Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

bana saygısızlık eden sensin sonra sus diosun.hem burası felsefe yapılcak bi yer deil.
hem arkadaşlarına saygından susmuş olsaydın bunlar olmamış olcaktı
ama ayarım deilsin anlamış olmana sevindim.

şimdi de kuzenimin hesabından, kuzenim adına maggiye katıldım..itirazı var mı acaba arkadaşın buna da..

Garnier Ambre Solaire Hediye! Suya imzanı atmak mı istersin, kuma aşkını yazmak mı? Fikrini bilgi@garnierturkiye.com adresine mail olarak gönderen her 10. kişiye, 5 adet Garnier Ambre Solaire yaz paketinden biri hediye! Yorumlarını burada da paylaşabilirsin.
Bravo
Hemen Hayallerinizi Bravo Hayal Ağacı uygulamasında paylaşın Iphone 4s, Body Shop Seti veya Bravo sepeti kazanma şansını yakalayın!

Kartopu Yünleri
Kartopu Yünleri üyelerine özel yarışmanın başlamasına çok az kaldı! Birbirinden şık takı setlerinden biri de sizin olabilir! Ödülleri kaçırmamak için bizi takibe devam edin!

canım aynı gün katılabiliyor muyuz baska hesaplardan maggi iptal eder mi ki

aynı gün eşinden veya senden katılabilirsin de ikinize de çıkarsa sadece 1 adet gönderim yapıyorlarmış..yani aynı adrese tek sepet..
şansını arttırmak için bir dene sakıncası yok..herhangibirinize çıkabilir

töbe bismillahh.. bayanlar kalp kırmya değermi yahuu 3 kruş etmez verilen şey.. yapmayın etmeyın yahuu kalp kırak kolay şey. hesabını vermek zorr

bayanlar burası yeri değil biliyorum ama bişey danışıcam size. hani bu cevaplarınıza smile katıyosunuz ya. bende çıkmıyo o.. belli bi mesaj sayısına gelincemi çıkıyo yoksa bi kodu vs bişeyimi var. bi anlatıverin garii.. forum kurallarına vs baktım bulamadım..

töbe bismillahh.. bayanlar kalp kırmya değermi yahuu 3 kruş etmez verilen şey.. yapmayın etmeyın yahuu kalp kırak kolay şey. hesabını vermek zorr

kalp kırmaya değmez vs...
daha şu kişi, buraya geleli 3 gün olmuş, paylaşım adına bişey yapmamış, gelmiş neyin ne olduğunu bilmeden, hesap soracak aklı sıra...öyle bişey yoook

burada paylaşım yaptığım gibi, bildiğim cevaplar varsa, onları dahi paylaşıyorum.
mesaj geçmişlerimden öğrenmek isteyen bi bakıp incelesin..

konuya cevap vere tıklayınca hemen çıkıyo onların üzerine tıklayınca da yazıya katılmış oluyo kayıt olurken smile lrı gizle diye bi yer mi vardı da işaretledin sn onu acaba:44:

begendiğim bütün etekler gitti. çoğu etek ok kötü hele o hardal sarısı olann. bilmiyorum onu secen varmıdırrr.. bence bu uygulamada bellli bı rakamın üzerınde etek secene teselli ödülü gibi veet urunu gönderseler guzel olur. mesela 10 gün etek secen.. yai bu uygulamada sadece 30 kişi sevınıyo ama kalan bınlerce kişi hergün ugrasıyo. yazıkk.. haksızmıyım bilmiyorumm

accık ucundan bende sopalandımmm konu uzamasın diye ugrasmıştım oysakii.. yoksa diğer bayanın yaptığını bende onaylamıyorum. "3 kuruşluk şey için degmez " derkende lafım onaydı zatenn.. neyysee olay mahalindn kacıyımm bennn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…