Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

beğendirmeli olmasa iyiydi bu gerçi 1 ojesi 27 tl zaten

daffny'den numune istemiştim, geldi kızlar, duyurulur. ne zaman istedim hatırlamıyorum ama 1 hafta olmadı

şu fiyonk şeysinden de 2 tane 20tl çek kazandım tchibo ama alacak şey yok kahve alacağım sanırım

Son düzenleme:
P&G Türkiye
Geçtiğimiz haftasonu tam 2861 kişi Teşekkürler Anne uygulamamızı kullanarak annesine teşekkür etti. Biz de bu uygulamayı kullanan sizlere Pantene Saç Bakım Seti ile teşekkür ediyoruz. Hediyelerinizin teslimatı için en kısa zamanda sizlerle iletişime geçeceğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Kızlar polisnan spriz kazananlr vadı aramızda hedyesi gelen oldu mu?
Çaykur çay seti gelen var mı?

https://www.facebook.com/Pinkylolamarka

Pinkylola takipçilerine hediyeler dağıtıyor !

Görseli beğenip herkese açık olarak paylaşan takipçiler arasında yapılacak çekiliş ile 1 kişiyi ve yorumunu en çok arkadaşına beğendiren 1 kişiyi şahane birer set bekliyor :)

Mariah Carey cevabı için teşekkürler. Yabancılarla pek ilgili olmadığım için sınıfta kaldım

hnazm tchibon hayırlı olsun arkadaşım bir tek sana yetişebildim :) bulunca herkese göndermeye çalışıcam arkadaşlar sırada ecemnur var

Canım benim çok teşekkür ederim,kullandım hemen,ben de sana yolladım,nasıl oldu bilmiyorum ama baktım bu sefer hesabımda vardı,sen de güle güle kullan canım

Son düzenleme:

kızlar bu yatak örtüsü nasıl sizce alayım mı? Yatak odamın perdeleri bal renginde. Karar veremedim

kızlar akerden eşarp kazanmışım.ama kargo biza aitmiş.daha önce kazanan varmıydı aramızda ne kadae kargo ücreti alırlar sizce

Kızlar polisnan spriz kazananlr vadı aramızda hedyesi gelen oldu mu?
Çaykur çay seti gelen var mı?
Eki Görüntüle 416578

çaykurlar 15 mayıstan itibaren gelicekmiş,yani bugünden sonra..ben de çay kutusu ve çay seti bekliyorum..:109:
çaykur malum devlet şeysi,ağırdan alıyor,prosedür filan ondandır geç kalması..

bakın P&G ne demiş...
hediyemiz 12-13 Mayıs tarihlerinde Teşekkürler Anne uygulamamızı kullanan herkese gönderilecektir. Ancak Teşekkürler Anne uygulamamız halen devam etmektedir. Bizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sevgili annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil, her gün teşekkür etsek yine de az gelir. P&G Türkiye - Teşekkürler Anne | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…