Fikirsensin
Merhabalar, Haziran ayı boyunca projelerimizi paylaşarak bizden Swatch marka kol saati kazanan katılımcılarımız belli oldu. Hediyelerini en kısa sürede ulaştıracağız:) Herkese destekleri için çok teşekkür ederiz. Hediye kazanan 3 şanslı katılımcımızın isimlerini buradan paylaşıyoruz:
Beren Tekin
Sevil Arslan
Emine Parlakbudak Kuran
Kazanan katılımcılarımızın bize mesaj olarak adres ve iletişim bilgilerini iletmelerini rica ediyoruz.
Sevgiler...
money başladı kızlar
şu money ne nankör ya o kdr bekledim bekledim sabahtan bu saate 2 dk kalktım hazırlanayım diye anında bitmiş yüzde yüzlükler ya
Kızlar ANNELÜTFENDEN ürünleri eline ulaşan oldumu acaba???? ve kaç sipariş girdiniz acaba ?
mesaj kalabalığı yapmak istemiyorum ama money ne ya??:26:
Aynı adrese kaç sipariş vermiştin cnm ?
benimkini iptal etmişler. aramadılar da... pazar vermiştim neyse artık
Aynı adrese kaç sipariş vermiştin cnm ?
İptal edildiğini nasıl anladın mail filanmı geldi?
AMK Spor Dergisi
Sony Xperia S 32 GB | Resmi yarışma
|Kazanan yarışmacıya ödülü video çekilerek yollanacaktır ve sayfada video kaydı paylaşılacaktır.|
Sayfa Çekiliş Numarası : (06)
-Çekilişte +15 yaş sınırlaması vardır [15 yaş ve üstü olmanız gerekir]
Bu Yarışmaya Katılmak Için Bu Maddeleri Uygulayın!
... 1. Fotoğrafı Beğenin.
2. Fotoğrafı Paylaşın!
3. Sayfayı Beğen. ( AMK Spor Dergisi )
-Kazananlar yapılacak çekiliş ile belirlenecektir.
-Kazananlar yukarıdaki maddeleri uyguladıysa iletişime geçilecektir.
-Yukarıdaki maddeleri uygulamayan çekilişe katılamaz.
İyi Şanslar!
Not:Sahte hesaplardan yarışmaya katılanların hediyesi verilmez.
Daha önce kazanan yarışmacılarımızdan referans almak için sayfaya mesaj çekebilirsiniz.
---------------------------------
Doktoramcam'dan yaz sürprizleri başlıyor! İlk sürpriz 0-6 ay arası bebeklere. 10/07/2012 Salı günü saat 15:00'da soracağımız soruya doğru cevap verin. Oyuncak sponsorumuz Toyzzshop'tan harika hediyeler kazanın. Yarışmaya katılmak için bu iletiyi beğenip kendi duvarınızda paylaşmanız gerekmektedir. Sadece beğenen ve paylaşanlar ödül kazanacaklardır.
beğenip paylaşıvcaz bide anketi cevaplıcaz anket cevabı çocuk felci olcakmış
bu amk spora inanmayın bir aydır resmi yayınlayıp yayınlayıp siliyorlarr şikayet edinn....... inanmayınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?