Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Kızlar ANNELÜTFENDEN ürünleri eline ulaşan oldumu acaba???? ve kaç sipariş girdiniz acaba ?

inanmıyorum ben kazanmışım ya çok mutluyum çok yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

şu money ne nankör ya o kdr bekledim bekledim sabahtan bu saate 2 dk kalktım hazırlanayım diye anında bitmiş yüzde yüzlükler ya

mesaj kalabalığı yapmak istemiyorum ama money ne ya??:26:

migroslarda money card diye bişi var canım 1 tl ye alıyosun sonra sitesinde money card sitesinde yarışma oluyor tıklıyosun ürüne kazanıyosun en çabuk tıklayan kazanıyor her salı yarışma oluyor farklı bir ürün veriliyor mesela bugün cappy meyve suyu vardı ben 2 tane aldım ama yetişemedim yüzde elli indirim aldım

herkese merhabalar:)

uzun zamandır giremiyorum minnakım çok yaramaz oldu çünkü

hediye kazanan arkadaşlar güle güle kullansın :)

bu amk spora inanmayın bir aydır resmi yayınlayıp yayınlayıp siliyorlarr şikayet edinn....... inanmayınnnn

Himm's KIDS | Facebook
1500 kişide bitecek yarışmamamızda 10 kişiye hediye vereceğimizi duyurmuştuk ilerleme çok yavaş oluyor.
Sayfamızı hızlandıralım her hafta 2 çoçuğa hediyemiz olacak.
Ne dersiniz..

Biz şimdi hızlandırırız onuuu :)

Alacaknevar | Facebook
Alacaknevar

Yarışma zamanı...

Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşanlar arasından 1 kişi "4 Led Mini Kamp Feneri" kazanıyor!

Yarışma süresi 12.07.2012 Perşembe saat 18:00'a kadardır.
Kazanan kişi, beğenip paylaşan kullanıcılar arasından RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Birden fazla paylaşım yapan kullanıcılar çekilişe 1 kere katılacaktır.

http://www.alacaknevar.com/boyut.asp?resim \kamp_feneri_3_renk_01.jpg&boyut=500&tur=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…