Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

kerastas saç bakım yağı ve yaz çantası hediye ediyor, fiyonklu bişey..güzele benziyor..kazanamadım

kerastas saç bakım yağı ve yaz çantası hediye ediyor, fiyonklu bişey..güzele benziyor..kazanamadım

oh iyi kullanabileceğm bşymiş bn güneş kremi sanmıştm o çok makbule geçerdi ama neyseki var şimdi bozulmasınlar.anam bnm ev plaj çantası türden çantaalr doldu yav 2 tane biz önceden kendmz almştık ztn .bri dşrda da kullanılblcek şey verse biri dolucadan kazanmştm son gün o da pembe plaj çantası bide isimlerini basmışlar renkler güzel ama öküzgözü yazıyo havlunun üstünde çok reklam var beğenemedim eçyize attım
olsun tatlıgacı sn de yiyecek türünden şeyler kazanmışsın genelde şansın yaver gidiyo kazanırsın yine şanslı gacısın

ben niye hiçbir şey kazanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))

yalnız değilsin

kızlar inanın forumu ağlattım 1 aydır bşy kazanamıyorum diye ve abartısız 100-150 yarşmaya ktlmışımdr yeni çıktı bugün iki tane hediye küçük hediyeler ama olsun mutlu ediyo hele şu sıralar moralim nsl bozukken kitap hediyesi büyük aslnda çok seviyorum okumayı onların kapakları bile heyecanlandırıyo bni görünce ama işte glcek mi meçhul şimdi cvp yazmadlr hiç orda olduklrı halde analamadım gitti

https://www.facebook.com/#!/FOXTurkiye/app_203708626415129

kızlar buraya giriyosunuz her program değiştiğinde check-in yapıyosunuz, her seferinde puan veriyo anladığım kadarıyla..

evet doğru anlamışım bak şimdi program değişti tekrar check-in yaptım 10 puan verdi.. demekki her programda kayıt olursan 10 puan veriyo..

Son düzenleme:

başın sağolsun canım.rabbim önce annesine sonra kalanlara sabır versin inşaallah....

uykum geldi yaa :18: oğluşumun iğnesi var saat 3 te tamamen iyileşse artık yavrum..

bu arada fox a bakan arkadaşlar birazdan gece haberleri bitecek, yeni program başlayınca tekrar ckeck-in yapın..

bu happy logo yu oynayan varmı yaa.. delirecem, tanıdık geliyo logolar ama hatırlayamayınca sinir oluyorum.. varmıki bunu bitirebilen babayiğit..

Son düzenleme:
3. Uygulama “CHECK IN” olarak adlandırılmıştır. Üyelik ve katılım ücretsizdir. Uygulamada kullanıcılardan FOX Türkiye TV Kanalı’nda yayınlanan dizi, program veya filme yayın ile eş zamanlı kaydolarak puan kazanmaları istenmektedir. Yayına kaydolma işlemi "CHECK IN" adı ile adlandırılacaktır. Aynı gün içersinde aynı programa, diziye veya filme yayın süresince sadece 1 defa Check in olunabilecektir. Check in işlemi günlük olarak yapılacağından diğer günlerde aynı program, dizi veya filme check in olunabilecektir.
4. Kampanya sonuna kadar hediyeler sürpriz olarak belirlenmektedir.
5. Yarışma sonunda verilecek hediye FOX Türkiye insiyatifinde belirlenecektir.
6. Kampanya sonunda yeterli katılım olmaz ise FOX Türkiye ödülleri katılımcı sayısı ile orantılı olarak dağıtma hakkını elinde tutar.

demişler...

onsuzluk Kolyesi ve USB Anahtarlık Hediye

Yapmanız gerekenler

* Sayfamızı beğenmiş olmalısınız,
( DORA ALYANS | Facebook )

* Yarışma resmini "herkese açık" şekilde paylaşmalısınız
* Yarışma resminin altına, yarışmaya katıldığınızı belirten yorum yazmalısınız

Yarışma 10 Ağustos 2012 günü saat 23:59 da sona erecektir.
Şanslı kişi çekiliş ile belirlenecek ve yalnızca bir kişi hediye almaya hak kazanacaktır.
Çekiliş sonucu 11 Ağustos 2012 günü açıklanacaktır.

Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için; dora@doraalyans.com adresine mail atabilirsiniz

DORA ALYANS | Facebook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…