ya bu hatun benim yanımada oturuyor 3 gündür ama 6 puan veriyo, bana garezimi var, beni beğenmedimi.:26:
nefaset kimmis anacm seni begenmicek,hasetinden oturmuyodur senin yaninda
ha ha ilahi :) kız yok oturuyoda, herkese 9 veriyo bana 6.. cimriliği tutuyo heralde
kızlar gelen kargocuların ,kimliğimdeki bütün bilgileri yazmasından ben rahatsız oluyorm.siz ne düşünüyorsunuz?
slm kızlar. protexden bende kazandım. maggi unutmuştum. malesef onu kaçırdım.
Ipsos KMG Mega Panel
kızlar böyle birşey buldum. barkod okutarak puan biriktiriliyor. puanlarla da hediye seçebiliyormusuz.ben üye oldum. dün tlf açtılar. sistemin çalışması için eve gelip bilgisayara barkod okuma cihazı takacaklarmış. tırstım katılmaktan vazgeçtim. sizlerde bi inceleyin isterseniz. belki katılmak isteyen olur.
benim de çok şükür bi problm çıkmadan kargoya verilmiş. biri geldi. diğerlerini bekliyorum..
kızlar şu omonun konularına yorum yapıyorum bi kaç yorumuma puan verdi. ama diğerlerine vermedi. günlük puan sınırlaması varmı?
güle güle kullan canım benimde az kaldı ama puanlar yarın sıfırlanıyomuş di.ye bişeyler geziyo face de inşallah doğru değildir. çıldırırım yaniii
eterjan paketini korktuğumdan hemen deterjan paketini alayım dedim hoş içinde ne var onuda bilmiyorum numune gönderiyorlarmış ne gülerim ama:))benimde 5213 puanım var omoyu almakta kararsızım hiç ilgilenende yok sayfada
evet canım. sanırım her gün ilk yoruma ve ilk başlık açmaya 8er puan veriyor. makalelere yapılan yoruma da günde sabit bir puan veriyor galiba ama kaç olduğunu tespit edemedim onun
yuppiiiiii sonunda kazandım protex..acaba yarın eşimin faceden katılsam kazanırsam aynı adrese gönderirler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?