Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

ebebek'ten Akıllı Bebek Eğitim Seti kazanan 3 talihli Bebek com üyesi belirlendi. Kazananlarla bebek com yetkilileri tarafından irtibata geçilecek olup hediyeleri kargo aracılığıyla gönderilecektir.

Kazananlar

Hanife Öz
Canan Taşkıran
Buse Çalın

Son düzenleme:
güle güle kullann cnm hakkaten sinir bi durum üzerinde başkasının adı yazan bi paket neden açılırki...
bide ödüllendirilmiş...
neyse üzme tatlı canını olan olmuş...

sAĞOL CNM evt çok tuhaf insanlar var

eşimdee tuhaf

aaaaaaa ne insanlar varrr eşinde gitmiş ödüllendirmişbundan sonra gelenlerin hepsini açar artık

aynen bende öyle düşünüyorum

eşimde bu iyi niyet varkenn

sAĞOL CNM evt çok tuhaf insanlar var

eşimdee tuhaf

aynen bende öyle düşünüyorum

eşimde bu iyi niyet varkenn

eşiniz gayet iyi niyetli bir iş yapmış. gören gözün hakkı vardır demiş. üstelik 2 tane gelen şeyin birisini çalışanına hediye etmiş. (paylaşmış) para bile vermeden kazanmış olduğunuz bu hediyeler belki de daha çok ihtiyacı olan ya da olmayabilir de birisine hediye edilmiş. bunun nesi kötü ve buraya taşınacak bir şey anlamadım. yeğenime hep şöyle derim "paylaşmak güzeldir." Zaten burası da bir paylaşım platformu. bunu en iyi bu platformu kullananların bilmesi gerekirken sözlerinizi çok çirkin bulduğumu söylemek zorundayım...

bence arkadaşın zoruna giden kendi adına gelen paketin açılması.baby nin avukatı değilim değilim ama ben bunu anladım eşide paketi vermiş daha da sinir bozucu olmuş yoksa derdi şampuan değil...

bence arkadaşın zoruna giden kendi adına gelen paketin açılması.baby nin avukatı değilim değilim ama ben bunu anladım eşide paketi vermiş daha da sinir bozucu olmuş yoksa derdi şampuan değil...

bende senin gibi düşünüyorum burda sorun kendi adına gelmeyen paketi açan kişinin terbiyesizliği ve eşinin gene kendi adına gelmeyen paketi sormadan o terbiyesizliği yapan kişiye vermesi.İnsan nasıl kendi adına gelmeyen paketi açar ya benimde paketlerim işe gelio izindeyken bile kimse ellemiyor masama bırakıyor.

rondonun ödüllü sorusu açıklanmış tabiki kazanamadım
Kazananlar
Ümit Besen Omzu kazananlar:
Çisem Uğuz
Ezgi Topcu Gülyer
Müjdat Gonca
Onur Özdemir
Tuğba Karpat

Rondo Drama Bakım Seti kazananlar:
Ahmet Eröz
Bekir Seyfeli
Derya Daltaban
Funda Çilek
Hacer Erdem
İrfan İnandı
Onur Yiğiter
Sibel Karasu
Yusuf Kocaman
Zeynep Efe

Eşi iyi niyetli olabilir ama bence düşüncesizlik etmiş. Bir kargo, bir kişi adına geldiyse, o kişiden başkası açmamalı. "Gören göz" dediğiniz gözün onlarıo görmek için bakması hata zaten Hem adına kargo gelen kişi onun verileceği yeri kendince planlamış olabilir. annesine, arkadaşına vermek istiyor olabilir. Paylaşmak güzeldir de, başkasının malını kendince paylaştırmak hatadır bence. Neyse, bol paylaşımlar

evet haklısınız eğer eşiniz eğerki size sorsaydıda verseydi belki kabul ederdiniz sonuçta siz kazanmışsınız birine hediye edecek olsanız karar verecek kişide siz olmalıydınız ama bide şu var eşiniz belkide kendince çalışanının bu çirkin ve yersiz davranışını ayıp bulmuş tenezzül etmiş olduğu için cezalandırmak amaçlıda bunu yapmış olabilir boşverin gitsin tatlı canınızdan ve eşinizle güzel yuvanızdan daha önemli olamaz hiçbirşey sevgilerimle ..

kızlar ya bende numune promosyon hediye vs birşey istiyorum face falan yok var mı bu sıra birşeyler daha önce hiç bu tarz birşeyden yararlanmadım:26::26::26:

İşte, okulda, ya da evde… Bilgisayar başındasınız. Ya da dışarıda bir yerlerde, cep telefonunuzla oynarken, bol güneşli yolculukların hayalini kuruyorsunuz. Ve tam da o anda “Ah şimdi şurada olsam” diye düşünüyorsunuz, değil mi?
Öyleyse önce KLM Türkiye sayfasını beğenin, KLM Şanslı Çarşamba’yı takip edin, videolarımızı izleyin ve bizimle birlikte videodaki şehre doğru keşfe çıkın. Her Çarşamba bu sayfadan soracağımız bir soruya doğru cevap verin, videonun çekildiği şehre gidiş dönüş uçak bileti kazanın! Aynı maceraya siz de çıkın!

