Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Günaydın kızlar maşşallah haftasonu ne kadar çok şey kazanmışsınız nazar değmesin darısı başıma hediyelerinizi güle güle kullanın :81: :79:

Bende dün migrostaydım hazır ordayken sorayım dedim..Kimse bilmiyordu.. Kiosk a şifreyi girdik ancak kiosk kağıdı boş olarak veriyordu..Müşteri hizmetlerini aradılar ama bi sonuç çıkmadı.. Numaramı falan aldılar çözüme ulaşınca sizi arıcaz diye..

Çözüme kavuşacaktır bence merak etme beni de epey uğraştırdılar bir yerleri arayıp sordular bilgi aldılar ve bana ürünü teslim ettiler. 3 farklı yüzey temizleyicisi vardı Domestos'un. Barkod numarasına baktılar o şekilde hangisi olduğunu belirlediler. Fişte barkodu yazıyordu çünkü ürünün.

annem ve kendi adıma kazandığım glisslerim gelmiş

kargoyu eşimin çalışanı açmış

eşimde gitmiş birini çalışanına ve

annem ve kendi adıma kazandığım glisslerim gelmiş

kargoyu eşimin çalışanı açmış

eşimde gitmiş birini o kargoyu açan çalışanına vermişş

ne kadar terbiyesizce bir davranış sen benim kargomu nasıl açarsın yaa

birde üstelik eşimde sen kalk al senin olsun dee

sinirden çatlamak üzereyim

bu ne genişlik yaaa

güle güle kullann cnm hakkaten sinir bi durum üzerinde başkasının adı yazan bi paket neden açılırki...
bide ödüllendirilmiş...
neyse üzme tatlı canını olan olmuş...

selam
oy istemek için msn adresi vardı sanırım söyliyebilirmisiniz. bi yarışmaya katıldım . oy lazımm

ay çok sinir

kızlarrrr sıcak sıcak geldi elidorlarım ay ben bunu kazanamadım zannettmiştim çok şaşırdım çok ta sevindim

Kızlar yarın Harbiye'de Volkan Konak konserine gitmek ister misiniz?

Eğer bana ad ve soyadınızı mesajla gönderirseniz şansınız olabilir. Ama 1 kişi için

Son düzenleme:

aaaaaaa ne insanlar varrr eşinde gitmiş ödüllendirmişbundan sonra gelenlerin hepsini açar artık

http://www.........../hediyeli_anket

ebebek 5 şanslı bebek com üyesine "Benim Trafik Kitabım" adlı kitabı armağan ediyor. Çocuklarınıza trafik kurallarını öğretmek bu kitapla hem çok kolay hem de çok keyifli olacak. Kazanmak için yapmanız gereken tek şey anketimize katılıp soruları cevaplamak, iyi şanslar!

link çıkmıyor.
bebek com sitesinde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…