ben de yarın gidiyorumm:)
hediye fln bişey verdiler mi acaba?
AKER ONLINE sitemize yeni üye olanlar kazanıyor! Pazartesi günü saat 12.00'a kadar siz de üye olun ve çekilişe katılarak hediyelerden birini kazanma şansı elde edin. Ayrıca üyeliği devam edenlerin de üyelik bilgilerini güncellemeleri, çekilişe katılmalarını sağlayacaktır.
Yeni üye olanlar ve üyelik bilgilerini güncelleyenler arasında yapılacak çekiliş neticesinde, 2 kişiye Aker Eşarp, 2 kişiye Pierre Cardin Eşarp, 2 kişiye de Arancia Eşarplar hediye edilecektir.
ben de kendi adıma katıldım bişi çıkmadı başka faceden katılayım dedim açmıyor ama benim hesabımdan açıyor ama arkadaş daveti yapamıyorumfacedeki bahar evimde kampanyasına katılamıyorum sayfa çıkmıyor nedense hata veriyor
facedeki bahar evimde kampanyasına katılamıyorum sayfa çıkmıyor nedense hata veriyor
bana yüzey temizleyici çıktı.gidip migrostan almamız gerekiyormuş
bende katılamıyorum çünkü money kart numarası istiyor benim kartım yokki
haydaaaa annende kardeşinde de mi yok canım tanıdık birinde? money cardım yoku işaretlemedinmi?
kendiminkinden sıvı yüzey temizleyici kazandım eşimden açılmıyo hata veriyo sinir oldum
çokmu yüklendik sayfaya acaba
şansa bak yaaa başka bir tandığının kartı yokmuydu canım? onuda deneseydinbende money card var ama işe yaramadı.numarayı giriyorum.kabul etmiyo. kaçırdım sıvı deterjanı:95::97::97:
kendiminkinden sıvı yüzey temizleyici kazandım eşimden açılmıyo hata veriyo sinir oldum
valla yaa az bırakında ben kazanayımda siz paraynan alın yahu
aa sağol banada cif çıktı saol cnm peki nasıl alıyoruz anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?