cevap hepsi mi ?
güneş gözlüğünde kargo ne kadar biliyor musun canım ona göre üye olalım
arkadaşlar
şimdi aldığım bir haber üzerine moralim çok bozuk.üzüntüden ağlayacağım. kızımda durumu amladı anne sana ne oldu
deyip duruyo o üzülmesin diye ağlıyamıyorum da. belki azıcık rahatlarım diye size yazmak istedim.
çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği 4-5 aylık sabah geçirdikleri trafik kazasında arabadan fırlamış ve hayatını kaybetmiş.
yavrum, meleğim benim Allahım Minik Bade'yi yanına aldı ....(
güneş gözlüğünde kargo ne kadar biliyor musun canım ona göre üye olalım
arkadaşlar
şimdi aldığım bir haber üzerine moralim çok bozuk.üzüntüden ağlayacağım. kızımda durumu amladı anne sana ne oldu
deyip duruyo o üzülmesin diye ağlıyamıyorum da. belki azıcık rahatlarım diye size yazmak istedim.
çok sevdiğim bir arkadaşımın bebeği 4-5 aylık sabah geçirdikleri trafik kazasında arabadan fırlamış ve hayatını kaybetmiş.
yavrum, meleğim benim Allahım Minik Bade'yi yanına aldı ....(
4.50 kuruş........
4,50 tl kargo ücreti + kapıda ödeme yapacaksan 5tl daha alıyorlar canm
Vileda Türkiye
Bayram temizliği hazırlıkları başladı mı Vileda severler? Peki bayram temizliğinden önce Vileda'dan hediye kazanmak isteyenler kimler? Bu hafta sizlere bir sürprizimiz var! Takipte kalın, bayram temizliğini Vileda'yla kolayca atlatın!
kazanmışım bari bundan yüzüm gülsün
protexte bugün şeytanın bacağınıı kırdım ohh nihayet hırs yapmıştım artık
Evet bende şapkasını istiyorum.Diğerleri önemli diğilbizim muftaktann şansımm dönmüyooooo... nefasetinn şapkasını istiyorum sadeceee
kazanmışıııım...:119::119::119::119:
Selam kızlar, ben hala tatildeyim:) dun maggiye denk geldim ve kazanmisim:) forma adresi yazmistim onun disinda bisi yapmaya gerek varmi acaba
Ben beğenmedim etekleriHer güne 1 etek'te Vero Moda pembe desenli kloş eteğin keyfini sürecek 21. gün kazananı Şive Başoğlu oldu! Senin eteğin hangisi olsun? Veet Türkiye - Her güne 1 etek | Facebook
ay be bi halt çıkmıyo yaa s,z mi çok şanslısınz bn mi çok şanssızım 1 aydır 100 yrşmaya katılp da bir tane şey çkmaz mı yüxzden fzla oldu maggi knorr günlük
Nihayet protex geldi.Maggilerde sürat kargoda inş. bu yıl gelecek...
Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor uygulamamıza katıldınız, saçınıza uygun Kérastase Güneş Programını belirlediniz ve tatil çantanızı hazırladınız. Uygulamamıza katılan her 20. şanslı Kérastase kadını özel seyahat boyu Elixir Ultime (50 ml) ve yaz çantası kazanma şansı elde etti. Güneş Güzelliğinize Ortak oluyor uygulamasının sonuçlarını, Güneş Güzelliğinize Ortak Oluyor adresinden öğrenebilirsiniz. Uygulamamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz...
bende bulamadım porlandı şu evimistere baktınızmı hiç hata veriyor hep linki yapıştırdığım halde
siparş verdm bekliyorum gelirse haber veririm sizede4,50 iyiymiş valla siz aldınız mı güvenilir midir ki:26:
bu güneş gözlüğü bedava veren sitedeki gözlük ne kadar adi bileye benziyor 5 milyon vermeye değmez
bn de beğenmedim beğendiğim 1-2 tan e vardı gittiPatlıcan Musakka
Eki Görüntüle 481701 ..Bende kazanmışım.Gle güle kullanalım
Eki Görüntüle 481701
Evet bende şapkasını istiyorum.Diğerleri önemli diğil..2 aya önce knordan kazanmıştım set onlar duruyo hala
Eki Görüntüle 481701
Eki Görüntüle 481701
Ben beğenmedim etekleriBana da 3 haftadır falan bişey çıkmıyodu..Bugün bişey kazanmışım.Sende kazanırsın inş
Eki Görüntüle 481701
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?