Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bugün KadınınGazetesinden kazandığım Armine eşarp geldi.
çok beğendim.maaşallah çok hızlılar.
kayınvalideme gecikmiş bir anneler günü hediyesi olacak :)

Bende daybuyday den aldığım krep tavası vardı onu verdim. 3 liraya geldiydi ama verirken sanki 30 liraya almış gibi hissettim

kızlar zidaya dan alışveriş yapan var mı ?
üye olan herkese 50 tl hediye çeki hemde ücretsiz kargoymuş .
güvenilir bi site mi emin olamadım :26:

bana da geldi o hediye çeki.internette yorumları bi oku istersen,ben okuyunca vazgeçtim.:26:

webdensiparis.com
11 saat önce
Webdensiparis.com takipçilerini kazadırmaya devam Ediyor. 2 şanslı takipçimize''CENIX CE-901 KAFAÜSTÜ KULAKLIK ''hediye ediyoruz.

Kazanmak için aşağıdaki ''CENIX CE-901'' resmini beğen |paylaş |

EkstraFiyat.com
5 saat önce
GÜNÜN FIRSATLARINI BEĞEN, PAYLAŞ, KAZAN KAMPANYAMIZ SÜRÜYOR. BUGÜN GÜNÜN HER İKİ FIRSATINI DA (iPhone 4 Dock ve Fırçalıklı Diş Macunu Sıkma Aparatı) BEĞENİP, YORUMLAYIP PAYLAŞAN 2 TAKİPÇİMİZ ÇEKİLİŞLE HER BİRİ 9.90 TL DEĞERİNDE EGG CRACKER PRATİK YUMURTA KIRICI KAZANIYOR!

CVyolla - CVyolla.com - Şirketlere Ulaşmanın En Kolay Yolu
Dün
CVyolla.com - Şirketlere Ulaşmanın En Kolay Yolu, iş aramayı eğlenceli hale getiriyor :)

Bu haberi beğen veya paylaş, www.cvyolla.com'dan "Bijuteri Kolye" kazanma şansı yakala!

Ev Hikayesi | Facebook

YENİ HEDİYE KAMPANYAMIZ: 2500 KİŞİ İÇİNDEN...
1-http://www.evhikayesi.com/yeniuye.asp
BURAYI "EKSİKSİZ" DOLDURUP ÜYE OLANLAR ARASINDAN ÇEKİLECEKTİR
2- FACEBOOK SAYFAMIZI BEĞENİN PAYLAŞIN YORUM BIRAKIN

Ben pazartesi parfüm siparişi verdim kargoya verilmiş bugün. Normalde 52 TL tuttu 25 TL çek kullandım kargoda ücretsiz 27 TL ödedim.

Son düzenleme:
LilaKutu | Facebook

"Anasına bak, kızını al" LilaKutu hediyeli yarışma!

Eğer "Güzelliğimi annemden aldım" diyorsanız, ikinizin bir fotoğrafını istiyoruz. LilaKutu severler ve arkadaşlarınız fotoğrafları oyluyor. Biz de en çok oyu alan ilk 3 anneye ve kızına, içinde orijinal boy ürünlerin de olduğu 2 özel LilaKutu gönderiyoruz. Bol şans! :)

Yarışmamız, 20 Mayıs Pazar akşamına kadar devam edecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…