Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kizlar hesabim kitlenmis telefon onayi istiyo numaraya gonder diyorum sifreyi gondermiyoda napmam lazim

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar omodan puanlarını kullanan varmı ben yeni başladım şuan 2000 puanım var.aslında kolay yani 1 günde 5000 olur herkez zor dedide şaşırdım yoksa benmi yanlış yapıyorum acaba

arkadaşlar omodan puanlarını kullanan varmı ben yeni başladım şuan 2000 puanım var.aslında kolay yani 1 günde 5000 olur herkez zor dedide şaşırdım yoksa benmi yanlış yapıyorum acaba

neresi kolay girince görürsün 3-4 hafta mı oldu ne anca 5000 oldum düşün yarışmanın başından beri ordayım ben.öyle orda yazdığı gbi puan gelmiyor bn de makale paylaşımıdır konu açmadır yorumdur bıraktım şimdi bi girşşe puan vermeye başladı bi de konu açıp bi tane yoruma

bugün dene cnm sen 5000 oluyor mu bana da haber ver=D

Son düzenleme:

valla cnm ben yeni başladım yorum paylaşım ve makale okudun 2000 oldu daha okumadıklarım var onlarıda yapacam birazdan sizde neden olmadıki anlamadım.dur bakalım ben sonuna kadar yapacam ne kadar olacak puanım yazarım buraya

ilk makale okuyuşlara veriyor 15er bi de 12şer gbi fln ama işte o ilk girdiğinde ilk defa yaparsan oluyor 3000e fln anca gelebilirsin bugün bilmiyorum da bi yap bakalım üzgünüm ama 5000e kdr ulaşacağını sanmıyorum

bu knorrun yarışmasında 16yla 21 arasında da bi yarışma yok muydu bn snki gece baktığmda öle bşyler görmüştüm:44:

günün bilmecesi 10-16 arası herhangi bir saatte ramazan eğlencesi 16-21 arasındaydı değiştirmişler sanırım ramazan eğlencesi açık şuanda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…