Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Benim de kendi ismim dışı alımlarım oldu ama hiç böyle sorunla karşılaşmadım cnm.Kendim söylüyorum tc mi.:44:

Benim de kendi ismim dışı alımlarım oldu ama hiç böyle sorunla karşılaşmadım cnm.Kendim söylüyorum tc mi.:44:

ya tc falan sormadı ki ya da tlf no karşılaştıralım demek de aklıma gelmedi ilk defa böle bişe oldu dolandırıcı konumuna düşmüş gibi oldu çok utandım

Son teknolojiyi gençlerle buluşturan Mobee, onların yaratıcılıklarını sergilemeleri amacıyla yarışmalar düzenliyor. Özellikle hobi olarak fotoğrafla uğraşan gençleri, yeteneklerini geliştirmeye teşvik etmek hedefiyle de "Fotoğraf Yarışması" düzenliyor.

Mobee, fotoğraflardaki "mesajı" paylaşmayı amaçlıyor. Çünkü, güzel bir manzara fotoğrafı da olsa her fotoğrafın bir mesajı olabilir… Teması şehir ve doğada insan olarak belirlenen, Facebook sayfası üzerinden yürütülecek yarışmaya katılanlar "Mobee Tablet" kazanma şansını da yakalayacak.

Yarışmaya katılmak isteyen genç yeteneklerin çalışmalarını Mobee'nin Facebook sayfasında paylaşması ve diğer üyelerin beğenisine sunması gerekiyor.

15 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek yarışmada; üyelerin beğenileri ile ilk 5 çalışma belirlenecek. Bu beş çalışma, ünlü isimlerin de bulunacağı jüri tarafından 10-25 Haziran tarihleri arasında değerlendirilecek. Bu değerlendirme sonucunda dereceye girenler 30 Haziran tarihinde açıklanarak ödüllendirilecek.

Yarışmada birinciye Mobee Nett 10" K1500; ikinciye Mobee Nett 7" T1200 ve üçüncüye de Mobee Nett 7" S800 hediye edilecek.

Mobee üyelerini, katılımcıların Facebook sayfasının duvarında paylaştığı fotoğraflar arasından favorisi olanı beğenmeye davet ediyor…

https://www.facebook.com/mobeebilgisayar

almodashop ile güzelleşmeye devam arkadaşlar.yeni yarışmamızda şartlarımız 1-)almodashop sayfasını beğenmek ve paylaşmak. 2-)yarışma albumundeki herhangi bir resme katıldığınıza dair yorum bırakmak. 3-)yorumunuzla beraber sayfayı da beğendirmek. kargo değerli firmamıza aittir.sayfamızı en çok beğendiren 2 kişiye parfum ve her 50 beğeni bir hak olmak üzere çekiliş ile bir kişiye far-makyaj paleti. bol şans arkadaşlar.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.172066949589063.35605.120500918079000&type=1

Gelenfirsat.com takipçilerinden 2 şanslı kişiye, Sırta Bardak Çekme Aleti hediye ediyoruz.

Kazanmak için hemen aşağıdaki "Sırta Bardak Çekme Aleti" resmini beğen-paylaş-yorumla...

Lütfen Gelenfırsat sayfasını beğenip takipçisi olmayı unutmayınız.

Sitemize üye olarak şansını ikiye katlaya bilirsiniz. Gelen Fırsat

https://www.facebook.com/gelenfirsat

8 Mayıs'ta başlatmış olduğumuz ve 14 Mayıs'ta sona eren Anneler Günü kampanyamıza katılarak bir çift Twigy terlik kazanan 50 takipçimiz aşağıdaki gibidir:

Selcan Acar
Melike Akçaoğlu
Levent Aktaş
Zeynep Alanko Eğilli
Gözde Anşin
İlknur Ayardem
Elvin Ayça Yalçın
Ali Ayhan Bozkurt
Erman Bankoğlu
Ali Bedir
Dilek Bolat
Fadime Bozkurt
Gizem Çelebi
Banu Cebecioğlu Baraz
Emin Devrim Barut
Sevim Dindaş
Necip Doğan
Ahmet Ergin
İkbal Fedai
Nilgün Filiz
Havva Göktaş
Mine Gülbaş
Bekir Çatal
Orhan Gültekin
Sevcan Güzle Güneş
Gönül Hasip
Semiha İsmailoğlu
Derin İşler
Dilek Karadağ
Burçak Ünlü
Çağatay Kaya
Şahin Karanfil
Oğuzhan Madran
Neziha Mert
Neriman Mutlu
Emine Özdemir
Lale Özkan
Feyza Sarı
Emre Satılmış
Furkan Sönmez
Gülten Şen
Fatıma Tekin
Rukiye Tiryaki
Yıldız Topyanak
Adile Tülü
Naile Uzun
Kübra Yazar
Nuriye Yazıcı
Faruk Yıldız
Veli Aladağlı

arkadaşlar elinde trendyol çeki olupta kullanmayan varsa acil kullanabilirim veya trendyol çeki nasıl alabilirim nerelerden kazanabilirim.

kızlar migrosa gtim cartedorumu aldım bi baktım 2.ürün %50 indirimli dio hadi onuda aldım 18tllik ürüne 7 tl verdim baya iiyi oldu bitek maggide varım okadar onada sinir oldum:44:

Biscolata
Biscolata yakışıklıları size, mükemmel bir sürpriz hazırladı! Zaten onlara da bu yakışırdı! Çok yakında!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…