sonucta teşekkür sizi yazdıgım cümleler yüzünden geldi sanane die bişi yok ilkokul cocugu lafını da sana iade ediyorum editörün beni desteklemesi burda senin haksızlıgını gösterir ama hala anlamamakta ısrar et sitem et cevap vermeyenlere bi yere varırsın belki nasılsa bunada cevap yazacaksın ama bir daha senle muhattap olmayacagım üzgünüm
Arkadaşlar tartışacak ne var şimdi? Yapmayın Lütfen. Bakın topik daha önce kapandı,tekrar kapansın mı istiyorsunuz??? Lütfen unutun herşeyi,paylaşımlara devam edelim :)
ayy evet arkadaşım inanın bende böyle olmasını istemem allah kimsenin başına vermesin...ben daha önce bu bayanla tartışmadım ki bu bayan başkasıyla kavga etti sonra da kavga ettiği bayanı ben sandı herhalde geldi bende patladı...ama bayan herkese dalaşıyo dalaştıktan sonrada kime dalaştığını karıştırıyor...etrafa saldırıyor...
markafonide 5 tl kupon gelmiş bana,sizde de var mı kızlar?
5tl de neyse,kargo ücretsz deselermş bari
bana da gelmiş. ama işe yaramaz. bide kargo parası var. 10 tl olsaydı keşke
Tartışan arkadaşlar bu tarışma nerden çıktı niye çıktı bilmiyorum. Kim haklı kim haksız bilemem. İki kişi arasındaki tartışmayada açıkçası normal hayattada karışmam Çünkü kimin haklı kimin haksız olduğu belli değildir. Herkes kendini savunur.
Tartışma yaşadınız bence kim kendini haklı görüyorsa söyleyeceklerini söyledikten sonra susmalı bu karşı tarafa verilecek en büyük cezadır.
Biz üçüncü kişilere aksettirmenize gerek bile kalmamalı olgun insanlar bunu yapar.
Üçüncü kişi olayın dışındaki bizlerde kim haklı bilemeyiz.Haklı bulduğumuz haksız olabilir. (HAYAT TECRÜBESİ)
8x4'ü gelen oldu mu?
hangisi denk gelirse onu mu kazanacağız ben döndürdüm hiç bişey denk gelmedi
bide fikrimühim bebeği gelmeyen var mı?benim gelmedi daha:26::26::26:
cococola fabrikası mükemmeldi kızlar bayıldım süper agırladılar:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?