Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu tarz fotoğraf yüklemeli yarışmalarda,yüklediğimizresim bizim profil sayfamızda yada diğer arkadaşlarımız taraından görülebiliyormu acaba??

oylamalıııı

bu cillit bang in stop şeysini ben neden yapamıyorum yaaaa:84::84:
pc nin mi hızlı olması gerek,yoksa maus hareketlerimizin mi?:44:

yapan arkadaşlar tiyo verin..

aynen bende yapamıyorum ama sorun bizde değil canım, üşenmedim oturdum saydım 45 tane resim çıkmıyoki stoplayayım

aynen bende yapamıyorum ama sorun bizde değil canım, üşenmedim oturdum saydım 45 tane resim çıkmıyoki stoplayayım

sayfasını okudum, millet 100 küsürden bahsediyor, hızlı pc olması gerenk demek ki..
benimkisi nuh nebiden kalma..ilk icadedilen pc gibi bişey ..

sayfasını okudum, millet 100 küsürden bahsediyor, hızlı pc olması gerenk demek ki..
benimkisi nuh nebiden kalma..ilk icadedilen pc gibi bişey ..

valla benim pc gayet hızlı ve yeni ama bende de yavaş işliyo, bağlantıyla ilgili desem fiberinternet kullanıyorum oda gayet hızlı.. anlamadım ben bu işi :44:

günaydın hanımlarrr inşallah bugünkü sonuçlardan herkese bişicikler çıkaarr

kızlar facede grup kurmak cok kötü olur neden cünkü aramızdan birisi bile bi arkadasına gel sende katıl dese tamamdır ondan ona ondan ona yine birsürü beleşçi dolar gruba en iisi KAZENe hepimiz mes atalım ben atmıstım 5 6 ay önce calısma yapılıo ziyaretcilere kapatılacak dedi ama öyle kaldı

canım benimde başıma geldi..burdaki arkadaşlar yardımcı oldu..giriş yaparken sürekli açık tutmu o tarz bi yazı vardı onu tıkla hiç kapanmıyor sayfan

bizim farklı konuda bi tane kapalı ve grubumuz var..herkes istediğini davet edemiyor..grubu kuran onaylkarsa giriyor o kişiler..

resimleri hemen görüp, diğer resimlere geçmeden stoplaman lazım.. yani elinin hızlı olması lazım canım..

benimde 100 küsür çekiliş hakkım oldu. Her oynadığımda 45 i buluyorum. Pc'nin hızıyla alakalı bişey bence.

Pratikev.com
2 dakika önce
Caldion Bayan Parfüm Seti ÇEKİLİŞİ !

Çekiliş Kuralları;

1- Pratikev.com sayfasını beğenin.
2- Bu çekilişi "Herkese Açık" olarak paylaşınız.
3- Paylaşımlar sadece "Pratikev.com" sayfasındaki "Paylaş" butonundan kabul edilecektir. Arkadaşlarınızın gönderileri üzerinden paylaşılan paylaşımlar kabul edilmeyecektir.
4- www.pratikev.com sitemize üye olunuz. ( Hediyemizi kazanan takipçimizin, aynı zamanda sitemize üye olması şartı aranacaktır.)

17/05/2012 Perşembe Saat 17:00 'da çekiliş sona erecektir. Çekiliş sonucu gün içinde açıklanacaktır.

resimleri hemen görüp, diğer resimlere geçmeden stoplaman lazım.. yani elinin hızlı olması lazım canım..

canım ben bir bakayım dedim 2 saniye kala 45 resmin tümüne tıkladım o zaman çekiliş hakkı kazandınız dedi yani her oyun ve tıklama için çekiliş hakkı vermiyor demek ki ama o kadar hızlı değişiyor ki zar zor görülüyor

arkadaşlar günaydın.ben üye olalı çok olmadı.sizin paylaşımlarınızdan faydalanıyorum.bende bazen rastgeldiğim çekilişleri haber vermek istiyorum.kendimi sorumlu hissediyorum.bir bakıyorum paylaşılmış.açıkcası hızınıza hayranım.bende bu anneler günü hiç bir şey kazanamayanlardanım.pes etmek yok.
ffacebook ta F&F moda her gün bir kişiye ayakkabı hediye ediyor.link atamadım. kusura bakmayın.bol ödüllü günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…