- 30 Haziran 2011
- 487
- 3
- 68
bu tarz fotoğraf yüklemeli yarışmalarda,yüklediğimizresim bizim profil sayfamızda yada diğer arkadaşlarımız taraından görülebiliyormu acaba??LilaKutu | Facebook
"Anasına bak, kızını al" LilaKutu hediyeli yarışma!
Eğer "Güzelliğimi annemden aldım" diyorsanız, ikinizin bir fotoğrafını istiyoruz. LilaKutu severler ve arkadaşlarınız fotoğrafları oyluyor. Biz de en çok oyu alan ilk 3 anneye ve kızına, içinde orijinal boy ürünlerin de olduğu 2 özel LilaKutu gönderiyoruz. Bol şans! :)
Yarışmamız, 20 Mayıs Pazar akşamına kadar devam edecek...
LilaKutu | Facebook
"Anasına bak, kızını al" LilaKutu hediyeli yarışma!
Eğer "Güzelliğimi annemden aldım" diyorsanız, ikinizin bir fotoğrafını istiyoruz. LilaKutu severler ve arkadaşlarınız fotoğrafları oyluyor. Biz de en çok oyu alan ilk 3 anneye ve kızına, içinde orijinal boy ürünlerin de olduğu 2 özel LilaKutu gönderiyoruz. Bol şans! :)
Yarışmamız, 20 Mayıs Pazar akşamına kadar devam edecek...
bu cillit bang in stop şeysini ben neden yapamıyorum yaaaa:84::84:
pc nin mi hızlı olması gerek,yoksa maus hareketlerimizin mi?:44:
yapan arkadaşlar tiyo verin..
aynen bende yapamıyorum ama sorun bizde değil canım, üşenmedim oturdum saydım 45 tane resim çıkmıyoki stoplayayım
Polisan çantayı nasıl gönderiyor link verirmisiniz?
sayfasını okudum, millet 100 küsürden bahsediyor, hızlı pc olması gerenk demek ki..
benimkisi nuh nebiden kalma..ilk icadedilen pc gibi bişey ..
sistem benide dışarı atıyor hep. Sayfayı yenilesem, veya uzun süre sayfa açık kalıp yenilesem çıkış yapıyor. Kaç kere giriş yapıyorum bilinmez :) Bazen sıkılıyorum girmiyorumm.Cevap yazacağım zaman giriş yapıyorum.
kızlar facede grup kurmak cok kötü olur neden cünkü aramızdan birisi bile bi arkadasına gel sende katıl dese tamamdır ondan ona ondan ona yine birsürü beleşçi dolar gruba en iisi KAZENe hepimiz mes atalım ben atmıstım 5 6 ay önce calısma yapılıo ziyaretcilere kapatılacak dedi ama öyle kaldı
cillit bang de kaç kez çekiliş hakkı kazandığımızı görebiliyormuyuz?
resimleri hemen görüp, diğer resimlere geçmeden stoplaman lazım.. yani elinin hızlı olması lazım canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?