Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

biskremden aranan oldumu?

selam kızlar beni perşembe günü aramışlardı sabahtan ama ben ilk sıralardaım belki listedeki sırayla arıyorlardır bilemiyorum
ben maggide yokum kazananlara afiyet olsun:)

saatli yarışmalara pek katılamıyorum 2,5 yaşında afacan bir oğlum var zira, o uyuduğunda açabiliyorum anca geçmişi okuyabiliyorum zaman kalırsa gözüme çarpan kampanya yarışma çekilişleri ekliyorum foruma... paylaşımım az gibi görünebilir ama mecbureyitten

Aşağıdaki resmi beğenip, paylaşanlar arasından 1 kişi "Dolar Cüzdan " kazanıyor!

Yarışma süresi 25.07.2012 Çarşamba saat 14:00'a kadardır.
Kazanan kişi, beğenip paylaşan kullanıcılar arasından RANDOM.ORG - True Random Number Service üzerinden yapılacak çekilişle belirlenecektir.
Birden fazla paylaşım yapan kullanıcılar çekilişe 1 kere katılacaktır. Duvar Fotoğrafları | Facebook

kızlar ödeme noktasına geldim yine indirim yapmadı siparişi onayla dedikten sonramı düşcek

ödeme noktasında ortadaaki bölümde bi tik kısmı var canım ona tıkla sağda 10 tl düşer

benim bi sipraişim iptal edilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…