Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar bn de sizden merak saldım kazanmış olduğum ürünleri fotoğraflıycam onların da bir emeği hatırası var sonuçta dimi =) gerçi bnm pek yok 6-7 aydır oynamama rağmen toplansa 10 tanedir olsun böylelikle belki de çoğalırlar inşallah amin

Son düzenleme:
kızlar buaralar fazla giremiyorum malum bebişten fırsat olmuyor paylaşımdada bulunamıyorum ama arada bi bakıp çıkıyorum protex anne lütfen ve zidaya için çok tşekkürler herkese hayırlı ramazanlar bol hediyeli günler

Bayanlar mentos ferahlığın sesinde 10 çekiliş hakkım var yani 48x10=480 punım. ve 1 günde yaptım..
normalde her doğru sese 1puan verıyo ve her yanlışta -1 yapıyo. yani 1kere oynamada 5puan anca alıyodum..
ama şöyle yaptım, anlatıyım..
benım monıtor lcd olandan saydam yani. uygulamayı actım, topların uzerıne kursun kalemle yazdım 1-2-3-....13-14 dıye.
o çaldıkca ben kagıda numarasını yazdım. ve sıra bana geldiğinde numaralara bakıp aynen gecırdım
1saatte 10 çekilişim oldu ve şimdi gününü bekliyorumm :)

https://apps.facebook.com/ferahligi...kmark_apps&ref=bookmarks&count=0&fb_bmpos=2_0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…