Çekilişler, Kampanyalar, Promosyonlar, Numuneler ve Hediyeli yarışmalar

Allah sabırlar versin canım..tüylerim diken diken oldu

çok üzüldüm canım yaa.. Allah sabır versin annesine babasına, çok zor bişey.. Rabbim kimseye evlat acısı vermesin..

Cookplus.com sizler için çok özel bir "Hoşgeldiniz Kampanyası" hazırladı. Kampanyaya dahil olmak için yapmanız gereken yalnızca "Harikalar Mutfağı"nız için özenle hazırlanıp beğenilerinize sunulan 50 cookplus.com ürününden size ve tarzınıza uygun olan seçmek.

ölen bebek ıcın cok uzuldum
dusunmesı bıle zor
rabbım yardım etsın

Patlıcan Musakka

kazanmışım bari bundan yüzüm gülsün

..Bende kazanmışım.Gle güle kullanalım

protexte bugün şeytanın bacağınıı kırdım ohh nihayet hırs yapmıştım artık

bizim muftaktann şansımm dönmüyooooo... nefasetinn şapkasını istiyorum sadeceee
Evet bende şapkasını istiyorum.Diğerleri önemli diğil..2 aya önce knordan kazanmıştım set onlar duruyo hala

kazanmışıııım...:119::119::119::119:

Selam kızlar, ben hala tatildeyim:) dun maggiye denk geldim ve kazanmisim:) forma adresi yazmistim onun disinda bisi yapmaya gerek varmi acaba

Ben beğenmedim etekleriBana da 3 haftadır falan bişey çıkmıyodu..Bugün bişey kazanmışım.Sende kazanırsın inş

Nihayet protex geldi.Maggilerde sürat kargoda inş. bu yıl gelecek...

dettole ve maggiye ne kadar çok cevap veririsek o kadar çekiliş hakkı mı kazanıyoruz yoksa 1 kere cevap verme hakkımız mı var

huhuuhuuu yaşasın kazanmışım yaaa...süper...hepinize bol şans...inşallah çok vardır burdan kazanan..

bu güneş gözlüğü bedava veren sitedeki gözlük ne kadar adi bileye benziyor 5 milyon vermeye değmez

bn de beğenmedim beğendiğim 1-2 tan e vardı gitti kaldı hep çirkinler ztn giyilmez bile çoğu. bnm de şansım döndü bu akşam kitap kazanmışım ama yeni göryorm tesadüf ama nye msj atmıyolr şaşırıyorum doğrusu bn hepsini tkip edemyom ki inş. gönderirler ilk kez çok istedğm bi ktabı kazandım çnkü. bi de şu kersteden kazanmşm paket gösteryo ama bi tane şişe var hangisi gelcek adresleribşta mı verdk unuttum daah nsl bi yrşmyfdı onu bile htrlmıyom

güneş güzelliğime bile ortak olamadı yawww sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…