Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bence bu kadar insana set falan yollamazlar koskoca firmalar bile 8-10 kişiye 10 tl lik hediye gönderiyor kesin mini mini 2şer poşet şampuan ve krem gelir sizce ?

deneme boyu gibi bişey gelebilir, birkaç kullanımlık..
nerdeyse 3000 kişi katılmış..tam boy olsa hediyeler,tırla dağıtmaları gerek

deneme boyu gibi bişey gelebilir, birkaç kullanımlık..
nerdeyse 3000 kişi katılmış..tam boy olsa hediyeler,tırla dağıtmaları gerek

evet canım :)) demek ki bundan sonra sürpriz hediye veya set dedikleri zaman kişi sayısına göre değişken olacağını anlamamız lazım .. Berencim özel msj attım yine davetin görünmüyor ben eksik yollamışım adresimi galiba daha doğrusu iki soyadım var benim ad ve soyaddan çok olduğu için başkasına yolladın galiba bende bir de Trakya Ünv görünüyor profilimde öyle bak

Son düzenleme:

canım trakya üniversitesi yazıyordu ekledim dur bidaha bakıyım

yarışma devam ediyor sanırım canım..bi dene istersen

hediyemiz 12-13 Mayıs tarihlerinde Teşekkürler Anne uygulamamızı kullanan herkese gönderilecektir. Ancak Teşekkürler Anne uygulamamız halen devam etmektedir. Bizler için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan sevgili annelerimize sadece Anneler Günü'nde değil, her gün teşekkür etsek yine de az gelir. P&G Türkiye - Teşekkürler Anne | Facebook

Yepyeni yarışmamız başladı. Sen de hemen katıl, sorumuzu cevapla, Tülin Şahin'le alışverişe çıkma ya da AlpinaSilan Nevo kazanma şansını kaçırma!
Filli Boya - AlpinaSilan Nevo | Facebook

şu filli boyanın şeysine anlam veremedim..tülin şahinle neden alışverişe gidicem ki?..ödemeyi o mu yapacak acaba?
çeki versinler ben giderim alışverişe, bütün gün tülinin bozuk şivesini çekemem, bi de peşimde tin tin tin..

duffnyden numunelerim geldi sağolsunlar bir tek kargom var o da duffny başkada bişi gelmedi evcağızımıza

kızlar bugun itibariyle 157 hediye kazanmısım kimisinde kargo ücretleri var tabi ama yinede ii gibi darısı basınıza

Geleneksel hediye çekilişi yarın yapılacaktır.
Arzu Çelik marka çaydanlık hediye edilecektir.Facebook sayfamızı takip edin yarın ki hediye çekilişini kaçırmayın.

Kozmetikcim | Facebook

kızlar bugun itibariyle 157 hediye kazanmısım kimisinde kargo ücretleri var tabi ama yinede ii gibi darısı basınıza

kızlar tchibo çekim vr hesabımda isterseniz kullanabilrisiniz. ben alacak birşey bulamadım. son 40 dakika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…