Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Shazam müzik sesini dinleyerek şarkının ismini bulan program diye biliyorum. Sanırım bu program olan cep tel. inden dinletmek gerek sonra şifre mi verir bilmiyorum.

Günün Bilmecesi

O takvim başka takvim
Bildiğine benzemez
Sen bugünüm dersin
O der başka gündesin
Hicri Takvim Nuri Takvim Masa Takvimi

Barilla Türkiye
Lezzetli domatesleri ve Modena balzamik sirkesini bir araya getirdiğimiz sosumuzun adı nedir? Cevaplarınızı info@barilla.com.tr adresine, mail’in konu bölümüne Barilla Facebook Yarışması yazarak yollayın. Doğru cevabı gönderen 20. 30. ve 40. kişiler, sos ve makarnadan oluşan hediye paketinin sahibi olacak! İpuçları için www.barilla.com.tr’ye göz atabilirsiniz. Herkese bol şans!

cevap :
Pesto Rosso

facebook sayfasındanmı begenmemız gereklımı canım

püre haline getirilmiş bebek meyvelerini hava kalmayacak şekilde kapatıyoruz. Havayla temas etmeyen meyve püreleri, kapağı açılmadığı sürece tazeliğini koruyor. Bu sayede hiçbir katkı maddesi eklemiyoruz.
Hero Baby Kavanoz Mamaları, bebek meyvelerinin tüm besin değerlerini ve doğal lezzetlerini raf ömrü boyunca koruyor.

protexi salladım ben bir kez bile kazanmadan ,oruç oruç onun için erken kalkamam ya..

Son düzenleme:
Annemin sepetide dün gelmiş.. benim ki yok belki de geldi gitti, bir ara dışarı çıkmıştım..

baslamisken sülanene kazan!!!
ne kadar doymak bilmez insanlarsınız 1 tane neyızıne yetmıo ramazan ramazanda milletin hakkına giriyosunuz

sana ne!!!!!!!!!!!!!!!,senin ailenin hesabı olsa, sen katılmayacakmısın.. kendine gel...
kimsenin hakkına girmiyorum ,bu bir reklam, promosyon hizmeti... katılan kazanır..kimsenin adına ayrılmış bir ürünü gaspetmiyorum..

haddini bileceksin..doymak bilemeyen falan diye de bir cümle kurma ...
seni hiç görmüyorum bu topikte paylaşım yaparken... sen ne verdin bugüne kadar buraya?benim paylaştıklarımdan,arkadaşların paylaştıklarından faydalanıyorsun..birisini yargılamaya çalışırken dön kendine bak..neyin hesabını soruyorsun, küstah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…