bn de beğenmedim beğendiğim 1-2 tan e vardı gittikaldı hep çirkinler ztn giyilmez bile çoğu. bnm de şansım döndü bu akşam kitap kazanmışım ama yeni göryorm tesadüf ama nye msj atmıyolr şaşırıyorum doğrusu bn hepsini tkip edemyom ki inş. gönderirler ilk kez çok istedğm bi ktabı kazandım çnkü. bi de şu kersteden kazanmşm paket gösteryo ama bi tane şişe var hangisi gelcek adresleribşta mı verdk unuttum daah nsl bi yrşmyfdı onu bile htrlmıyom
kerastas saç bakım yağı ve yaz çantası hediye ediyor, fiyonklu bişey..güzele benziyor..kazanamadım
https://www.facebook.com/sansiroperfume
ben niye hiçbir şey kazanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))
ben niye hiçbir şey kazanamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))
yalnız değilsin
FOX'tan sürpriz hediyeler kazanmak artık çok kolay, aşağıdaki linke tıklayın ve Zorlu Takipe check-in olun!
FOX Türkiye - TV Kanalı - Istanbul, Turkey - FOX Türkiye | Facebook
fox tv nin yarışması.. ben katılabilirmiyimki acaba, kocam fox da çalışıyo :44: çalışanlar katılamaz demiş aileleri değil
ya bu nasıl bişey canlı yayını mı izlmek zorundayız netten :44:
arkadaşlar
şimdi aldığım bir haber üzerine moralim çok bozuk.üzüntüden ağlayacağım. kızımda durumu amladı anne sana ne oldu
deyip duruyo o üzülmesin diye ağlıyamıyorum da. belki azıcık rahatlarım diye size yazmak istedim.
çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği 4-5 aylık sabah geçirdikleri trafik kazasında arabadan fırlamış ve hayatını kaybetmiş.
yavrum, meleğim benim Allahım Minik Bade'yi yanına aldı ....(
https://www.facebook.com/#!/FOXTurkiye/app_203708626415129
kızlar buraya giriyosunuz her program değiştiğinde check-in yapıyosunuz, her seferinde puan veriyo anladığım kadarıyla..
evet doğru anlamışım bak şimdi program değişti tekrar check-in yaptım 10 puan verdi.. demekki her programda kayıt olursan 10 puan veriyo..
canım bu puanları toplayınca ne oluyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?