kapa çeneni ya çocukmusun nesin. anlayışsızlığın kıtlığın diz boyu hala felsefe yapıyorsun. ederim yaparım bilmem ne. ne halt yersen ye.. dedim ya insanlar muhattabım sen değil. sanalda klavyeyle üstünlük sağlamaya çalışıyorsan sırf topicteki arkadaşlara saygımdan susuyorum al senin olsun kadınlar kulubu....tatminet egolarını rahatla...
şimdi de kuzenimin hesabından, kuzenim adına maggiye katıldım..itirazı var mı acaba arkadaşın buna da..
canım aynı gün katılabiliyor muyuz baska hesaplardan maggi iptal eder mi ki
sana ne!!!!!!!!!!!!!!!,senin ailenin hesabı olsa, sen katılmayacakmısın.. kendine gel...
kimsenin hakkına girmiyorum ,bu bir reklam, promosyon hizmeti... katılan kazanır..kimsenin adına ayrılmış bir ürünü gaspetmiyorum..
haddini bileceksin..doymak bilemeyen falan diye de bir cümle kurma ...
seni hiç görmüyorum bu topikte paylaşım yaparken... sen ne verdin bugüne kadar buraya?benim paylaştıklarımdan,arkadaşların paylaştıklarından faydalanıyorsun..birisini yargılamaya çalışırken dön kendine bak..neyin hesabını soruyorsun, küstah....
töbe bismillahh.. bayanlar kalp kırmya değermi yahuu 3 kruş etmez verilen şey.. yapmayın etmeyın yahuu kalp kırak kolay şey. hesabını vermek zorr
bayanlar burası yeri değil biliyorum ama bişey danışıcam size. hani bu cevaplarınıza smile katıyosunuz ya. bende çıkmıyo o.. belli bi mesaj sayısına gelincemi çıkıyo yoksa bi kodu vs bişeyimi var. bi anlatıverin garii.. forum kurallarına vs baktım bulamadım..
Veet Türkiye - Her güne 1 etek | Facebook eteğinizi seçmeyi unutmayın
kalp kırmaya değmez vs...
daha şu kişi, buraya geleli 3 gün olmuş, paylaşım adına bişey yapmamış,gelmiş neyin ne olduğunu bilmeden, hesap soracak aklı sıra... öyle bişey yoook
burada paylaşım yaptığım gibi, bildiğim cevaplar varsa, onları dahi paylaşıyorum.
mesaj geçmişlerimden öğrenmek isteyen bi bakıp incelesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?