Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Laptop çantasına ihtiyacım var polisanın linkini verir misiniz kızlar? birde şimdi yapsam gelir mi dersiniz?

sadece maggide varım bunada şükür...

Didem Soydan ile modagram butiğimizden şık bir tshirt kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Didem Soydan ile modagram butiğimizde 'Elbise' ve 'Ayakkabı' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi görseldeki modagram Erkek Beyaz Polo Yaka T-shirtü kazanıyor! İyi şanslar :)

Didem Soydan ile modagram butiğimizden şık bir tshirt kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Didem Soydan ile modagram butiğimizde 'Elbise' ve 'Ayakkabı' kategorileri altında kaçar adet ürün bulunduğunu yarisma@trendyol.com'a mail atan 50. kişi görseldeki modagram Erkek Beyaz Polo Yaka T-shirtü kazanıyor! İyi şanslar :)

enekadar.com
‎14 Mayıs Pazartesi günü Beğen/Paylaş/Kazan Kampanyasına katılarak Automix Dönen Jant Işığı kazanan 3 şanslı takipçimiz:

1 –Gökhan Yağmur
2 –Fatsalı Ertan Yavuz
3–Esma Şahin Sağlam

kızlar bu cillit bang in ovalama şeysini oynuyormusunuz nasıl gidiyor?şimdi baktım bende

Sevgili ÇAYKUR severler #DemliMuhabbet kampanyamıza katılıp ödül kazanan bütün katılımcılarımızın belirtikleri posta adreslerine ödüllerinin kargolama işlemleri bugün itibariyle tamamlanmıştır. Gösterdiğiniz ilgi ve alakaya teşekkür ederiz.

sağolsun magginin eli bol..doğru düzgün bişey kazanamazken maggiden 2. kazanışım..adres vericekmiyiz?

alışveriş sitesi muhabbetini bu topicte yaptığım için özür dilerim ama benim için önemli bir konu kaybetmeden öğrenmem lazım; markafonide çekler birleşmiyor diye biliyorum, ayrı ayrı kullanmayı düşünüyodum çeklerimi, birleşiyor mu?

Son düzenleme:
Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 15 ziyaretçi) şuraya bak ya bunların yüzünden bişi kazanamaz olduk

Johnson's baby Anneler Günü Kampanyası'ndan Johnson's baby Hediye Sepeti kazananlar aşağıdaki gibidir. Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilecektir. Tebrik ederiz!

Ayşegül Şenel İlbayi

Bahar Bolgu Kaygusuz

Buse Yılmaz Yıldıran

Ebru Şenel Deniz

Ece Kasım Koca

Emine Çalışkan Şaker

Fulya Karabaşsa

Funda Çilek

Gizem Ozsu

Gokce Isıktan

Nigar Demirci

Öznur Özen Köprülü

Pakize Kaplan Beydemir

Seda Asiltürk Özkan

Selma Arslan İnan

Sibel Ertugrul

Tezcan Sökel Kayadibi

Türkan Sayar Söylemez

Yağmur Türkyılmaz Nişancı

Yasemen Özel

bazı forumlar var üye olmayan msjları göremiyor,bence kk de de bu tarz bişe uygulanmalı ,ziyaretçi sayısı almış başını gidiyor

ziyaretçiler yüzünden birşey paylaşamaz olduk .açıkcası çok genel geçer kampanyaları buradan paylaşıyorum. bazı kampanyaları 23:) özelden paylaşmakta buldum çözümü . bu da benden ziyaretçilere gelsin

Johnson's baby Anneler Günü Kampanyası'ndan Johnson's baby Hediye Sepeti kazananlar aşağıdaki gibidir. Kendileriyle e-posta aracılığıyla iletişime geçilecektir. Tebrik ederiz!

Ayşegül Şenel İlbayi
Bahar Bolgu Kaygusuz
Buse Yılmaz Yıldıran
Ebru Şenel Deniz
Ece Kasım Koca
Emine Çalışkan Şaker
Fulya Karabaşsa
Funda Çilek
Gizem OzsuGokce Isıktan
Nigar Demirci
Öznur Özen Köprülü
Pakize Kaplan Beydemir
Seda Asiltürk Özkan
Selma Arslan İnan
Sibel Ertugrul
Tezcan Sökel Kayadibi
Türkan Sayar Söylemez
Yağmur Türkyılmaz Nişancı
Yasemen Özel

bana özelden hiç mesaj gelmedi.kimle paylaşıyorsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…