Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Biscolata
Biscolata yakışıklıları size, mükemmel bir sürpriz hazırladı! Zaten onlara da bu yakışırdı! Çok yakında!

Inciserules
Dün
kazananlar

Saliha temiz
Sabiha çakıcı
Özlem ballı
Mahide kan
Selçuk Karadağ
Mehtap tuğra
Fatma betül çoban
Oya kaya
Şeyma ölmez
Sümeyye Havva ay

kizlar gonul akyuz burdn birimi massaalh her kazananlar listesinde var adi
Allah daha cok versin
arada kiskanmiyoda degilim haa
kendisiyle tanisip taktik almak istiyorum:)

“Annelere Teşekkür Ediyoruz” yarışmasında kazananlar belli oldu! Annesine değer veren herkese çok teşekkür ediyoruz :)

Eğer kazanan isimlerden biriysen NIVEA Kazananlar uygulamasından iletişim bilgilerini en kısa sürede doldurman gerekiyor.

Kazanamadıysan sakın üzülme. Yarışmalarımız devam edecek :)

NIVEA Pure&Natural Gündüz+Gece Kremi
Semanur Uğuz
Şevval Çakmak
Hakan Gülsüm Uygun
Reyhan Çetinkaya
Bahar Taşkıran
Ayşegül Seçgin Kale
Dilek Akalın
Esin Demir Candan
Gülistan Çınar Becer
Zeynep Yetginer
Meryem Çalışkan
Merve Erdem Arifoğlu
Kübra Kıymaz
Ezgi Dinler
Hasibe Şimşek Özdemir

NIVEA BABY Atta Çanta
Selda Serin
Senem Yılmaz
Huriye Albayrak
Yeliz Işık
Sevim Yayla
Çiğdem Akkaya Gedik
Zümra Ay Dursun
Nihan Keçeci Tali
Esra Uluk Atlayıcı
Güzay Öztürk
Esra Kelment
Rabia Yıldıran
Egemen Demez
Harun Hakan
Kadriye Yiğit Gezguc

NIVEA Vital Gündüz+Gece Kremi
Dila Zengeralp
Asiye Dursun
Melike Kanarya
Ebru Kartal
Ecem Gülşen
Çiğdem Özdemir Tarhan
Emel Soykan Gönen
Semiha Dalkan Demirel
Şenay Baş Hayrioğlu
Sunay Gül Arı
Dilek Ateşoğlu Aygün
Tarık Tarcan
Didem Birinci
Aysun Güzer
Gönül Akkuş

annelutfen.com
Söz verdiğimiz gibi, kampayamızın başlamış bulunuyor! Annelütfen.com'a facebook hesapları ile üye olan 1. 5. 10. 25. 50. 100. 200. ve 300. anneye sürpriz hediyeler güöndereceğiz
Katılmanız için yapmanız gerekenler çok basit:
1- "Sen de Üye ol" uygulamamıza tıklayın.
2- Facebook ile bağlan düğmesine tıklayın.

Üye olanlar bizim sistemimizde gözükecektir ve kazananları canlı olarak yine buradan açıklıyor olacağız!

Divas Diamond | Facebook
Yarışmamız başladı!

Pırlanta Anahtar Bilekliği kazanmak için yapman gereken tek şey resmi "Beğenmek" ve profilinde "Paylaşmak" :)

20 Mayıs Pazar 23:00'a kadar yapılan paylaşımlar arasında yapılacak çekiliş ile bir kişi Divas Diamond'dan Pırlanta Anahtar Bilekliğin sahibi olacak.

Çekilişe katılabilmek için resmi hem beğenip hem de paylaşman gerektiğini unutma!

Tünaydın kızlar Anneler günündeki kampanyalardan zırnık kazanamadım bunalımdayım, boğaz köprüsüne gidecek varsa eşlik edebilirim Yarışmalara katılma hevesim kaçtı yarışma depresyonundayım sanırım :2: ama yılmak yok yavaş yavaş yola devam
https://apps.facebook.com/oduller-sorular/vakkoramamezuniyet/soru/425?ch=3&ri=151701998590

Gelecekte dünyanın en önemli kadın vokallerinden biri olacak bu kıvırcık saçlı, süslü genç kızı tanıdınız mı?

Dünyaca ünlü yıldızları mezuniyet fotoğraflarındaki halleri ile tanıyabilecek misiniz? Yıldızları tanıyın; bir çift Toms ayakkabı kazanma şansını yakalayın!

bu kadın kim Tina Turner mı acep :26:

MARİAH CAREY olmalı ona benzettim

Mariah Carey canım o.
Kızlar incir yaprağı hediyeleri göndermeye başladı.

bu arada anneler gününde katıldığım hiç ama hiçbir kampanya ve yarışmadan çöp dahi kazanamadım ( daffny den 4parça mini minnacık numunelerim geldi kullanmaya kıyamadım markafoniye hergün 2-3 adresten katıldım ama hep elim boş kaldım bu ne şanssızlıktır ben bu yaşa kadar nasıl hayatta kalabilmişim başıma birşey düşmeden hayret diyorum artık ... bir söz vardı gökten altın yağsa ben çıkınca salatalık-badem yağar diye ... şanslılardan birkaçı bana güzel enerjiler göndersin nolurrrr ben de kırayım şu şeytanın bacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…