Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

F&F Türkiye
F&F : F&F adresimizdeki Tatil magazin'i içerisinde yer alan çekilişe katılarak yaz kıyafetleriyle dolu bir bavul kazanabilirsiniz. Yarışmaya katılmak için formu doldurmanız yeterli.

Hergunyeniurun.Com
Hediye Esencia 16 Parça Bıçak Seti
Beğenip, paylaşıp, yorumlayan takipçilerimiz arasında yapılacak çekilişle 1 adet "Esencia 16 Parça Bıçak Seti" sahibini bulacak...
Kampanyamız 08 Haziran 2012 Cuma günü 18:00'a kadar geçerlidir

günaydın hanımlar, kandiliniz mübarek olsun, Rabbim dualarınızı kabul etsin, bana dua etmeyi unutmayın

Seçenekler

ToyzzShop

Herkese günaydın,

Şu an vizyonda olan 3 Boyutlu Güzel ve Çirkin filminin, 26 Mayıs 2012 Cumartesi saat 10:30 da Üsküdar Altunizade Capitol Alışveriş Merkezi'nde yapılacak olan özel gösterimine 2 kişilik davetiye kazanma şansı yakalayacağınız sürprizimizde, hızlı olan kazanacak.

Konu kısmına “Güzel ve Çirkin” yazacağınız maillerinizi; adınız, soyadınız ve yaşadığınız şehri de ekleyerek yarisma@toyzzshop.com adresine göndermeniz yeterli.

Gönderen ilk 20 kişiye bu özel gösterime 2 kişilik davetiye hediye!

Maillerinizi bekliyoruz. Davetiye kazananlara saat 14:00 e kadar mail ile dönüş yapılacaktır.

Konu kısmı boş geçilen maillerin tarafımıza ulaşmadığını da önemle hatırlatırız.

birbirimize dua edelim ama isimlerimizi bile bilmiyoruz KK.daki arkadaşlarımıza desek kabul olurmu acaba

Allah ım kk daki ceydaca nickli arkadaşımın evine huzur bolluk bereket nasibet, ailesine ve kendisine uzun sağlıklı hayırlı ömür nasibet, kazalardan musibetlerden muhafaza eyle amiiinnn!!

Vaseline Türkiye

Takipçilerimizden Elif Yarım "Çiçek bahçesinde gezinip mis gibi kokuları içime çektim" diyerek bu güzel fotoğrafı bizimle paylaşmış. Şimdi sen de 'bugunkendimicin' diyerek sevdiğin şeylerin fotoğrafını hepimizle paylaş, bu haftaya özel hediyemiz olan Vaseline hediye sepetini kazanan 10 kişiden biri sen ol. http://www.facebook.com/​VaselineTurkiye/​app_295323493879660

kızlar sabah faceyi açtım bi baktım yapı kredi play'ın yarışması ilk cvp veren dio bildiğim bişeydi hemen cvp yazdım, kazanmışm aradılar number one fm den, canlı yayına bağladım ayy fena heyecan yaptım bu arada kazandığım da Play'den cep telefonu kılıfı, t-shirt ve Number One CD’si

tebrikler güle güle kullaaannn :)

Allah ım kk daki ceydaca nickli arkadaşımın evine huzur bolluk bereket nasibet, ailesine ve kendisine uzun sağlıklı hayırlı ömür nasibet, kazalardan musibetlerden muhafaza eyle amiiinnn!!

ah canım beniiimmm sağooll Allah burda olan ve olmayan tüm müslüman kardeşlerimizin dualarını kabul etsin, günahlarını affetsin, öteki tarafta da birlikte oluruz inşallah

14 Mayıs-18 Mayıs Bitmeyen Stix yarışması kazananları:

Hüseyin Akbulut
Gülcihan Yılmaz
Tanju Altıntaş
Müjgan Sağlam
Esin Ergin
Candan Kaya
Özlem Dişlioğlu
Buse Avcıoğulları
Emre Albaş
Şebnem Şen

Reklam Videomuzu paylaşan yarışmamızı kazanan ikinci 10. kişi:)
1. Turgay DÖNMEZ
2. Enver TUFANER
3. İbrahim ÖZCAN
4. Keziban GÜNEŞ
5. Habib YÜCEL
6. Hilal MERAL
7. Orhan MÜJDECİ
8. Ümit NUHOĞLU
9. Hümeyra KÖSE ve
10. Celalettin ERBULUT
Kazananları tebrik ediyoruz,iletişim bilgilerinizi shazili@shazili.com.tr'ye gönderebilirsiniz.Katılan herkese teşekkürler :)

kızlar şimdi milupadan hamileyim paketi geldi içinde huggies in yeni doğan bezi var 8 adet bide numune nivea pişik kremi ve % 25 indirim çekleri niveadan gene yarışmalardan bişi kazanamıorum ama buda bi teselli oldu

inş. daffny den de gelir yakın zamanda

Soğuk Algınlığı Hallerim'e iyi gelen şifalı bitkilerden 3 tanesinin adını yazan ve sayfamızı beğenip - paylaşan 10 kişiye 6'lı selpak hediye ediyoruz!

Sayfaya beğendim ve paylaştım yazmanız gerekmektedir.

Herkese boş şanslar :)

Soğuk Algınlığı Hallerim | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…