Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Avon Türkiye
AZRA AKIN'LA BAŞROLÜ OYNAMAYA NE DERSİN?Avo

n Solutions, sana ya da sevdiğin bir arkadaşına başrol teklif ediyor! Hem Azra'yla birlikte oynamak hem de sevdiğin arkadaşlarına sürpriz yapmak senin elinde. Hemen kendi fotoğrafını ya da arkadaşlarının fotoğrafını yükle, filmin anında paylaşıma hazır olsun!Hemen uygulamaya giderek

videolarını oluşturabilirsin.http://apps.facebook.com/gfv

ideo

zor oluo yahu

bu ne zmn açıklank cnm

yaaa evt o bendede var,gerçi henüz kepek problemine bi çöözüm bulamadm maleseff:44:

selam kızlar
benm avon krem hala gelmedi gelmeyen varmı içinizde
bi de listesi filan yokmu nasıl bakıcaz gönderilmeye başlanmışmı?

kızlar;

limango alış veriş sitesinde nesfit ürünleri var bugün
450gr X 3 paket nesfit yanında kasesi ve nescafe lif aktif hediyesiyle 18 tl

ayrıca butiğe girer girmez 7 tl hediye çeki veriyor,1 saat içinde kullanılması gereken.
yani kargo ücretsiz oluyor

ben aldım,ilgilenen varsa güzel bir fırsat bence

limango'dan aldıkça ya da siteye girdikçe paso 7 tl çek verip duruyor bana ama çekleri birleştirmek yok ufff

kızlar süper çekilişten bi tanıdığım bilet kazandı nasıl hediyesini alıcak bi bilginiz varmı acilen cevap verebilirseniz seviniriimm

zor oluo yahu

bu ne zmn açıklank cnm

yaaa evt o bendede var,gerçi henüz kepek problemine bi çöözüm bulamadm maleseff:44:

ecz.lerde satılıyor Pirdolin kepek şampuanını dene bir de..
bir ara bende de az bir kepek sorunu oldu..küçük boyunu bitirince sorunumda bitti..
mutlaka dene yanii..

kızlar selam

migrostan geldim şimdi
haticecrm arkadaşımızın verdiği kod ile ürünü aldım. kendisine bi kez daha teşekkür ediyorum

şansıma görevli olaya hakimdi,beni hiç uğraştırmadı
kolayca alabildim ürünü

ayrıca kitaplarda %40 indirim vardı
zaten indirimli olan 2,5,6 tl'lik kitaplar bir de %40 indirimle gayet komik rakamlara satılıyordu
3tane aldım ben
yanılmıyorsam 17-21 haziran tarihleri arasında geçerli olan bir kampanya.
ama ne yazık ki club kart gerektiriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…