Soğuk Algınlığı Hallerim'e iyi gelen şifalı bitkilerden 3 tanesinin adını yazan ve sayfamızı beğenip - paylaşan 10 kişiye 6'lı selpak hediye ediyoruz!
Sayfaya beğendim ve paylaştım yazmanız gerekmektedir.
Herkese boş şanslar :)
Soğuk Algınlığı Hallerim | Facebook
04 mayıs - 18 mayıs Knorr Kazananları
50 TL Hediye Çeki
1.Vesile Macit Trabzon
2.Esin İzci Ankara
3.Ayça Oktar Karabük
Knorr Ürün Sepeti
4.Cansu Aksu Tekirdağ
5.Nilgul Tatlav Şanlıurfa
6.Dilek Onart İzmir
7.Şefika Çiçek İstanbul
8.Arif Işık İstanbul
oktar maşşallahın var süpürüyosun tüm hediyelerişansın daim olsun inşallah sarısı başımıza
50 TL Hediye Çeki
1.Vesile Macit Trabzon
2.Esin İzci Ankara
3.Ayça Oktar Karabük
Knorr Ürün Sepeti
4.Cansu Aksu Tekirdağ
6.Dilek Onart İzmir
7.Şefika Çiçek İstanbul
8.Arif Işık İstanbul
oktar maşşallahın var süpürüyosun tüm hediyelerişansın daim olsun inşallah sarısı başımıza
çok üzüldüm arkadaşımız bebeğini kaybetmiş...http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/528169-bebegim-sehit-oldu.html
birbirimize dua edelim ama isimlerimizi bile bilmiyoruzKK.daki arkadaşlarımıza desek kabul olurmu acaba
50 TL Hediye Çeki
1.Vesile Macit Trabzon
2.Esin İzci Ankara
3.Ayça Oktar Karabük
Knorr Ürün Sepeti
4.Cansu Aksu Tekirdağere
6.Dilek Onart İzmir
7.Şefika Çiçek İstanbul
8.Arif Işık İstanbul
Rabbim tüm isteyenlerin kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa versin evlerimizden bereketini eksik etmesin borçları olanlara ödeme kolaylığı versin bizleri sevdiklerimize sevdiklerimizide bizlere bağışlasın hepimize sağlıklı ömürler versin gönlümüzden geçen dilekleri hayırlısıyla bizlere nasip etsin bebeğini kaybeden kardeşimize sabırlar versin yeniden yavruları olsun inşallah amin
amin canım ne güzel dua etmişsin :) Allah kabul etsin inşallah
tebrikler :))
kazananları görememiştim gördm şimdi:)
rica etsem cvpları biliyorsanız yazarmısınız[/QUOTE yanlış anlamadıysam bu yarışma öyle değilmi.
1-ıspanak 2-kuru olması 3-kuşkonmaz
50 TL Hediye Çeki
1.Vesile Macit Trabzon
2.Esin İzci Ankara
3.Ayça Oktar Karabük
Knorr Ürün Sepeti
4.Cansu Aksu Tekirdağ
6.Dilek Onart İzmir
7.Şefika Çiçek İstanbul
8.Arif Işık İstanbul
Annem 50 tl hediye ceki kazanmışBu cek nasıl kullanılcak bi bilgim yok,bide annem bende kalıyo inşallah kaybolmaz cek,ne zman gelir ki annemin ceki şaşırdım baya bi bilgisi olan cvp yazarmı lütfen yazıyorum yazıyorum halen daha 15 karaktere yükseltin diyo anlamadım gitti neden böyle oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?