Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

04 mayıs - 18 mayıs Knorr Kazananları

50 TL Hediye Çeki

1.Vesile Macit Trabzon
2.Esin İzci Ankara
3.Ayça Oktar Karabük

Knorr Ürün Sepeti

4.Cansu Aksu Tekirdağ
5.Nilgul Tatlav Şanlıurfa
6.Dilek Onart İzmir
7.Şefika Çiçek İstanbul
8.Arif Işık İstanbul

oktar maşşallahın var süpürüyosun tüm hediyeleri şansın daim olsun inşallah sarısı başımıza

tebrikler :))

kazananları görememiştim gördm şimdi:)

rica etsem cvpları biliyorsanız yazarmısınız

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım bende görmemiştim çok şaşırdım.
daha güzelleri sizlerin olsun inşallah...

Annem 50 tl hediye ceki kazanmışBu cek nasıl kullanılcak bi bilgim yok,bide annem bende kalıyo inşallah kaybolmaz cek,ne zman gelir ki annemin ceki şaşırdım bayabi bilgisi olan cvp yazarmı lütfen yazıyorum yazıyorum halen daha 15 karaktere yükseltin diyo anlamadım gitti neden böyle oldugunu

Son düzenleme:
Rabbim tüm isteyenlerin kucağına hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dertlilere deva hastalara şifa versin evlerimizden bereketini eksik etmesin borçları olanlara ödeme kolaylığı versin bizleri sevdiklerimize sevdiklerimizide bizlere bağışlasın hepimize sağlıklı ömürler versin gönlümüzden geçen dilekleri hayırlısıyla bizlere nasip etsin bebeğini kaybeden kardeşimize sabırlar versin yeniden yavruları olsun inşallah amin

amin canım ne güzel dua etmişsin :) Allah kabul etsin inşallah

Çocuğunuzu prensler, prensesler
gibi giydirmek istemez misiniz?

Çocuk modasının öncü markası
KANZ’dan müthiş bir kampanya daha...

Çocuğunuz ile birlikte masallardan fırlayan eğlenceli
testimizi çözün, hem çocukluğunuza doğru keyifli bir yolculuğa çıkın hem de çocuğunuz için Kanz çocuk
giyimden şık ve kaliteli bir ikili takım kazanın.

Kanz

allah'ım! ''Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır." REGAİB KANDİLİMİZ MÜ BAREK OLSUN.
YA RABBİ,SEN BiZLERi KURANDAN,İMANDAN, HAYADAN, TAKVADAN,SABIRDAN,DOĞRU YOLDAN AYIRMA GÜNAHLARIMIZI AFFET !
ALLAH'IM ŞU AN KİMİN NE SIKINTISI VAR İSE SEN ONU GİDER
ALLAH'IMŞU AN KİMİN ÇARESİZ BİR DERDİ VARSA SEN ÇARE OL
ALLAH'IM ŞU AN KİMİN NE HASTALIĞI VARSA ONA ŞİFA VER ...

"Haftanın Moda İkonu" olup, YKM'den 50 TL'lik Hediye Çeki Kazanmaya Hazır Mısın?
Zoopa!dan seçeceğin bir çanta , ayakkabı ve aksesuar ile favori kıyafetini kombinle ve
fotoğrafını Zoopa! ile paylaş. Zoopa! Stylistleri'nin yapacağı değerlendirme sonucu en yaratıcı
kombinin sahibi sen ol, YKM'den 50 TL değerinde hediye çeki kazan, güle güle harca!

"Haftanın Moda İkonu" olup, YKM'den 50 TL'lik hediye çeki kazanmak için ne yapman gerekiyor?

İşte detaylar, Favori kıyafetinle Zoopa!dan seçeceğin çanta, ayakkabı ve aksesuar görsellerini istediğin şekilde biraraya getir, info@zoopa.com.tr adresine iletişim bilgilerinle birlikte gönder, Haftanın Moda İkonu olma şansını yakala!

Unutma, kombin yapmak için beğendiğin ürünleri üzerine giyip fotoğrafını çekebilir ya da seçtiğin ürünlerin fotoğraflarını bize ayrı ayrı da iletebilirsin!

Dilersen kombinini duvarımızda paylaşabilir, özgün tarzınla diğer moda tutkunları arasında yerini alabilirsin!
Haydi, Zoopa! ile favori kıyafetin arasında en güzel uyumu sen oluştur, kazan!
Yapacağın harika kombinlerde kullanmak için ayakkabı, çanta ve aksesuarını seçmek için tıkla: ZOOPA! : te moda ncs kadnlarn stil srr

Facebook sayfasında ilham alman için hazırlanan kombinlere göz atabilir, kampanya hakkında detaylı bilgi alabilirsin: https://www.facebook.com/zoopafashion

canım bizim gibi hediye çeki kazanan ESİN İZCİ haber verdi banada.kendisi de bilmiyormuş bugüm kazandığı çeki gelmiş oda o zaman öğrenmiş. sanırım bizimkileride yollamışlardır.hangi kargo ile geldiğini öğrenirsem sanada söylerim. kargodan araştırırsın. yazık geri gitmesin kargon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…