Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bu anne lütfen ne demek :/ bı alışveriş sitesi ve cek verıyo anladımda ne mesela 50tl alşverişe 10tl indirim gibi mi ?
baktım 100tl ve uzerıne kargo dıyo bi anlatırmısınızz :/

arkadaşına davet gönderiyosun her arkadışna 10 tl geliyo üye olunca. sonra alışceriş yapıosun alt limitsiz 10 tllik. normalde kargo ücretli. ama bi kampanya koodu bulmuş buradan bir arkadaş onunlu kargoyuda bedavaya getirip alışverişini tamamlayabiliyorsun

off bu ziyaretçiler yüzünden düştüğümüz hallere bak bi promosyon var çoğumuzun bilgisi yok ,kodları paylaşamıyoruz, kimimiz özelden gönderemiyo kimimiz açamıyor...

yeni üyeler var aramızda özel mesajlar işe yaradı sanırım üyeler arttı ögrenemeyince kampanyayı

lafın banaysa ben öncedende uyeydım esmersileli dıye uyeliğim vardı ailevı sorunlarımı çok paylastım ve sfremı unuttum gremıyodum tekrar uye oldum. her ınsan buraya uye oldugunda yabancılık çekiyo, veya "cektırıyolar" bilemıyorum. sen nası ınsansan oyle ınsanz bizde. yenıyız diye msj sayımız az dıye dışlamana gerek yok. ayrıca kaldıki kampananın şifresını istemedım.. igilenmem bile.. sadece sordum.. dert ne bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…