlar bikac sey sormak istiyorum
superonline cekleri ne zamana kadar gecerli?
daffy numuneleriniz istedikten ne kadar sonra geldi?
kk formda iki reklam arasina sikistim ruhum daraldi yanlardaki iki hatnun bitarafini gormekten
nasil kurtulurum bu reklamlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…