ya kızlar biriniz bana tekrar davet yollayabilirmi:26:
bugun kargo bedava diil ki beklesene azcık belkide puangelmedi hesabım bölümünden solda bilgiler var ordan bak ödül puanlarım die bakalım gelmişmi
Selam kizlar, bugun izne ciktim ve sabah sabah atladim ucağa geldim isvicreye:) bi sure buralardayim, yine ara ara girerim
quietnrkn tatlım çok saol sayende olduuuuuuuuuuu
isviçremi ah ah bende atlasam öyle keşke
kızlar omo da 5511 yaptım omo seti aldım tebrikler kaydınız alındı adres bilgilerinizi güncelleyin dedi inş gönderirler daha önce alıpta hediyesi gelen oldumu??
tebrikler ben de 5234 deyim siz rozet kzandınız mı? 30 konu ve 30 yorum sonrasında o kadar konu açıyorum yorum yapıyorum puan gelmiyor acaba gelince üstte rozetler vs kısmı var oraddan belli oluyor mu? bari deterjan alabilseydim. çok sinir bozucu bir yarışma
annelutfen hepimzi sevindirdi valla kızlar bu arada iptal olan siparişleriniz varsa girin bakın 10 tl geri yüklemişler stokta olmadıgı icin iptal olmus benim 1 tanesi iptaldi girdim baktım 10 tl geri gelmişşş
kızlar omo da 5511 yaptım omo seti aldım tebrikler kaydınız alındı adres bilgilerinizi güncelleyin dedi inş gönderirler daha önce alıpta hediyesi gelen oldumu??
Selam kizlar, bugun izne ciktim ve sabah sabah atladim ucağa geldim isvicreye:) bi sure buralardayim, yine ara ara girerim
kızlar ülker de nefasetin yanınıza oturabilmesi için 2 sandalyenin boş olduğu yerleri tercih edin malum nefaset kucağımıza oturmuyoraz önce hatun yanıma oturdu 9 çekiliş hakkı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?