tebrikler canım, sizin adınıza çok sevindim, iyi günlerde kullan
darısı bizlerin başına
dun hemen btırmısler
sanırım her hafta oluyor burada yarısma
canım bu kampanya bıttımı ayrıca tebrık edıyorum senı
şu ziromoniyi anlamadım ben
Merhaba kızlar ziromani nedir nasıl kazanılıyor bişiler:44::44::44:
siteye üye oluyorsun uyeliğin onaylandktan sonra
haftada 1 gun (hangı gun oldugunu facebookta sayfasında belırtıyor ) bır urun verıyor.verecegı saat bellı degıl gunun herhangı bır saatınde olabılır.
sıstem acıldıgında altta benım olsun yazıyor ona tıklıyorsun yakalayabılırsen bıtmeden senın oluyor .herhengı bır ucret kargo parası vermeden verdıgın adrese urunu yolluyor karsılıgında senden yorum beklıyorlar sadece
tatlım çok sağol da nereye üye oluyorum link verirmisin canım
Ziromani
burdan üye oluyorsun maılıne gelen kodu kopyala lınke tıklayınca o kodu yapıstır yonetıcı onayından sonra sıteye gırebılrsın.
bırde önerım facebook sayfasını begen ara ara bak oraya oradan ne verecegıni nezaman verecegi duyurusunu yapıyor .buarda ben bır kot bırde cıkolata aldım kargo parası vermedım
buara uyeyım sıteye ama gırmeye usendıgımden dısardan takıp edıyordum burayı sanırım gırmek daha eglencelı olucak
bura sayesınde ducrosdan baharat kazandımD
cokk tesekkurler hanımlar
birde yuztık dıye bır sıte var duydunuzmu?
100 kere tıklıyosunız en yuksek puanı sız alırsanız gunun hedıyesını kazanıyorsunuz.)kRgo ucretıde yoktu dıye hatırlıyorum
bende simdi uye oldm bakalimdaha şimdi üye oldum ziromaniy ne znm aktive olur birde güvenilir mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?