Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Tebrikler! ziromani.com üyeliğiniz doğrulandı. Yönetici onayından sonra ziromani.com avantajlarından yararlanabilirsiniz.

BANADA BU YAZI ÇIKTI

kıazlar ziromaniye ben de üye oldum çok ilgili bir site üyeliğimin doğrulanmadığına dair msj attım, ilgilendiler hemen aynı saat içersinde.Ve ayrıca sayfasında da baştan uyarı yapılmış olduğu halde siteye üye olurken de bu kampanyaların olduğu gün aynı hane halkından üye olup da çoğar çoğar götürenlerin hesaplarını dondurmuşlar ve hediyelerinin gönderilmeyeceğine dair de uyarı yapmışlar isimlerini de vermeme nezaketinde bulunmuşlar sadece baş harfleri var benden şimdiden + puan aldı yaptıkları şeyi beğendim güzel hareketti çgh!:128:

Ziromanide belirli bir saate mi hediye veriyolar yoksa her saatte olabilir mi günde kaç kere oluyor bln varsa cevaplaya bilir mi

slm kızlarr

eko halıda bunları buldum

1.resim- Makine Halısı: Caprice: 3189 Krem Turkuaz
2.resim-
3.resim-Makine Halısı: Jüpiter: 4078 Beyaz Bej

2.resmi bulamıyorumm

[h=6]King Ev Aletleri[/h]52 dakika önce

Sıcak havaya rağmen saç stilinden ödün vermeyen cesur hanımlar! Sıcaklarla baş etmek için saçınıza uyguladığınız ufak tüyoları bizimle paylaşın, jüri tarafından seçilen sizin tüyonuz olsun, Rullo Spiralli Saç Maşasını kazanın!

kızlar eko halı 2. resmi bulan olursa eklerse süper olur :)

flormar cvp - parfüm

verano- kemer 2 halı : Makine Halısı: Jüpiter: 4078 Beyaz Bej ama 1. halı bulduğun değil sanki ama yanlız nefret ettim bu eko halıdan gözlerim böceklendi arayacağım diye

hediyeleri ne kadar sürede gönderiyorlar. gün sonra tatil için mama alıcaktım gitmeden gelse ne iyi olur.adres vermişmiydik önceden hatırlayamadım da

çocuğun bilgileri varsa onlarda direk gönderiyorlar yoksa adres ve çocuğun kaç aylık olduğunu sorup gönderiyorlar ne zaman kazandın dün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…