biliyorum topicle alakası yok ama en çok burda tanıyorum insanları. aranızda ikiz annesi olan varmı arkadaşlar bir sorum oalcak
canım ikiz annesi değilim ama hem taze annelerdenim hem de sağlıkçıyım. kuşum sen ikiz doğum yapacaksın da neden daha bekliyorsun 39. haftadasın. çok risk almışsın. 38 hafta dolunca artık beklemeye gerek yok ki
Kızlar kardeşime gliss gelmiş bugün.. Baya katılım yapmıştım ama hiç kazandınız demedi.Ama gelmiş işte.Her an gelebilirler size de
ya doğum tarihi yanlış daha doğrusu o sezeryan günüm. 36+5 e denk geliyor.
şimdi doktordan geldim. 35+3 haftalık i,kizlerime hamileyim. çift yumurta ama plesantaları bir. . ve oğlum 2000 kızım2100 gr. doktor 5gün sonra yani 36+1 de alalım dedi. telaş yaptım. erken değilmi kiloları az falna dedim. o zman 36+5 te alalım dedi kabul ettim. nstye girdim. herşey yolunda dedi.ancak kanama bebeklerde hareketsizlik ağrı sancı olursa el dedi. ikizlerinbu saaten sonra almak lazım karnında plesanta bir olduğu için beslenme sorunu yaşarlar ölebilirler falan dedi. bütün moralim alt üst oldu. şimdi evde gözüm kulağım bebeklerimde.hep karnımla meşgulum. acaba itirz etmeyip 36+1 de yapsamıytdım doğumu. çok moralim bozuk yaa. stres yaptım...birde kocam ya bişi olursa keşeke doktoru dinleseydin falan dedi dahada telaş yaptım. bir akıl verin bana ne olur
ve gerçketen topici böyle alakasız bir konuyla meşgul ettiğim için hepinizden özür dilerim. en aktif bildiğim topic burası. diğerleri unutulmaya yüz tutmuş. bir umut belki biri bişi sölerde rahatlarım diye bekliyorum..
canım hayırlı doğum dilerim öncelikle ben 38 haftalıkken tek doğum yaptım. ben ce 36. hafta dolunca küvöz riski ortadan kalkıyor zaten 36. nın yanına saymak demek 37. hafta demek oluyor bence erken değil doğum için kiloları da ikiz gebeliğe göre oldukça iyiama ben beklemek istiyorum dersen ve herşey yolundaysa dr un kararı sana bırakır. zaten son haftalarda gün aşırı nst ye bakılıyor sen hergün gidersin ya da kanama takibi ve bebek hareketlerini sayarsın canım kararı eşinle birlikte al istersen.inşallah herşey yolunda gider .sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına
biliyorum topicle alakası yok ama en çok burda tanıyorum insanları. aranızda ikiz annesi olan varmı arkadaşlar bir sorum oalcak
kızlar polisan sürpriz hediye olarak lap top çantası gönderiyo.şimdi geldi benim ki
valla benm ıcın ıyı olcak bugun okula laptopu gotururken baya bı solendım cantasına elımde tasıyınca soru yaratıo dıe ınsallah guzeldır
canım benimde ikiz doğum yapmış rkadaşlarım var ,annemde ikiz doğurmuş ama ozamanlar kiloları pek b,l,nmiyodu tab, ..ama bence kilolarıaz diil ,ortalamada sayılır ,bende 36 . haftada erken doğum yaptım tek bebek ve 2700 doğup 2500 e düştü ..ama Allaha şükür sağlıklıydı ..inşallah herşey sen ve bebekler için çoook iyi olur ..küveze falan girmene gerek kalmazz..ayy çok heyecanlııartık seni topicte zor görürüz
Bana da hiç çımamıştıkazandınız yazısı.Kardeşim şampuan geldi deyince bende pantene sandım.Pantene mi dedim.Yok gliss dedi.Şampuan + saç kremi..Eki Görüntüle 418271
adres bilgilerine nasıl ulaşmışlar ki.
bana kazandınız dedi. yaklaşık 1 ay sonrada maille adresimi istediler ama hala gelen giden yok bekliyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?