kızlar tchibo çek kodu son yarım saati kullanmak isteyen var mı
uymasa bile perdeyi ona uydurursun veya daha sonra kullanırsın aradığın zaman gidip dünyanın parasına almaktan iyidir di mi inşallah kalitesi de güzeldir ben dokunmadan alınca güvenemiyorum aldığım bazı şeyler hiç göründüğü gibi çıkmadıCanım Victoria Boutique adı. Bücürüğün üstünde. Alıyorum şimdi çok hoşuma gitti :)
kızlar tchibo çek kodu son yarım saati kullanmak isteyen var mı
çaykurlar 15 mayıstan itibaren gelicekmiş,yani bugünden sonra..ben de çay kutusu ve çay seti bekliyorum..:109:
çaykur malum devlet şeysi,ağırdan alıyor,prosedür filan ondandır geç kalması..
bakın P&G ne demiş...
hediyemiz 12-13 Mayıs tarihlerinde Teşekkürler Anne uygulamamızı kullanan herkese gönderilecektir. Ancak Teşekkürler Anne uygulamamız halen devam etmektedir. Bizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sevgili annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil, her gün teşekkür etsek yine de az gelir. P&G Türkiye - Teşekkürler Anne | Facebook
rukiyefatih arkadasım tesekkür ederim özel mes atamıorum bişiler oldu nete sagol
burda duyurulan tarih 12-13 mayısmıydı? ben hangi tarihte katıldığımı hatırlamıyorum
öyledir canım ,anneler günü için olduğuna göre 12-13 mayıstır..hepimiz aynı tarihte katıldık sonuçta
rica ederim canım güle güle kullan nasıl oldu anlamadım aldım bu sefer alıck bişi bulamadım boşa gitmemiş oldu:)
arkadaşlar açıklanması beklenen hangi yarışmalar var,hatırladıklarımızı yazalım?
siemens ;hepiniz annemizsiniz..
palette ;inanılmaz kutular...
kadınlar ne ister anneler günü twitter şeysi...başka..?:44::44:
arkadaşlar açıklanması beklenen hangi yarışmalar var,hatırladıklarımızı yazalım?
siemens ;hepiniz annemizsiniz..
palette ;inanılmaz kutular...
kadınlar ne ister anneler günü twitter şeysi...başka..?:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?