Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

biliyorum topicle alakası yok ama en çok burda tanıyorum insanları. aranızda ikiz annesi olan varmı arkadaşlar bir sorum oalcak

canım ikiz annesi değilim ama hem taze annelerdenim hem de sağlıkçıyım. kuşum sen ikiz doğum yapacaksın da neden daha bekliyorsun 39. haftadasın. çok risk almışsın. 38 hafta dolunca artık beklemeye gerek yok ki

ya doğum tarihi yanlış daha doğrusu o sezeryan günüm. 36+5 e denk geliyor.
şimdi doktordan geldim. 35+3 haftalık i,kizlerime hamileyim. çift yumurta ama plesantaları bir. . ve oğlum 2000 kızım2100 gr. doktor 5gün sonra yani 36+1 de alalım dedi. telaş yaptım. erken değilmi kiloları az falna dedim. o zman 36+5 te alalım dedi kabul ettim. nstye girdim. herşey yolunda dedi.ancak kanama bebeklerde hareketsizlik ağrı sancı olursa el dedi. ikizlerinbu saaten sonra almak lazım karnında plesanta bir olduğu için beslenme sorunu yaşarlar ölebilirler falan dedi. bütün moralim alt üst oldu. şimdi evde gözüm kulağım bebeklerimde.hep karnımla meşgulum. acaba itirz etmeyip 36+1 de yapsamıytdım doğumu. çok moralim bozuk yaa. stres yaptım...birde kocam ya bişi olursa keşeke doktoru dinleseydin falan dedi dahada telaş yaptım. bir akıl verin bana ne olur

ve gerçketen topici böyle alakasız bir konuyla meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim. en aktif bildiğim topic burası. diğerleri unutulmaya yüz tutmuş. bir umut belki biri bişi sölerde rahatlarım diye bekliyorum..

Son düzenleme:
Kızlar kardeşime gliss gelmiş bugün.. Baya katılım yapmıştım ama hiç kazandınız demedi.Ama gelmiş işte.Her an gelebilirler size de

hadi yaaa..çok iyiymiiş..bende çok oynadım ama kazandınız yazısı çıkmamıştı..
gelirse fena olmaz hani..

canım hayırlı doğum dilerim öncelikle ben 38 haftalıkken tek doğum yaptım. ben ce 36. hafta dolunca küvöz riski ortadan kalkıyor zaten 36. nın yanına saymak demek 37. hafta demek oluyor bence erken değil doğum için kiloları da ikiz gebeliğe göre oldukça iyi ama ben beklemek istiyorum dersen ve herşey yolundaysa dr un kararı sana bırakır. zaten son haftalarda gün aşırı nst ye bakılıyor sen hergün gidersin ya da kanama takibi ve bebek hareketlerini sayarsın canım kararı eşinle birlikte al istersen.inşallah herşey yolunda gider .sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına

amin inlallah sağ salim kucağıma alırım. çok zor yaaa...nasıl geçr bu 9 gün bilmiyorum

biliyorum topicle alakası yok ama en çok burda tanıyorum insanları. aranızda ikiz annesi olan varmı arkadaşlar bir sorum oalcak

canım benimde ikiz doğum yapmış rkadaşlarım var ,annemde ikiz doğurmuş ama ozamanlar kiloları pek b,l,nmiyodu tab, ..ama bence kilolarıaz diil ,ortalamada sayılır ,bende 36 . haftada erken doğum yaptım tek bebek ve 2700 doğup 2500 e düştü ..ama Allaha şükür sağlıklıydı ..inşallah herşey sen ve bebekler için çoook iyi olur ..küveze falan girmene gerek kalmazz..ayy çok heyecanlıı artık seni topicte zor görürüz

başta renazcım sana özel yolladım

kızlar sizde varmısınız bilmiyorum facede sorulara cevap die bi yer oluşturuldu 2 cevap paylaşılmadan benim şu katıldığım yarışmaya puan verirmisiniz benim resmimi oylarmısınız la doldu digger siteler gibi üyelere özel olabilir ama facede kurmak mantıklı değil oraya da katılmak kolay olur ama paylaşım burdaki gibi olmaz zannımca sonar paylaşım yerine oy isteme yeri olmasın

canım çok geçmiş olsun öncelikle ... benim bebişim de 29 haftadan 37 haftaya kadar erken doğum riski içindeydi.İlaçlarla tuttuk bebeği,erken doğum riskine karşı da ciğer iğnesi yapılmıştı zaten carefully nin de dediği gibi 36 haftayı geçince korkmana gerek yok en önemlisi de stres yapmaman,ben 8 hafta erken doğum tedavisi görmeme rağmen en ufak bir stresim olmadı doktorum bile şaşırıyordu,kısmet ne zamansa o zaman doğar dedim ve planladığım günde de doğum yaptım 37+4 te..kendini sıkmadan üzmeden geçirmeye çalış çok zor biliyorum ama şu anda da doğunca da onlar için en önemli kişi sensin

Renaz a yazacaktım diğer arkadaşa cevap yazmışım .. bu arada arkadaşlar ben de açık unutuyorum bazen sistem beni kk dan çıkarıyor yani bence ziyaretçilerin yarısı yine burdan olan arkadaşlardır

melisle tam tadında
loreal paris
ve selva açıklanmış

bende anneler gününde avcunu yalayanlardanım duffnylerim sağolsun bakalım annemede istemiştim ulaşacakmı

üstekiler pazartesi açıklanmış prd
bide kfc de indirdik gitti bir menüye bir menu
arby'S de de 20kişide 1kişiye hediye diyor

Son düzenleme:
hadi yaaa..çok iyiymiiş..bende çok oynadım ama kazandınız yazısı çıkmamıştı..
gelirse fena olmaz hani..

Bana da hiç çımamıştıkazandınız yazısı.Kardeşim şampuan geldi deyince bende pantene sandım.Pantene mi dedim.Yok gliss dedi.Şampuan + saç kremi..

Son düzenleme:
Bana da hiç çımamıştıkazandınız yazısı.Kardeşim şampuan geldi deyince bende pantene sandım.Pantene mi dedim.Yok gliss dedi.Şampuan + saç kremi..Eki Görüntüle 418271

adres bilgilerine nasıl ulaşmışlar ki.

bana kazandınız dedi. yaklaşık 1 ay sonrada maille adresimi istediler ama hala gelen giden yok bekliyorum bakalım.

bana hiçbirşey gelmedi 2 aydır var bi şanssızlık ama son yarım saattir arkomen sayfası açık böyle kaldım adımı görünce inanmıyorum çıkmış sonunda bişey

bugün KadınınGazetesinden kazandığım Armine eşarp geldi.
çok beğendim.maaşallah çok hızlılar.
kayınvalideme gecikmiş bir anneler günü hediyesi olacak :)

sistem benide dışarı atıyor hep. Sayfayı yenilesem, veya uzun süre sayfa açık kalıp yenilesem çıkış yapıyor. Kaç kere giriş yapıyorum bilinmez :) Bazen sıkılıyorum girmiyorumm.Cevap yazacağım zaman giriş yapıyorum.

adres bilgilerine nasıl ulaşmışlar ki.

bana kazandınız dedi. yaklaşık 1 ay sonrada maille adresimi istediler ama hala gelen giden yok bekliyorum bakalım.

Sistem değişti ya sonradan adres satırı da eklendi..Ondan cnm..Ama ne uğraşmıştım o zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…