Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

annelutfende rekor bende heralde 33 sipariş 2 gün öncekilerle birlikte 40ı geçti 1 tanesi iptal sadece kesinlikle mükemmeller sayelerinde eş dost sevindi

bende kazanmışım knordan ama bize nasıl ulaşcaklar ben 50 tl kazanmışım

Kazananların hediyelerini teslim alabilmeleri için kendilerinden tam iletişim bilgileri istenecektir. Kampanyanın bitim tarihinden itibaren 15 gün içerisinde hediyenin gönderileceği adresi ve telefon numarasını bildirmeyen talihliler hediye haklarını kaybetmiş olacaktır. Bu hediye başkaca bir yedek talihli seçilmeyecektir. Elektronik ortamda teknik nedenlerden dolayı oluşabilecek gecikmelerden dolayı kampanyayı düzenleyen firma sorumlu tutulamaz. Katılımcıların bildirdikleri e-posta adreslerinin eksik veya hatalı olması nedeniyle gönderinin ulaşmaması durumunda, kazananların İnternet sitesinde yapılacak ilan ile belirtilmesi, kazanan şahsa tebligat yapıldığı anlamına gelir ve kazanan sonucu tebellüğ etmediği veya geç ettiği gerekçesiyle herhangi bir hak iddia edemez. Kazanan kişinin adres bilgilerinin ulaşması akabinde, belirtmiş olduğu posta adresine kargo aracılığıyla hediyesi ücretsiz olarak gönderilecektir.

bu nefaset bugün saşırmış iyice ..oturdu yanıma ama 6 çekiliş verdi..eşimden oynadım ona 9 çekiliş verdi..
artık erkeklere 9 çekiliş veriyor galiba..,flörtöz şey

bu nefaset bugün saşırmış iyice ..oturdu yanıma ama 6 çekiliş verdi..eşimden oynadım ona 9 çekiliş verdi..
artık erkeklere 9 çekiliş veriyor galiba..,flörtöz şey

Uygulamaya katılan her kullanıcı, 1 çekiliş hakkı kazanmış sayılır.
Uygulamanın sonunda sofrasında Bizim Mutfak Ezogelin çorbası beliren her kullanıcı ekstra 1 çekiliş hakkı kazanmış sayılır.
Uygulamanın sonunda Çorba - Şapka eşleşmesini yakalayan her kullanıcı ekstra 3 çekiliş hakkı kazanmış sayılır.
Uygulamanın sonunda karakterinin yanına Nefaset oturan kullanıcılar ekstra 5 çekiliş hakkı kazanmış sayılır.

yani nefaset 5 hak veriyor, kadının günahını almayalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…