biskrem ve maggi hüsranından sonra knorr dan kazanmışım moral oldu
arkadaşlar omodan puanlarını kullanan varmı ben yeni başladım şuan 2000 puanım var.aslında kolay yani 1 günde 5000 olur herkez zor dedide şaşırdım yoksa benmi yanlış yapıyorum acaba
bende kazanmışım knordan ama bize nasıl ulaşcaklar ben 50 tl kazanmışım
neresi kolay girince görürsün 3-4 hafta mı oldu ne anca 5000 oldum düşün yarışmanın başından beri ordayım ben.öyle orda yazdığı gbi puan gelmiyor bn de makale paylaşımıdır konu açmadır yorumdur bıraktım şimdi bi girşşe puan vermeye başladı bi de konu açıp bi tane yoruma
bugün dene cnm sen 5000 oluyor mu bana da haber ver=D
valla cnm ben yeni başladım yorum paylaşım ve makale okudun 2000 oldu daha okumadıklarım var onlarıda yapacam birazdan sizde neden olmadıki anlamadım.dur bakalım ben sonuna kadar yapacam ne kadar olacak puanım yazarım buraya
bu knorrun yarışmasında 16yla 21 arasında da bi yarışma yok muydu bn snki gece baktığmda öle bşyler görmüştüm:44:
kizlar hesabim kitlenmis telefon onayi istiyo numaraya gonder diyorum sifreyi gondermiyoda napmam lazim
evet cnm bilmece kısmı açılmıyor bende(
evet cnm bilmece kısmı açılmıyor bende(
canım eski model bir cep teline tak kartını banada şifre gelmemişti sonra bende öyle yaptım sonra geldi şifre
knorun yarışmasını bulamadım kızlar. link verirmisiniz?
buldum :)
ya kızlar biriniz bana tekrar davet yollayabilirmi:26:
Kızlar ANNELÜTFENDEN ürünleri eline ulaşan oldumu acaba???? ve kaç sipariş girdiniz acaba ?
bence sosyal medya pazarlama ödülleri olmalı ve gecikse de bu kampanya 2012 yılının kampanyası olmalı çünkü özenle hazırlanmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?