Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Canım Victoria Boutique adı. Bücürüğün üstünde. Alıyorum şimdi çok hoşuma gitti :)
uymasa bile perdeyi ona uydurursun veya daha sonra kullanırsın aradığın zaman gidip dünyanın parasına almaktan iyidir di mi inşallah kalitesi de güzeldir ben dokunmadan alınca güvenemiyorum aldığım bazı şeyler hiç göründüğü gibi çıkmadı

burda duyurulan tarih 12-13 mayısmıydı? ben hangi tarihte katıldığımı hatırlamıyorum

kızlar fyonk için beni de ekleyebilir misiniz face nize bende sanırım kişi sayısı az die kabul etmiyo ücretsiz çekleri, ben de sizi ekleyebilirim

kendimi tebrik ediyorum
laysten bişi kazanamadım
koskoca anneler gününde bişi kazanamadım
onuda geçtim salı günü money tıkla kazanı unuttumm.

Kanz Türkiye

Kombinasyonun Yarat uygulamamız sona erdi! Katılan herkese çok teşekkürler! İşte Kombinasyonunu Yarat uygulamamızda son haftanın kazananları!

Kombinasyonlarını bedelsiz kazanan minikler;

Esila Alkan
Ela Eren
Selin Özçelik
Aras Kıyıcıoğlu
Defne Akdağ

Kombinasyonlarında %50 indirim kazanan minikler;

Azra Gergeç
Emir Arhan Vuran
Osman Güney Akdere
Lina Çetin
Aynur Azra Toplu
Ali Çınar Ergin
Derin Nur Hıçkıran
Elif Su Yılmaz
Melis Demirel
Mustafa Mert
Melek Ecrin Kırcan
Zeynep Mercan Yenilmez
Duru Demirci
Doruk Alpagut
Efe Gökkaya

P&G Türkiye

Geçtiğimiz haftasonu tam 2861 kişi Teşekkürler Anne uygulamamızı kullanarak annesine teşekkür etti. Biz de bu uygulamayı kullanan sizlere Pantene Saç Bakım Seti ile teşekkür ediyoruz. Hediyelerinizin teslimatı için en kısa zamanda sizlerle iletişime geçeceğimizi bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

öyledir canım ,anneler günü için olduğuna göre 12-13 mayıstır..hepimiz aynı tarihte katıldık sonuçta

canım bişi sorcam ben 12-13 mayısta katıldım bu p g nin yarışmasına ama ben anneler günü mesajımı duvarlarına yazmıştım sizdemi öyle yapmıştınız

arkadaşlar açıklanması beklenen hangi yarışmalar var,hatırladıklarımızı yazalım?

siemens ;hepiniz annemizsiniz..
palette ;inanılmaz kutular...
kadınlar ne ister anneler günü twitter şeysi...başka..?:44::44:

darphin
dalin
finish
flormar
jhnsons bay
doğadan
Eki Görüntüle 416688

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…