Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kızlar gelen kargocuların ,kimliğimdeki bütün bilgileri yazmasından ben rahatsız oluyorm.siz ne düşünüyorsunuz?

onlarda muzdarip ama firmalara ben teslim almadım diye şikayetler çoğalınca maalesef kargocunun garantiye alması gerekiyor çünkü dağıtım elemanının maaşından kesiyorlarmış

iyi yapmışsın...sanıırım bende tırsardım..araştırma merkez,i gibi ama tai güvenmek mümkün değil facedeki sayfasına yazı yazdım inceleyelim burayıı derim..belki bişiler olur burdan umutlu gibiyim....

kızlar o barkod okutma araştırma merkezi varya arkadaşın paylaştığı o güvenilir bir firma hediyeleri de kendileri getiriyolar benim komşum dikiş makinesi elektirik süpürgesi kazanmıştı hatta bütün mahalledeki kadınlar üye olmuştu oraya günde 2 yada 3 barkod giriyosun puanına göre hediye seçiyosun eve geldikleri doğru

evet canım. sanırım her gün ilk yoruma ve ilk başlık açmaya 8er puan veriyor. makalelere yapılan yoruma da günde sabit bir puan veriyor galiba ama kaç olduğunu tespit edemedim onun

güle güle kullan canım benimde az kaldı ama puanlar yarın sıfırlanıyomuş di.ye bişeyler geziyo face de inşallah doğru değildir. çıldırırım yaniii

benimde 5213 puanım var omoyu almakta kararsızım hiç ilgilenende yok sayfada
eterjan paketini korktuğumdan hemen deterjan paketini alayım dedim hoş içinde ne var onuda bilmiyorum numune gönderiyorlarmış ne gülerim ama:))

evet canım. sanırım her gün ilk yoruma ve ilk başlık açmaya 8er puan veriyor. makalelere yapılan yoruma da günde sabit bir puan veriyor galiba ama kaç olduğunu tespit edemedim onun

ödül nasıl kazanır kısmında neye kaç puan verdiği yazıyor cnm her şeyden bi hakkın var inş gönderirler ya

yuppiiiiii sonunda kazandım protex..acaba yarın eşimin faceden katılsam kazanırsam aynı adrese gönderirler mi?

ALTGRQnetworks
‎1 adet canlı yayın konser bileti hediye edeceğimiz ödüllü sorumuzun zamanı geldi.

Grup Yorum 25.Yıl konseri hangi stadyumda yapıldı. Doğru cevabı ilk veren kişi ödülü kazanıp linkteki yayını izleyebilecek kodu kazanacaktır. Bol şans

MyBilet

HARBİYE AÇIK HAVA DİYE BİLİYORUM BEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…