Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bende nekaar sürede geliyor diycektim günesesin sen ne kazanmıştın ben sanırım nivea ürünü kazanmışım..1 hafta oldu..

bebeğin ayına göre nivealar hariç gelmişti (o hafta nivea vardı onu da kazanmıştım milupadan)

Eklentiler

• $306259_208243749292864_1426924618_n.webp
    $306259_208243749292864_1426924618_n.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 25
kızlarrr hediyemo ya üye olun kendi telinize cek yollayın lidanya die bişide n10 tl yükledim kargo bedava girdim 10 tl ye makrome swarowski taslı yüzük sectim 0 tl oldu hiç para vermedim 2 tane sipariş edebildim günlük hak doldu bakın sizdeee kredi kartı olmayanlara büyük fırsat bence yararlanınnnnn :52::52::52::52::52::52::52:

limitiniz dolmuştur diyor hiç seçmediğim halde :(

Fotografium Nikon D3200 Profesyonel Fotoğraf Makinesi Hediye Ediyor. Siz de katılın Nikon D3200, Lowepro Çanta (DSLR Video Fastpack 250 AW Sırt Çantası) ve Slik Tripod (Slik 500DX Tripod) kazanma şansı elde edin.

UHU

Değerli katılımcılarımız, UHU Hediye Sepeti'nin bu haftaki kazananı Zeliha Arıgan olmuştur. Kendisini tebrik eder, hediyesini güzel günlerde kullanmasını dileriz

Yanlış hatırlamıyorsam kazanan bizden , tebrikler :)

kızlarrr hediyemo ya üye olun kendi telinize cek yollayın lidanya die bişide n10 tl yükledim kargo bedava girdim 10 tl ye makrome swarowski taslı yüzük sectim 0 tl oldu hiç para vermedim 2 tane sipariş edebildim günlük hak doldu bakın sizdeee kredi kartı olmayanlara büyük fırsat bence yararlanınnnnn :52::52::52::52::52::52::52:

Hediyemo ya sadece facebook hesabıyla mı giriş yapılıyor:50::47:

UHU

Değerli katılımcılarımız, UHU Hediye Sepeti'nin bu haftaki kazananı Zeliha Arıgan olmuştur. Kendisini tebrik eder, hediyesini güzel günlerde kullanmasını dileriz

Yanlış hatırlamıyorsam kazanan bizden , tebrikler :)

kızlar twitter facebook takip etmekten artık yazamıyorum yetişemiyorum sayfalara kızımda çok yaramaz oldu evet ben kazandım duru kızım okula başlayacak ona okul hediyesi oldu çok sevindim bu arada bugün benim doğum günüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmm

lınk nedır?????????????

‎''Bodrum'' doğru cevabını facebook@yedigun.com.tr adresine göndererek Cinemaximum'dan çift kişilik sinema bileti kazanan Yedigünseverler; İsmet Altınışık, Hande Keleş, Mert Erdem, Gökdeniz Akyüz, Özge Erdem, Nilgün Çetin ve Kübranur Çetinkaya oldu. Kazananları tebrik ediyoruz ve hediyelerini ulaştırabilmemiz için kazandıkları isime ait olan Facebook hesaplarından bize telefon numaralarını göndermelerini bekliyoruz! :) Yeni sorumuz 2 Temmuz Pazartesi 12.00' da burada! Gözünüz Yedigün' de olsun! :)

Back
X