Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

İkiçay
Bu akşam yine çarşamba, yine yeni yarışma akşamı,
İkiçay - Kurumsal web sitesi sitemizdeki banner'larımızdan bir tanesini saat 22:00 da değişeceğiz.
yeni banner'ımızın konusunu ilk tahmin eden 2 kişiye İkiçay kuzey yıldızı armağan edeceğiz.

F&F Türkiye
‎"Her güne bir ayakkabı" çekilişimiz için son günler. Katılmak için sayfamızdaki çekiliş butonuna tıklayıp kayıtlanın.

Emsan 7 – 14 Mayıs tarihleri arasında devam eden ”Benim Annem” uygulamasına katılımınız için sonsuz teşekkürler. İşte Anneler Günü özel hediyesinin sahipleri;

Nurgün Karahan (00115)

Yeşim Çetinbaş (00146)

Esra Hoşgör (00216)

Hatice Şimşek (00237)

Sinem Ümit (00273)

Burcu Çınar (00386)

Öznur Gökkuş (00409)

Derya Başaran (00473)

Sonay Gürbüz (00506)

Kübra Zeydan (00856)

ne bahtsızım bir çöp kazanamadım şu anneler gününde,bazıları da ne kadar şanslı maşallah her listede aynı isimler

bazı forumlar var üye olmayan msjları göremiyor,bence kk de de bu tarz bişe uygulanmalı ,ziyaretçi sayısı almış başını gidiyor

Toplam 26 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 15 ziyaretçi) şuraya bak ya bunların yüzünden bişi kazanamaz olduk

kızlar face de gizli grup kurup orda paylaşımda bulunsak nasıl olur..sadece buraya üye olanlar alınsa gruba ..

Kızlar kardeşime gliss gelmiş bugün.. Baya katılım yapmıştım ama hiç kazandınız demedi.Ama gelmiş işte.Her an gelebilirler size de

Kızlar 3D gözlüğüm geldi ve HUGGIES ten bir koli yeni doğan bez geldi. Çok şaşırdım Nerden gelmiş ne yapmışım bilmiyorum

"1.9.4" Nedir?" yarışmamız sonuçlandı ve büyük ödülü kazanan iki talihlinin dışında 117 kişi LG Mağazalarından 2012 model 55” LG Cinema 3D TV satın alırken kullanabilecekleri % 25 indirim kuponu kazandılar.

Ben de bu indirim kuponunu kazandım.Yeni evlenecekler veya tv'sini yenileyeceklere %25 indirimi verebilirim.

bu tarz bi grup kurmak face de, yasaksa o zaman msjları sadece üyelerin görebileceği bi ayarlama yapılabilir bence

biliyorum topicle alakası yok ama en çok burda tanıyorum insanları. aranızda ikiz annesi olan varmı arkadaşlar bir sorum oalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…