Şu an nerede miyiz? Eğlencenin başkenti Amsterdam’da!

ben katılmadım ama belki ilginizi çeker.

“Kıvanç’ın Kayıp Bavulu” oyununu oynayarak "Çeşme" doğru cevabını verip, Kıvanç Tatlıtuğ'un Yedigün reklam çekimlerinde giydiği imzalı kıyafetlerini kazanan takipçilerimiz belli oldu. Kıvanç’ın imzalı kot pantalonunu Ezgi Dokuyucu, Kıvanç'ın imzalı ayakkabısını Murat Aktaş, imzalı beyaz t-shirt’ünü Damla Keser ve yeşil t-shirt’ünü Kübra Vatansever kazandı. Sizleri tebrik ediyor ve kazandığınız ödülü size ulaştırabilmemiz için telefon ve adres bilgilerinizi facebook@yedigun.com.tr ye göndermenizi bekliyoruz :)

kızlar dominos pizza nın ödüllü sorusu çıkmış
cevap son şık diye buldum ama emin olamadım
bi bakar mısınız?

‎"Büyük ödül için tutkusu en çok alkış alan ve tutkusunu keşfedip çerçeve kazanan Tutkuseverler belli oldu!

Siz de her gün arkadaşlarınızı davet ederek ve diğer tutkuları deneyerek kazanma şansınızı artırabilirsiniz.

Kazananlar Listesi:

Büyük Ödül Kazananlar:

Efla Hatun
Göksu Doğanay
Kemal Erik
Pelin Hyuseın
Serap Ebik
Sevil Ergin

Çerçeve Kazananlar:

Abdullah Köksoy
Adile Altundağ
Ahmet Çotuk
Ahmet Ürün
Akın Doğanay
Armağan Çilek
Arzu Bayrak
Arzu Duman
Aykut Karakaş
Aysun Güven Dağkoçak
Ayşe Demirbay
Ayşe Ekrem Yıldırım
Ayşe Şencelik
Ayşegül Güneş
Azra Katmerci
Banu Genç
Berna Karaca
Beyhan Gül
Bihter Silan
Bilobey Şiranlı
Burcu Hımhım
Canan Turhan
Cihat Çevrim
Çiler Ince
Deli Oğlan
Destina Kampanya
Dilek Keseroğlu
Dinçel Özay
Ebrar Ayten Çadırlı
Efe Bayraktar
Elif Derya Çiçek
Emel Ergene
Emel Kutluer
Emine Genç
Emine Selvi Kekeve
Emine Türkan
Emre Koç
Engin Yavuzaslan
Erhan Bilir
Esin-Nevin Özdemir
Esra Ergen
Esra Güler
Esra Takim
Fatih Erdeğer
Fatma Arslan
Fatma Bağcı Işik
Fikriye Seyitoğlu
Filiz Teke
Gizemli Tosbaga
Gülay Erbek
Gülfem Birinci
Gülnaz Ocakoğlu
Gülseven Aladağlı
Gülşah Erdi
Gülşah Uzun
Hakkı Onart
Hasan Ok
Hasan Öztürkmen
Hasibe Güler
Hatice Karaduman
Hatice Süral
Havva Göktaş
Hgk Zafer
Hizir Aktaş
Hülya Ayaoku
Hüseyin Baral
Ilkay Suyabatmaz
Isa Dogdu
İsa Yavru
Jinet Sadi
Kazım Selçuk
Mehmet Uğur Çukadar
Mehtap Tuğra
Melisa Uryan
Meriç Bağlayan
Merve Akdeniz
MuRat Kan
Mustafa Kuzu
Müjde Kunt Kekil
Naciye Bağ
Nazan Bolukbasi
Necati Efe Olcay
Neriman Kaşık
Neslihan Daşdibek
Neslihan Yıldırım Turk
Nevin Özay
Nihal Aydoğan
Nuray Dağdelen
Nurcan Özkara
Nurhayat Doluca
Nuriye Üstün Özer
Nurses Dönmez
Onur Kılınç
Onur Temel
Orhan Topuz
Oya Başlıyan
Özlem Aksoy
Pelin Asal
Resmiye Salman
Safiye Senlik
Said Saidoğlu
Salih Urun
Samet Çalışkan
Sati Yasan
Seda Gündoğdu
Seda Onart
Seda Öztürk
Sedat Kıraç
Selen Aydan
Selin Korkmaz Bağlayan
Sema Akkoç Günay
Semiha Dönmez
Semiha Dursun
Serap Akkan
Serkan Gündüz
Sertan Ak
Sevinç Bağlayan
Sinan Çuhadar
Sinem Yıldız Balaban
Songül Emre
Sultan Altay Aykal
Suzan Doğan
Süleyman Gönülgül
Taha Gülay Tunca
Tahir Ali Fuzuli
Tuğba Gültekin
Tuğrul Çelik
Tuna Onur
Utku Gürakar
Ümran Kurubaş Özgüner
Yasin Evsen
Yeliz Yılmaz
Yeşim Koç
Yusuf Çifci
Yücel Çetiner
Yücel Siliğ
Zahide Güney
Zehra Apaydin Dinler
Zeliha Kurtuldu Arıgan
Zeynep Gökçe Işiktan

ben cerceve kazanmıışımmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…