Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

royal halı: 17 mayıs
çaykur: bugün
hergünyeniürün: 18 mayıs
komagene: ?
maurer : 25 mayıs
johnsons baby:16 mayıs
gelindamatfırsatı:20 mayıs
akbank:6 haziran
gelinler kaynanalar: 10 haziran
arkomen: 16 mayıs
olay: ?
dr hauschka: 17 mayıs
filli boya : ?
divas diamond: 20 mayıs

‎"Anneciğim,
Zorlu bir yolculuktan sonra hayatımın ilk mucizesini gerçekleştirdim. Varlığımdan haberin bile yok belki de, ama: BEN ARTIK BURADAYIM!" Henüz doğmamış bebeğiniz size bir mektup gönderseydi ne hissederdiniz? Anne Ben Buradayım uygulaması için tıklayın! https://apps.facebook.com/annebenburadayim/

Kızlar böyle bir uygulama varmış.Ama hediyeli mi bilmiyorum.Hamiş olmadığım için katılmadım

1- Philips AVENT “Anne Ben Buradayım!” Facebook uygulaması Philips AVENT ve Limonsocial tarafından anne adaylarına bebeklerinden 14 günde bir mail adreslerine mektup göndererek anne adaylarının bebekleriyle iletişim kurduklarını hissetmesini sağlayan bir kurguda hazırlanmış Facebook uygulamasıdır.

2- Philips AVENT “Anne Ben Buradayım!” Uygulaması’nı kullanacak kişilerin öncelikle Philips Türkiye Facebook sayfasını beğenmesi gereklidir.

3- Anne adaylarına bebekleriyle iletişim kurduklarını hissetmesine yardımcı olacak kurguda hazırlanmış mektuplar, 14 günde 1 mektup olmak üzere, katılımcıların uygulamaya katılırken verdikleri mail adreslerine gönderilecektir. Bu sebeple kullanıcıların katılım formunu doldururken güncel mail adreslerini yazmaları gereklidir.

4- Philips AVENT “Anne Ben Buradayım!” Facebook uygulamasında verilen bilgiler, sadece iletişime yönelik mesajlar olup, kesinlikle profesyonel doktor tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Tıbbi bilgi ve doktor tavsiyesi gerektiren durumlarda mutlaka bir doktora danışılmalıdır. Philips AVENT ve Limonsocial bu bilgilerin yanlış amaçlarla kullanılması sonucunda olabilecek herhangi bir zarardan dolayı sorumlu tutulamaz.

Son düzenleme:
kızlar benim hakkım doldu bakamıyorum ama fyonkta tchibo yenşden gelmiş die bişeyler dolaşıyo face de bi bakın derim

teşekkür ederiz cnım..sonuçları kazananlrı gören herkes paylaşırsa iyi olur..gözden kaçırdığımız olabilir

katilan herkezemi hediye var
anammmmm kacirdim mi yoksa cok uzulurum

ben bu tchibodan hiç bişe anlamadım ya,günlük bir çek hakkı tek mi var ,hiç anlamadım,kızlar bide alışverişte 2 çek birleştirip alışveriş yapan varmı???

siemens
kadınlar ne ister..
palette

darphin
dalin
finish
flormar
jhnsons bay
doğadan

ariş pırlanta

royal halı: 17 mayıs
çaykur: bugün
hergünyeniürün: 18 mayıs
komagene: ?
maurer : 25 mayıs
johnsons baby:16 mayıs
gelindamatfırsatı:20 mayıs
akbank:6 haziran
gelinler kaynanalar: 10 haziran
arkomen: 16 mayıs
olay: ?
dr hauschka: 17 mayıs
filli boya : ?
divas diamond: 20 mayıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…