Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ilahi :) güldürdün beni, bende sıkıldım o hatundan kurtulmanın bir yolu varsa banada söyleyin

kızlar fyonkta tchibo acıldı deniorum herkese 1 kişiye oldu henüz bakalım şans kime gülecekkk

Neden ücretsiz hediye gönderemiyorum?

Bugün sizin ücretsiz hediye gönderme hakkınız ya da arkadaşınızın ücretsiz hediye alma hakkı doldu. Arkadaşınızı ücretli bir hediyeyle sevindirmeye ne dersiniz?

daha hiç kimseye yollamadım da almadım da bana niye böle diyor

senin pcden hediye gönderdigin kişi daha önce facesine girdiyse ip den kabul etmio bide arkadas sayısı önemli sana yollayabilirim cıktın ama tchibo yok baska bişi istersen yollıyım

senin pcden hediye gönderdigin kişi daha önce facesine girdiyse ip den kabul etmio bide arkadas sayısı önemli sana yollayabilirim cıktın ama tchibo yok baska bişi istersen yollıyım

diğerleri işime yaramıyor canım çok teşekkür ederim düşündüğün için bende iş arkadaşıma yollamaya çalışıyodum aynı ıp olduğu için çıkmıyo demekki başkalarına deniim bide

hnazm tchibon hayırlı olsun arkadaşım bir tek sana yetişebildim :) bulunca herkese göndermeye çalışıcam arkadaşlar sırada ecemnur var

özgeözge canım faceboo taki adın neydi sana da göndermeye deneyeceğim.bakalım çıkacak mı. demin bir arkadaşa gönderebildim. rukiyeyim cana gönderemiyorum sende tchibo çıkmıyo

özgeözge canım faceboo taki adın neydi sana da göndermeye deneyeceğim.bakalım çıkacak mı. demin bir arkadaşa gönderebildim. rukiyeyim cana gönderemiyorum sende tchibo çıkmıyo

aoktar senin face ne canım? bende ekliyim çıkarsa yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…