Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Güneş Kremleri Ödüllü Twitter Yarışması Başlıyor!

Bugün saat 14:00’te düzenlenecek Twitter yarışmasında sorulacak soruya ilk doğru cevap veren yarışmacı EStore Organic | Ana Sayfa sayfasında yer alan ‘’Güneş Koruyucu Ürünler’’ kategorisinden dilediği bir ürünü ücretsiz hediye olarak kazanacak.

Bizim Mutfak’ın Twitter kampanyası başladı! 15 gün boyunca her gün 10 takipçimiz, Bizim Mutfak ürününden oluşan hediye paketi ve Nefaset tacı kazanacak. Tek yapmanız gereken Twitter hesabınızdan #bizimmutfakta hashtagini kullanarak tweet atmak veya atılan Tweetleri Retweet etmek. Ayrıca sizin Tweetiniz de Retweet edildiğinde kampanyaya katılabilirsiniz.Ben Tweet atmaya başladım bile.
Haydi, #bizimmutfakta bekliyoruz.

tebrikler canım, sizin adınıza çok sevindim, iyi günlerde kullan

darısı bizlerin başına

amin canım inşallah bana çıkmaz demeyin

dun hemen btırmısler
sanırım her hafta oluyor burada yarısma

canım bu kampanya bıttımı ayrıca tebrık edıyorum senı

teşekkür ederim canım.evet bitmiş.bende migrosa alışverişe gittiğimde görmüştüm zaten.6 haziranda bitmiş.bikaç hafta sürmüş herhalde.22 hazirandada noter huzurunda çekiliş olmuş gazetede yayınlanmış.bende dün öğrendim unutmuştum bile

[h=6]Paşabahçe
[/h][h=6]Merhaba, kazanan isimleri aşağıda görebilirsiniz. Kazanan isimlere email ile ulaşacağız. Email'inde sorun olan katılımcılarımıza özel mesaj atacağız. Yarışmalarımızı sayfamızdan takip edebilirsiniz.[/h]

[h=6]King Ev Aletleri
[/h][h=6]Yarın yine Cuma günümüze özel ödüllü sorumuzu paylaşacağız. Saat 10:00-17:00 arasında sürecek olan ödüllü soru yarışmamızda sorumuza jurimizin en beğendiği cevabı verecek şanslı kişiye Rullo Spiralli Saç Maşası hediye edilecektir.

Yarışmamızı bekleyin, takipte kalın :)[/h]
[h=6]Lipton
[/h][h=6]İşte #artikcayyokdeseler hashtagiyle en yaratıcı tweetleri atarak muhteşem ödüller kazanan çayseverler![/h]
[h=6]Yedigün
[/h][h=6]‎"Antalya" doğru cevabını facebook@yedigun.com.tr adresine göndererek Cinemaximum'dan çift kişilik sinema bileti kazanan Yedigünseverler; Fatih Kara, Aydan Karaman, Merve Akyel, Hüseyin Ener, Nuray Çavuş, Filiz Yıldırım ve Hasan Ok oldu. Kazananları tebrik ediyoruz ve hediyelerini ulaştırabilmemiz için kazandıkları isime ait olan Facebook hesaplarından bize telefon numaralarını göndermelerini bekliyoruz! :) Yeni sorumuz yarın 12.00'da burada! Takipte kalın![/h]

şu ziromoniyi anlamadım ben

siteye üye oluyorsun uyeliğin onaylandktan sonra

haftada 1 gun (hangı gun oldugunu facebookta sayfasında belırtıyor ) bır urun verıyor.verecegı saat bellı degıl gunun herhangı bır saatınde olabılır.
sıstem acıldıgında altta benım olsun yazıyor ona tıklıyorsun yakalayabılırsen bıtmeden senın oluyor .herhengı bır ucret kargo parası vermeden verdıgın adrese urunu yolluyor karsılıgında senden yorum beklıyorlar sadece

Merhaba kızlar ziromani nedir nasıl kazanılıyor bişiler:44::44::44:

herhangı bır urun kargo vs ucretı odemeden sıstem acıldıgında verdıgı urunu yakalabıldıysen o urun senı oluyor

ılk olarak bakras ruj kılıfı verdı
sonra nestle cıkolatalı bıskuvı
gecen hafta realkom erkek kotu
bu hafta realkom bayan kotu verdı
her haneden 1 kısı uye olabılıyor

tatlım çok sağol da nereye üye oluyorum link verirmisin canım

tatlım çok sağol da nereye üye oluyorum link verirmisin canım

Ziromani
burdan üye oluyorsun maılıne gelen kodu kopyala lınke tıklayınca o kodu yapıstır yonetıcı onayından sonra sıteye gırebılrsın.
bırde önerım facebook sayfasını begen ara ara bak oraya oradan ne verecegıni nezaman verecegi duyurusunu yapıyor .buarda ben bır kot bırde cıkolata aldım kargo parası vermedım

buara uyeyım sıteye ama gırmeye usendıgımden dısardan takıp edıyordum burayı sanırım gırmek daha eglencelı olucak

bura sayesınde ducrosdan baharat kazandım D
cokk tesekkurler hanımlar

birde yuztık dıye bır sıte var duydunuzmu?
100 kere tıklıyosunız en yuksek puanı sız alırsanız gunun hedıyesını kazanıyorsunuz.)kRgo ucretıde yoktu dıye hatırlıyorum

Son düzenleme:

daha şimdi üye oldum ziromaniy ne znm aktive olur birde güvenilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…