ayyy..suuussss..nazar değecek..
bu yakınlarda şansım yaver gidiyor..hediyeler geliyor..nazara gelmiyek..
ben düğünümde giydiğim :123:gelinliği de, bir yarışmadan kazanmıştım kızlar..
bakın unutmuşum söylemeyiii..akay gelinlikten..
form çıkıyor.isim soyisim mail adr.tel istiyor..tel.ine şifre yolluyorlar hemen..misrosta bulunan kiosklardan bu şifreyi girip çıkan kağıtla kasadan ücr.siz alacakmışsın..tel.ine böyle msj gelmedi mi..
garıya bak yahuçocuğu hangi yarışmadan kazandın link bırakta ikincide bana lazım olucak
benim clup kartım olmadığı için money clup kartım yok seçeneğini işaretledim şifrem de hemen geldibanada sıvı deterjan çıktı.ama money clup numaramı giriyorum olmuyo:26:
şansa bak yaaa başka bir tandığının kartı yokmuydu canım? onuda deneseydin
ayyy..suuussss..nazar değecek..
bu yakınlarda şansım yaver gidiyor..hediyeler geliyor..nazara gelmiyek..
ben düğünümde giydiğim :123:gelinliği de, bir yarışmadan kazanmıştım kızlar..
bakın unutmuşum söylemeyiii..akay gelinlikten..
yok malesef. bu 3 döndürme hakkı 1 seferlikmi yoksa günlük 3 döndürme hakkımı veriyo?
kızlar unileverin uygulaması bende açılıyor..
yarışma ile ilgili soru ve sorunlarınız için 0800 211 33 50 nolu teli araryın diyorlar..
arkadaşıma oldu aynısı cif kazanmış formu doldurmuş,bişey gelmemiş.kızlar benim gibi telefonuna mesaj gelmeyen varmı
ben de ,araba ya da ev çıkınca bırakıcam..OOOOOOOOOO sen baya şanslıymışın yahu bende en son gelinlik çekilişne katıldım ama çıkmadı yoksam arada değiştircekmim gelinliği hehehehebende bu işi araba çıkınca bırakıcam diyorum o kadar çekilişe girdim daha çıkmadı :))))
umarım günlüktür bi tane kazanamam lazım hırs yaptım
umarım günlüktür bi tane kazanamam lazım hırs yaptım
bende de açılıyor ama daha önce giriş yaptığım adresten yeni bir adresten hata veriyor kendi adresimde de arkadaş daveti çalışmıyor
ooo sende benim gibi gözünü yükseklere dikmişin hehe inşallah çıkarda kurtuluruzarkadaşıma oldu aynısı cif kazanmış formu doldurmuş,bişey gelmemiş.
ben de ,araba ya da ev çıkınca bırakıcam..
günlük değilmiş kızlar,30 hazirana kadar mış..bir kişi sadece 1 kez katılabiliyormuş..
ama uygulamada sorun olduğundan düzeltilince tekrar deneyin..
bir de belli adetlerde hediye varmış..
ama adetler çok 100-1500 adet her bir üründen..
inş öyledir. çok sinir oldum çoook.
hem kart no istiyolar bide kabul etmiyolar.bilseydim kartım yoku seçerdim :95: mis gibi deterjanı kaçırdım.:105:
bunda bile bişiy tutturamadım :))) teşekkürler paylaşım için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?