kızlar bu colgate nasıl oluyor kargo bedeli bizemi ait
kızlar bu colgate nasıl oluyor kargo bedeli bizemi ait
colgatelerim geldi masallah ne cömertler 1 sene diş macunu almayız artıkkkk lidyana yüzügümün biri geldi cok güsel o daaaa
canm neden olmadı bende lıdyana anlamadım cok ugrastım benm pc den olmuo 10 tl cek alamadım ama senın gonderdıgın cekler sayesınde ıkı kupe aldım kendıme hakkını helal et canm benm sımdı kupelerımı sabırsızlıkla beklıyorum senın bana dogum gunu hedıyen oldu bugun dogum gunum ılk hedıyemı senden aldım
kızlar ben fikri mühime üye oldum şimdi nolcak mail m gelcek kampanya oldugunda şimdi kampanya yok mu peki
bu lidyana sadece 1 adetmı cek verıyo kızlar
çeki lidyana vermio hediyemo.com verio lidyana sitesinde kullanabilirsin kimi hic yollayamıor ben 5 6 tane yollayabiliorum en az her gün kendime de biriktirdim 10 tane arkadaslarada yolluyorum elimden geldigince
herkse iyi haftalar!
Pazartesi sendromunu gölgede bırakan oyunumuz bugün son defa yayında.
Hemen tıkla, oynamaya başla! En yüksek skor da DeFactodan deniz şortu da senin olsun :)
https://apps.facebook.com/tatilbavulu/
cnm kamğpanya olunca mail gelio davet ediliosun herkese gelcek die bişi yok benle aynı zaman üye olan bir arkadasa hicbi kampanya gelmedi bana 9 tane geldi 2 senede şans işi yani
fikrimühimde mayıs sonunda diş macunu anketine katıldım ama colgete demiyordu. siz de sadece ankete katılarak mı kazandınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?