Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Aşağıdaki Spazio Anneler Günü fırsat fotoğrafını 13 Mayıs'a kadar profil resmi olarak kullanan Spazio fanları arasında yapılacak çekilişle 2 kişi Spazio'nun yeni sezon ürünlerinden hediye kazanma şansı yakalayacaktır. Katılan kişilerin sayfamıza Facebook sayfa isimlerini yazmaları rica olunur. Katılan kişilerin profilleri kontrol edildikten sonra ŞANSLILAR listesine adı yazılacaktır. Kampanyamız 14 Mayıs günü son bulacak ve talihliler 15 Mayıs'ta açıklanacaktır. Nasıl kazanmak kolay değil mi?

https://www.facebook.com/spazioshopEki Görüntüle 415935

bence gecmisi oku alamayan dolu e bi günde 3 tane alınca ugrasmaman normal yani ben 15 günde 3 tane alabilmiştim aynı sey domestostada gecerli bugun alınmazsa yarın alınırhergün vardı yarısma kendini cürütüosun bencede mesgul etme

Son düzenleme:

Tanıdığım herkes demiştim..Alabilsen hepsini alırdın 3 tane değil.Merak etme..AMa ben alabildiğim halde almıyorum..Olay budur.

Selamlar,

English Village pazartesi günü düzenleyeceği yarışmada kazanacak 1 kişi, 5 saatlik özel dil eğitimi kazanacak

İngilizce, Almanca, Fransızca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Çince dillerinden istediğinizi seçebilirsiniz.
5 saati sakın az sanmayın, bire bir 5 saatlik özel ders çok şey kazandırır.

Bu arada yer Ankara'da bilginiz olsun.

https://www.facebook.com/Englishvillagedilkursu:49::49:

BKM MUTFAK HÜRRİYET KAMPÜS İLE ŞEHRİNİZE GELİYOR!

14-18 Mayıs tarihleri arasında sorulara doğru cevap veren 1.,5., 10.,25.,50.,75.,100.,125.,150.,250. kişiden biri olun
ÇİFT KİŞİLİK HEDİYE KAZANIN.

Ayrıntılar için: Hürriyet Kampüs - BKM | Facebook

Lİmango kargo bedava ve 10 tl lik çekim var bugün 00.00 a kadar geçerli.kullanmak isteyen varsa verebilirim

kızlar süper biseye üye oldum yaptıgın her üyenin alısverisinden para kazandıgın bir kart sistemi tek yapmanız gereken ,nsanları üye ypmak üye olmak ücretsiz ve kartı alanlarda her yaptıkları alısveristen indirim alacaklar hal böyle olunca 1 ayda 50 kişiyi üye yaptım ve su an kumbaramda 900 tl birikti sadece üye yapabilmek icin 330 tl verdim ama 1 ayda 3 katı hemen hemen geldi zaten sizede anlatıcam ama yanlıs bişi söylememek adına yarınki toplantıda özet isticem baskanımızdan onu yazıcam buraya süper bişi

Sayfamızı beğenip görseli paylaşan ' 3 ' üyemiz hediyeler kazanacak...
Kazanan ;
* 2 üyemiz çekiliş ile belirlenecektir.Sürpriz hediyeler kazanacaktır.
* En çok beğeni alan 1 üyemiz ise çekilişe dahil olmadan Feradem Nevresim Takımı veya Wellsoft-Polar-Battaniye-Yatak Örtüsü Çift Kişilik hediyelerimizden birini kazanacaktır.

(Sayfayı beğenmeden yapılan paylaşımlar çekilişe dahil edilmeyecektir.
Beğenilerinizin geçerli olabilmesi için yorumunuzu beğenen arkadaşlarınızın sayfamızı da beğenmesi şarttır)
Kargo ücreti firmamıza aittir.
Kampanya bitiş tarihi:19 Mayıs 2012 Saat:15.00

Herkese bol şans

https://www.facebook.com/photo.php?...791989973.81485.111494498906438&type=1&ref=nf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…