Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Yeni Sezon' da "Patch T-shirt"ler ile gezmeyen, görmeyen kalmasın! Tasarım ve kalitesi ile fark yaratan bu çok özel Patch"t-shirt" ü kazanmak isteyenler! Ürün Listesi adresinden bu "t-shirt" ün ürün adını yarisma@morhipo.com ile paylaşan 1.100. ve 200. kişi bu t-shirt'ün sahibi olacak! Duvardan katılım kabul edilmemektedir. Herkes yalnızca 1 defa katılabilir. Kazanan bu postun altında açıklanacaktır. Bol şanlar!

Ürün Adı : Cheslav T-Shirt

sonunda kısmetim açıldı benimde bayadır bişey kazanamıyordum..arko men ve flormar dan kazanmışım

kızlar rezil oldum azönce yurtiçi kargodan geldiler henkelden kargom varmış ama benim face teki ismim çakma, kimlik istediler o benim ama internette kendi ismimi kullanmıyorum o yüzden aynı değil dedim o zaman veremeyiz firmanın bizi arayıp o kişinin siz olduğunu söylemesi lazım dediler. utandım bişe diyemedim napıcam ki şimdi muhtemelen glisslerdir başka bişe kazanamadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…