Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

konuya cevap vere tıklayınca hemen çıkıyo onların üzerine tıklayınca da yazıya katılmış oluyo kayıt olurken smile lrı gizle diye bi yer mi vardı da işaretledin sn onu acaba:44:

yok gülüm ya hi gözülmuyo onlar işte bende. forum kulanmayı biliyorum yani baska bı forumu senelerdır kullanıyorum acemı değilim ama burda öyle hissdıyorum kendımıı. su basıt seyı bile yapamadım. sımdı bunu yazarken tekrar baktım ama yok. neyse konuyu değitirmeyeyım ben bi ayarlara bakarım.. kızlar omoyu açmayı unutmayın.. veetide secın cıkarsa cıkar beles mal amaaaann izidede knordada kzanamamısım. feshane yazıcam bugunn.. alan almıstır coktanya neyyseee...

ya bravo sana ya bi allahın kulu çıkıpta bişi demedi.rahatsız olmadı.
saol canım

ha ne dicem kızlar buraya uzun bi zamn giremedim sınavım vardı tatildi falan diye daha önce söylemiştim.
bi geldık cins cins insanlar onu yapma bunu yapma ne ya herkes işine baksın.herkez bişeylere karşmaya başlamış.yok sülalenede kazan falan.

fiat türkiye sayfasında yarışma var ama zor ya çok hızlı yazıyolar şmdi gördm yarışmayı ktıldım ama nafile

sekreter sekreter canım,benim eşim birde içerde uyuyor nöbetten geldi düşün yani,
duysa ona sesleniyorum sanırdı :)) uyansın ona da bağırtcammm

Anadolu Cam Sanayii A.Ş., maden suyunun faydalarını anlatan ve günlük maden suyu tüketimini arttırmayı hedefleyen 2012 Maden suyu reklam kampanyası kapsamında “QR Bingo” yarışması düzenliyor. Anadolu Cam, 1 Ağustos tarihinde “Hayata Cam Kat” adlı Facebook sayfasında başlayacak yarışma ile bir reklam kampanyasını interaktif oyuna çeviren ilk ödüllü yarışmaya imza atıyor. 31 Ağustos tarihine kadar sürecek yarışmada büyük ödül bir hafta tatil olacak.

Sevgili Bebek.com ailesi, Dentinox ile birlikte düzenlediğimiz yeni bir yarışmayla karşınızdayız! Yarışmamızın konusu "Dentinox ile Bembeyaz Dişler" Bebeğinizin fotoğrafını adı-soyadı ile birlikte fotograf@bebek.com adresine göndermeniz yeterli. Yarışmamız 10 Ağustos cuma günü sona erecek olup jüri tarafından seçilecek 3 şanslı bebeğe Dentinox hediye paketi gönderilecek. Fotoğraflarınızı bekliyoruz!

ya kızlar vipdukkana giren varmı cokk guzel ve fiyatı uygun butikler var.hayret ettim.ve de genlde kargoyla ilgili kampanyaları oluyo

Ya az önce bebefox kampanyasında defter resimleri vardı şimdi bebek eşyaları var. Bu daybuyday iyice kafayı yedi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…