Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

canım ben eşim ve kendim adına kazanmıştım. 1 tane geldi diğeri gelmedi. Senin birden fazlamı?
bir de annem adına kazanmıştım onunki gelmemiş ama farklıydı adreslerimiz zaten bilmiyorum gider mi anneme de onun dışında sadece 1 paket geldi cnm
Bende 2-3 tane kazanmıştım bgn sadece 1 tane geldi.....ama ben okumuştum şartlarında aynı maille hergün katılım yapılabilir diyordu ama yollamamşlar nedense

Allah Allah öyle mi yazıyormuş:44:1 adrese bir gönderim diye biliyorum ben bi de:44:

kızlar ben de şu minik ayıcık için de olsa katılmak istiyorum cornetto yarşmasına ama cesaret edemiyorum bi türlü çekindim ne bilim bi de jüriden mi geççekmiş ne:26: ben şu peluş oyuncaklara takığım küçüklüğümden beri napayım:78: ve m yi uzatın demişler ama sanki çocuk ı yı uzatıyodu sayfada da ı yı uzatmış bn m yi uzatamam ki ztn:d

Son düzenleme:
Philips'in Kadınlar Kulübü özel yarışması ;

Hayalimdeki Düğün

evliler katılabilir mi bilemiyorum ki :) ama katılmanızın ne zararı var ?

Allah Allah o zmn ta Almanya dan Türkiye ye gönderim yapmazlar ki sanmıyorum

göndermezler.. zaten kozmetik gönderimi yasak, yurtdışından Tr ye..

Herkese Merhaba!

Kazananlarımıza e-mail yoluyla ulaştık. Mail kutularınızı kontrol etmeyi unutmayın

dove...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…