Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar royal halı sonucu açıklandımı yada ne zman açıklanıcak :26:
sitesinde bulamadı ya

Duru banyo keyfinden Anneler Gününe özel "Duru hediye seti" kazanan kullanıcılarımız :

Füsun Karagöz
Mihrican Alaca
Gülay Kurucan
Ebru Barut
Leman Özkan

Kendilerini kutluyoruz. İsim, adres, ve telefon bilgilerinizi bize yukarıda sağda bulunan "Mesaj" bölümünden en geç 18 Mayıs 2012 tarihine kadar iletmeniz yeterlidir.

Bana diyosan zaten fyonk'u burada duyuran benim..Duyurduğum günde 3 tane tchibo almıştım zaten.O bana yeter.Rahat ol sen

nie üstüne alındın ki ayrıca bak sende 3 cek almıssın nie dagıtmadın arkadaslarına ben 3kere kazandım dedigimde hepiniz actınız agzınızı senin yaptıgın ne şimdi aynı şey bence sen rahat ol aynı şeyi yapmıssın

NIVEA Pure&Natural Gündüz+Gece Kremi

Semanur Uğuz
Şevval Çakmak
Hakan Gülsüm Uygun
Reyhan Çetinkaya
Bahar Taşkıran
Ayşegül Seçgin Kale
Dilek Akalın
Esin Demir Candan
Gülistan Çınar Becer
Zeynep Yetginer
Meryem Çalışkan
Merve Erdem Arifoğlu
Kübra Kıymaz
Ezgi Dinler
Hasibe Şimşek Özdemir

NIVEA BABY Atta Çanta

Selda Serin
Senem Yılmaz
Huriye Albayrak
Yeliz Işık
Sevim Yayla
Çiğdem Akkaya Gedik
Zümra Ay Dursun
Nihan Keçeci Tali
Esra Uluk Atlayıcı
Güzay Öztürk
Esra Kelment
Rabia Yıldıran
Egemen Demez
Harun Hakan
Kadriye Yiğit Gezguc

NIVEA Vital Gündüz+Gece Kremi

Dila Zengeralp
Asiye Dursun
Melike Kanarya
Ebru Kartal
Ecem Gülşen
Çiğdem Özdemir Tarhan
Emel Soykan Gönen
Semiha Dalkan Demirel
Şenay Baş Hayrioğlu
Sunay Gül Arı
Dilek Ateşoğlu Aygün
Tarık Tarcan
Didem Birinci
Aysun Güzer
Gönül Akkuş

dadlugaci annen buna katılmadı zannımca adı yokta :26:

Facebook'ta 08.05.2012 - 14.05.2012 tarihleri arasında 2. kez düzenlemiş olduğumuz "Kabarık Usta'yla yarışın, mutfakta ustalığınızı kanıtlayın" yarışmamızın kazananları belli oldu!

Kazananları tebrik eder, katılan herkese çok teşekkür ederiz!

Ekmek Yapma Makinesi Kazananlar;
1. Yasemin Çavuş Ateş
500. Arzu Arık

Özel Yuva Maya Hediye Sepeti Kazananlar

100. Ersin Gülay
200. Didem Öztürk
300. Güldane Gökcan Özdemir
400. Meltem Aydemir
600. Sakine Kıran
700. Ayşegül Pekdemir
800. Cansu Aksu
900. Beyhan Gül
1000. Hale Şahin

bacım tebrikler iki mutfak düzdün

katıldı katıldı ammaaa ,şanşımız yok niveadan hiç..hemde hiiiç..yarım kere bile çıkmadı bize..

cıkmamıssss virüs yazıoo

ay inanamıyorum kendime bir adresimi bile veremedim yahu VİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜSVİRÜS?id=635188485 oldu mu ki şimdi acaba??? :44: olmadı sen ver adresini ben ekliyim seni bari...

1 Üstüme alınırım çünkü sana tepki gösteren kişilerden biri de bendim
2 Bu fyonk çekleri ilk 10 kişi ile sınırlı değil.İsteyen istediği kadar alır.Hak geçmez.
3 Ben millete dedim siteyi de millet çökertti bana çek kalmadı ufff diye bişeyde demedim
4 Ben zaten rahatım.Paylaşmışsın sağol diyeceğine neler yazıyosun
Bi de sana arkadaşlarına dağıt diyen ben değilim.Ama alamayan arkadaşlar için alırım sorun değil.

Son düzenleme:

fyonkta tchibo cekleri sınırlı hergün 10 tane anca cıkıo e sen alırsan 3 tane buda hak gecmesidir aynı sey benimkiyle ufflaman gerekmez sonucta az olan cekten 3 tane aldın ayrıca bitek forum burası diil baska forumlarıda takip ediorum senden ögrenmedim merak etme isteyen istedigi kadar alır lafıda komik olmus insanlar 1 tane bile alamaıo

Son düzenleme:

Bugün almazsada yarın alınır çek.Dikkatli okursan yazdıklarımı anlarsın.İlk gün aldım onları da.Her gün alıyım yapmadım yani.Beni tanıdığım herkesde almış..Bu konuyla ilgili topiği fazla meşgul etmek istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…