Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

off yaaa maggi de yokum cok istemistim oysa
kazananlara tebrikler gule gule icin corbalarinizi
hicc kiskanmadim

ya niye sürekli karşıma çıkıyo bu brezilya fönü reklamı, sadece siteye girerken çıkardı önceden, şimdi sayfa değiştirince yada yenileyincede çıkıyo, sizdede öylemi

Grup Yorum 21 Temmuz da Harbiye Açıkhava Sahnesinde, Konser Canlı Yayınla Online Olarak Dünyanın Her Yerinde!

21 Temmuz 2012 Cumartesi akşamı saat 21.00 de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu nda Grup Yorum rüzgarı esecek.

Umudun Türkülerini Söylemeye Devam Ediyoruz isimli konserde Grup Yorum la birlikte konuk sanatçılar yer alacak.

Grup Yorum ile birlikte birlikte ilk defa bir konser ücretli olarak online canlı yayına sunuluyor. Siz de dünyanın dört bir yanında aynı anda Grup Yorum konserine eşlik edenlerin arasına katılabileceksiniz.

Ücretli sunulan bu etkinliğe bedava bilet PNR kodu kazanabilirsiniz. ALTGRQ.com isimli teknoloji haber sitesi konserden 30dk önce yarın 20:30'da Facebook sayfalarından bir soru soracak GrupYorum'la ilgili ve ilk doğru cevap verene anında canlı yayından konseri izleme kodu verecek. Bir kişinin kazanabileceği bu ödül için yarın 21 Temmuz Cumartesi saat 20:30 da sayfada olabilirsiniz.

İşte duyuru: http://www.facebook.com/AltGrQ/posts/506235026057065?ref=notif&notif_t=like

Son düzenleme:
maggiden geçen kampanyasında kazandığım çorbaların çoğu duruyor hazır çorba tüketmiyoruz.eğer bu kampanyasından da kazanırsam hepsini birleştirip ihityacını olan birine vereceğim. bana lazım olan magginin sepeti

annelutfen hepimzi sevindirdi valla kızlar bu arada iptal olan siparişleriniz varsa girin bakın 10 tl geri yüklemişler stokta olmadıgı icin iptal olmus benim 1 tanesi iptaldi girdim baktım 10 tl geri gelmişşş

bende hepsini dagıtım bu senede öyle yapıcam o çorbayı bulamayan kimbilir kac kişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…