kızlar bence bu kadar insana set falan yollamazlar koskoca firmalar bile 8-10 kişiye 10 tl lik hediye gönderiyor kesin mini mini 2şer poşet şampuan ve krem gelir sizce ?
kızlar bence bu kadar insana set falan yollamazlar koskoca firmalar bile 8-10 kişiye 10 tl lik hediye gönderiyor kesin mini mini 2şer poşet şampuan ve krem gelir sizce ?
gelsinde kucuk olsun hic yoktan iyidir ben katilmadim sanirim hic hatirlamiyorum
katilan herkezemi hediye var
anammmmm kacirdim mi yoksacok uzulurum
gelsinde kucuk olsun hic yoktan iyidir ben katilmadim sanirim hic hatirlamiyorum
deneme boyu gibi bişey gelebilir, birkaç kullanımlık..
nerdeyse 3000 kişi katılmış..tam boy olsa hediyeler,tırla dağıtmaları gerek
evet canım :)) demek ki bundan sonra sürpriz hediye veya set dedikleri zaman kişi sayısına göre değişken olacağını anlamamız lazım .. Berencim özel msj attım yine davetin görünmüyor ben eksik yollamışım adresimi galiba daha doğrusu iki soyadım var benim ad ve soyaddan çok olduğu için başkasına yolladın galiba bende bir de Trakya Ünv görünüyor profilimde öyle bak
yarışma devam ediyor sanırım canım..bi dene istersen
kızlar bugun itibariyle 157 hediye kazanmısım kimisinde kargo ücretleri var tabi ama yinede ii gibi darısı basınıza
duffnyden numunelerim geldi sağolsunlar bir tek kargom var o da duffny başkada bişi gelmedi evcağızımıza
kızlar bugun itibariyle 157 hediye kazanmısım kimisinde kargo ücretleri var tabi ama yinede ii gibi darısı basınıza
benimde geldi şimdi. az daha boğaz köprüsüne gidiyordum ki sağolsun Duffny engelledi
kızlar tchibo çekim vr hesabımda isterseniz kullanabilrisiniz. ben alacak birşey bulamadım. son 40 dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?